woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan vanaf Bosjebrug in rivier gesprongen

Man vanaf Bosjebrug in rivier gesprongen

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is vandaag in de Surinamerivier gesprongen, vanaf de Wijdenboschbrug. De reden waarom hij overgegaan is tot deze daad is nog onbekend, evenals zijn identiteit.

Vernomen wordt dat iemand heeft gezien dat de man van de brug is gesprongen. Hij dreef na de sprong nog op het water, waarna hij in de diepte is verdwenen.

Bij de politie werd melding gemaakt van het feit dat een man van de brug is gesprongen. Zij begon meteen met een onderzoek. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Wanneer gaat het rijpen bij deze overheid dat er maatregelen/voorzieningen moeten worden getroffen dat mensen niet meer zo makkelijk deze beslissing en sprong gaan maken?? Wanneer gaat deze regering de put dempen waarin al de kalven inmiddels verdronken zijn.
  Heel jammer, zielig. Dat mensen tot deze ultieme daad moeten gaan. Wat is hier aan debet. Sociale, psychologische, morele of de grote verarming die nu gaande is in de Surinaamse samenleving. Ik hoop dat Chan dit kan adresseren aan alle krachten kan mobiliseren om dit proberen te voorkomen.
  De armoede is groot, verpaupering is alom in het PARADIJS DIE BOUTERSE VOOR DE SURINAMERS HEEFT ACHTERLATEN.
  DIE SMEERLAP. ZELF BAADT DE ELITE VAN DE NDP IN ALLE WEELDE.
  De verpaupering en de uitholling van alle morele waarden en de situatie in het land en omgeving erodeert alle interne kracht van de mens om nog met tegenslagen in het leven om te gaan. Dan kiest de mens de weg van de minste weerstand, de ultieme daad die niet teruggedraaid kan worden. Suïcide.
  Hoe veel leven heeft deze machtige rivier, de SURINAAMSE RIVIER NIET GENOMEN. Deze machtige rivier en in combinatie met het Bosje Brug drijft en leidt de wanhopige mens tot deze gekte.


  Maak melding
 2. Debby,

  Wat je aangeeft is dat je eigenlijk best wel heel weinig over economie weet. Ik weet er ook niet zoveel van trouwens, maar enkele dingen zouden voor iedereen logisch moeten zijn.
  Bijvoorbeeld dat structurele verarming zoals nu in Suriname is geschied een kwestie is van jaren (slecht beleid) en niet ineens binnen 1 jaar ontstaat. Hetzelfde geldt voor het verval van de morele waarden.
  Het probleem is dat mensen dit soort dingen niet zien.
  Toen Suriname onafhankelijk werd op 25 november 1975 en een zak geld (met restricties) mee kreeg, dachten velen dat Suriname al op 26 november 1975 een paradijs zou zijn. Wisten zij veel dat opbouw jaren en jaren kost en dat alles wat je opbouwt binnen korte tijd door corruptie (moreel verval) verloren kan gaan.
  Het moreel verval vond plaats, want de nieuwe mentaliteit werd: wapens hebben mij groot gemaakt, op wapens zal ik altijd vertrouwen. Deze boodschap werd heel goed ontvangen door een deel van het volk. Hetzelfde deel voornamelijk dat het nu moeilijker heeft dan anderen.


  Maak melding
 3. Wel ik ben ook niet afgestudeerd a/d Hogeschool der Wetenschappen of afgestudeerd in de Economie of dat ik een Drs of Professor Titel bemachtig maar voor één ding hoef je helemaal geen Hoge Opleiding genoten hebben en dat is ipv Raciale opmerkingen over en weer af te vuren onder de Surinaamse Bevolking zoals men dat Decennia lang in Israël en de Palestijnse en Hamas en geen meter vooruitkomen zal ook in Suriname zijn Intrede doen het is makkelijk om een ander de schuld te geven of die Partij of Persoon schuldig is laat ik in het midden het is nu de Hoogste tijd om een Gezamenlijke verzoening te Creëren om van Suriname een welvarende land te maken zodat het gehele bevolking er profijt van heeft en niet Die Mentaliteit hebben zoals Sommige Personen op de site elkaar vies en vuil op een gedekte wijze uitschelden ik zou zeggen hou op met dat gehele onzin elkaar af te kraken en voer een discussie| die het gehele bevolking en Land ten goede komt dan jullie Eigen Mening omtrent jullie beschuldigingen
  Veel succes toegewenst


  Maak melding
 4. Sing sing
  Maatregelen nemen op de brug om mensen tegen te houden zelfmoord te plegen is water naar zee dragen. Als men zelfmoord wil plegen zijn er altijd alternatieven.

  Phalane
  Maak je niet druk over Debby. Ze moet haar lagere school nog afmaken
  Ze kraait alleen maar onzin. Ik denk dat ze in Brokopondo geboren is waar de lagere school allen maar klas 1,2 en 3 had, dus neem haar niet kwalijk. Ze heeft het alleen over Chan en ook vaak over Melissa. Ze benijdt haar om haar vrouwelijke schoonheid en intelligentie.

  En wat Franco schrijf : niet springen, hulp is onderweg.
  Dat zal moeten blijken wat het wordt. Wordt het “ spring niet, hulp is onderweg of
  Spring, hulp is niet onderweg.


  Maak melding
 5. Ik denk dat ik een voorstel zal doen aan de regering om een net aan te leggen over de rand van deze brug zodat deze vissen niet in het water terecht komen als ze springen.


  Maak melding
 6. Laten we hopen dat het niet waar was. Ik heb andere verplichtingen dus ik bewaar mijn energie voor mij andere gebeuren verplichtingen maar ik schrijf toch. Iedereen mag zijn of haar mening geven maar in helland holland zoveel ellende armoede en ellende maar nooit springt iemand van brug maar surinamers zijn erg en verwend denk ik of relatie ellende kapot relatie . Als degene die van de brug springen als hun in holland zouden wonen dan zouden hun anders piepen. Fatu surinamers zijn het! Verwend en gek Bah.


  Maak melding
 7. Deze brug is kennelijk een vloek geworden {niet zo vreemd overigens, te bedenken hoe die , en waarom die tot stand is gekomen} en een korte weg om uitzichtloze situaties op te lossen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES