Minister Nurmohamed bezoekt bedrijf dat Surinamerivier gaat baggeren

19
Minister Riad Nurmohamed bezoekt Boskalis die Surinamerivier gaat uitbaggeren

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) vertoeft momenteel in Nederland. De bewindsman heeft ondertussen enkele belangrijke bezoeken afgelegd. Zo bracht hij een bezoek aan het hoofdkantoor van de Koninklijke Boskalis Westminster N.V. in Papendrecht.

Het Nederlandse baggerbedrijf dat heel binnenkort in een joint-venture met De Boer start met het uitbaggeren van de Surinamerivier, liet de Surinaamse minister kennismaken met haar staf. Tijdens deze speciale gelegenheid werd een uitgebreide presentatie gehouden voor de bewindsman minister met alle nodige informatie rakende het baggeren van de vaargeul van Surinamerivier.

De voorbereidingswerkzaamheden waarbij dieptemetingen worden uitgevoerd zijn in volle gang. Met het uitbaggeren van de rivier zullen schepen meer vracht kunnen vervoeren en zal het vastzitten van schepen, onder meer ter hoogte van Braamspunt, tot het verleden gaan behoren.

19 REACTIES

 1. Aller eerst moet de MINI-ster van OW uitgebaggerd worden, want er zit teveel chehatta tussen zijn oren. Daarna de rest van dit Forum.Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


  Maak melding

 2. Hij oefent op de wegen en deze gasten gaan in de rivier..
  Hun diepte was niet diep genoeg.
  Deze racist denkt alles te weten mr geen moer doet hij.
  ps wat een lelijke jas


  Maak melding

 3. zie je wel die franco 11 , weet niet wat uitbaggeren is , ja je kunt ook niet anders verwachten van een massamoordenaar aanbidder , ongeschoold , niet werken , handje ophouden bij de uitkeringsinstanties daar in Nederland , en ook nog een een grote bek open trekken , deze gasten zijn geen Surinamers mensen maar uitschot van Nederland , Nederland moet ze dumpen in de Noordzee en dan gaan baggeren


  Maak melding

 4. De Suriname rivier wordt uitgebaggerd zodat er grotere schepen kunnen aanmeren in de haven van Paramaribo en ook nog verder het land in kunnen gaan , en na een jaar zullen we al resultaten zien.
  die klojo bouterse wilde dat ook realiseren , maar de chinezen werden niet betaald en dat stoomschipje van die chinezen heeft geen kub gebaggerd , en met dat wurgcontract wat die klojo heeft afgesloten met die chinezen moeten wij als burgers er weer voor opdraaien klote ndp


  Maak melding

 5. Minister Riad Nurmohammed, Suriname heeft in de regenperiode hemelwater in overvloed dat we best kwaliteit water dat een schaarste goed in de wereld is door Nederlandse ondemingen in flessen laten opslaan en overal naar de wereld kunnen exporten met vrachtvliegtuigen. We kunnen met dit gratis kwaliteit water, kapitaal als water verdienen.


  Maak melding

 6. WAT 6 september 2021 At 19:45
  zie je wel die franco 11 , weet niet wat uitbaggeren is , ja je kunt ook niet anders verwachten van een massamoordenaar aanbidder , ongeschoold , niet werken , handje ophouden bij de uitkeringsinstanties daar in Nederland , en ook nog een een grote bek open trekken , deze gasten zijn geen Surinamers mensen maar uitschot van Nederland , Nederland moet ze dumpen in de Noordzee en dan gaan baggeren
  ———————————————————————————————
  Precies wat ik bedoelde….Die Orange Ratten hebben geen Kader en worden weer voor de gek gehouden…Al die TOKO TOKO…CHEHATTA zit in jullie Brein en moet uitgebaggerd worden…Snappie!!! Dus…….toko toko van en naar de Suriname rivier halen..jij gebruikte natuurlijk altijd een spiekblaatje en leerde alles uit het hoofd. …vandaar deze domheid.


