6 coronadoden en 295 nieuwe gevallen op donderdag 9 september

5
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname zijn er donderdag 9 september weer 6 coronadoden geregistreerd. Het totaal aantal coronadoden in Suriname is hierdoor gestegen naar 752.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiĆ«le COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er 295 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 620 keer testen (48%).

De Surinaamse overheid zal de COVID-19 maatregelen niet aanscherpen, ondanks het feit dat Suriname op dit moment te maken heeft met een vierde golf aan coronabesmettingen. Deze vierde golf wordt veroorzaak door de Deltavariant van het virus.

De cijfers van donderdag 9 september 2021:

5 REACTIES

 1. Er wordt niets en ook niets aan de patienten gegeven in het ziekenhuis. Toen de cubaanse artsen er waren bijna geen doden, de nederlandse artsen oom. Maar die van Su?? En ze zetten studenten en pas afgestudeerden.
  Onze ziekenzorg verdiend een vette 1.
  Waardeloos.


  Maak melding

 2. Sabaku , die debby zit aan bed gekluisterd , ze is zo dik geworden van al die voedselpakketten van de ndp , dus deze dikke paarse rat kan niet assisteren, en die franco zit diep in het riool van de bijlmer verscholen , ook deze paarse rat kan niet assisteren
  misschien krijgen deze twee paarse ratten covid op bezoek , maar dan is er daar in niemand in Nederland die hun kan helpen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.