Bejaarde vrouw (76) aangehouden voor oplichting

13
Politieauto in Suriname

Een 76-jarige vrouw in Suriname is woensdagavond gearresteerd voor oplichting. Het vermoeden bestaat dat zij samen met een man een vrouw heeft opgelicht van SRD 10 duizend.

De aangeefster in deze zaak kreeg contact met een man via sociale media. Zij hadden dagelijks contact waarbij hij haar had voorgehouden dat hij in het buitenland woont. Hij stuurde foto’s van spullen voor haar die hij in een pakketje voor haar wilde sturen. Daarbij ging het om sieraden en geld.

De man vroeg de aangeefster echter om geld over te maken zodat zij het pakketje kon ontvangen. Zij maakte SRD 10 duizend via de bank over op het aangegeven bankrekeningnummer door de man. Het bankrekeningnummer bleek achteraf van de 76-jarige vrouw te zijn.

De aangeefster kreeg ondanks de overmaking van het geld geen pakket. Zij heeft daarom aangifte gedaan. De bejaarde werd toen in beeld gebracht en aangehouden. Zij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

13 REACTIES

 1. Oplichting is een zwaar misdrijf. Dit soort misdrijven moet men hard aanpakken. De straffen blijken die worden opgelegd blijken echter geen indruk te maken op misdadigers. Ze gaan rustig door en andere mensen, oplichters in spé, nemen deze praktijken over. Maar mensen van oudere leeftijd die overgaan tot het plegen van dit soort misdrijven zijn volgens mij het slachtoffer van het overheidsbeleid. De mensen gaan een langzame dood tegemoet in de film van Chandrika en zijn clubje.


  Maak melding

 2. ROBG
  Je lult weer uit je nek. Van alle misdaden krijgt de huidige regering weer de schuld.
  Je praat makkelijk vanuit je luie stoel in NED genietend van een uitkering en allerlei toeslagen. Waarom ben je gevlucht uit SUR, vanwege de staatsgreep door jouw president. Lafbek, kom terug, word president en laat zien hoe het moet.
  Chan is in NED. Durf je een gesprek met hem aan te gaan? voel je je prettig tussen de witte mensen die jouw president verafschuwt? Kijk maar wat Chan doet. Hij heeft met verschillende hoogwaardigheidsbekleders gesprekken gevoerd, de koning ontmoet en wat historisch is dat hij als enige Surinamer het Ned parlement heeft toegesproken.
  Kan jij en je president alleen maar van dromen. Veel geluk asielzoeker. Doe de groeten aan Akwasie en Franco 11. 5 dec zit eraan te komen. Straks veel werk aan de winkel.


  Maak melding

 3. Yor aub niet op reageren, zijn aandacht zoekers?als je niet op reageert houden zij vanzelf op,
  Chandrika persad santhoki is de beste president die Suriname tot nu heeft, en venetiaan, voor de andere die zins de onafhankelijkheid van Suriname waren allemaal oplichters foefoermang


  Maak melding

 4. Waarheen met Suriname. De oudjes kunnen niet overleven met hun kleine pensioen en aov.
  Het Sur volk pinaart en anderen reizen op kosten van de staat. Kopen dure auto’s om hun diaspora vrienden te verwennen.


  Maak melding

 5. Het olifanten syndroom behoort straks tot het verleden. Zelf chan ziet de bui al hangen…hij denkt niet dat hij 2025 redt……..Dus al die RACISTEN zullen plaats moeten maken voor de echte SURINAMERS met het HART op de juiste plek. LETTERLIJK en FIGUURLIJK zullen zij de posten moeten verlaten voor een ECHT KABINET..en anno pre..pree..WEG MET DEZE LUIZEN…we hebben door wie ze zijn.OLIFANTEN horen thuis in INDIE of AFRIKA.


  Maak melding

 6. @yor, jouw president Santokhi heeft zich met valse voorwendselen opgeworpen als een messias, een verlosser de redder voor Suriname. In werkelijkheid hebben wij te maken met een man die een avontuur is aangegaan die men niet kan vergelijken met werkzaamheden op een simpele politiebureau. Hij bakt er letterlijk niets van. Het is een en al leugen en bedrog. Santokhi is verschrompelt van held tot verschoppeling, de zero leider van de Surinamers in Suriname en in de diaspora .Jouw president heeft een roekeloos gebrek aan inzicht in de politieke zaken. Zijn politieke c.v. is een op-een-stapeling van tragiek.


  Maak melding

 7. Jou favoriete veroordeelde moordenaar en drugsdealer heeft zóó hard gewerkt de afgelopen 10jr, dat zijn een groot deel van zijn family & friends, of de bak zitten of op de vlucht zijn geslagen voor law en order.

  Je hebt een ontiegelijk minderwaardigheidscomplex als je de voorkeur geeft aan een veroordeelde moordenaar en drugsdealer, robg!


  Maak melding

 8. Heeft die vent geen dure mercedes gehad?? Hij krijgt ook geld vr het zitten nietsen in zn huis. Is de waarheid. Chan probeert diaspora mensen te kopen ten koste van het Surinaams volk dat hij uitbuit.
  Degene is erg dom. Geld overmaken om doos met sieraden te posten???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.