  Maak melding

 7. Alles in het voordeel van de buitenlandse investeerders. Verkoop van Suriname gaat verder. Haal voor 1 euro heel Suriname leeg. Als er maar geld is voor een party, morgen zien we wel.


  Maak melding

 8. Regering Santoki Brunswijk Heeft Herhaaldelijk Verklaard Dat Ons Land Failliet Is, De Staats Kast Is Hartstikke leeg, Maar Het Verwondert Mij Dat Er Zoveel Gereisd Wordt.. Elke Dag Vertrek Er Een Minister Naar Het Buitenland.

  Deze Handel En Wandel Verdiend Geen Schoonheid Prijs


  Maak melding

 9. Ivan limburg, er wordt eindelijk gereist voor serieuze zaken en niet voor fam en vrienden! Heb geduld!!!!! Immers de vorige regering was nergens welkom.


  Maak melding

 10. Warom word deze man voor racis uitgemaakt , hij is tog op werk bezoek probeert iets voor suriname te berijken . Die Chinees van NDP heeft niets gedaan hoor die hebben allemaal wurg contacten opgesteld dat is de bittere waarheid . Ik stel voor laat deze Hindoestaanse broeder rustig het werk doen, dan plukken wij met zen allen de vruchten van klaar .


  Maak melding

 11. Eindelijk zal het gebeuren maar het zou ook fantastisch zijn om die roestbak die al decennia in de surinamerivier vast zit te verwijderen.
  En het wordt door echte vaklieden geklaard. En aub negatievelingen mond houden en kijken hoe echte vaklieden tewerk gaan


  Maak melding

 12. QQQ..

  Toen Regering Venetiaan Het Roer In 2000 Overnam Had Hij Gelijk Een Buitenlands Reis Verbod Voor Alle Ministers Ingelast. Tussen 2000 En 2002/3 Mochten Geen Enkele Minister Op Kosten Van De Staat Naar Het Buitenland. Dat Vond Ik Prima Beleid


  Maak melding

 13. Rasta 7 september 2021 At 09:00
  Warom word deze man voor racis uitgemaakt , hij is tog op werk bezoek probeert iets voor suriname te berijken . Die Chinees van NDP heeft niets gedaan hoor die hebben allemaal wurg contacten opgesteld dat is de bittere waarheid . Ik stel voor laat deze Hindoestaanse broeder rustig het werk doen, dan plukken wij met zen allen de vruchten van klaar .
  ==================================

  Rasta, en zo is dat. Wij gunnen het volk van Suriname het allerbeste in hun leven. Het moet afgelopen zijn met dat gelul over de “witte man”. Die zogenaamde “revo” heeft ons niets goeds gebracht, integendeel. Surinamers gaan vanaf nu daadwerkelijk aan hun ontwikkeling werken.


  Maak melding

 14. franco 11 denkt dat baggeren het zelfde is als gaten in de weg dichten , nou mensen nu kun je toch zien dat hij onderontwikkeld is , nooit iets geleerd , nooit opgelet , en alles uitlachen , maar ja dat doen die mongole paarse ratten he franco 11 en debby


  Maak melding

 15. Intussen moet ook bekeken worden of de Surinamerivier nog wel de juiste plek is voor het aanmeren van zeeschepen. Nickerie of Coppename zouden daar ook geschikt voor kunnen zijn.
  Vee hangt natuurlijk ook af hoeveel slib er jaarlijks de Surinamerivier in komt. Als je elke 5 jaar moet baggeren, zou het op den duur te duur kunnen worden.

  Die Franco en Debby hebben geen zinnige tekst over het onderwerp zelf over. Ze springen als apen van de hak op de tak.


  Maak melding

 16. Kaaiman 8 september 2021 At 03:22
  ========================

  Inderdaad en misschien moet men onderzoeken in hoeverre het financieel haalbaar is om voor de kust van Suriname een internationale aanvoerhaven te laten opspuiten. Kan gezien de Guyana’s en het achterland van Zuid Amerika zomaar interessant blijken te zijn.


  Maak melding

 17. ik heb gelezen dat ze een vaargeul met een diepte van 4,5 meter diep gaan uitbaggeren. Net genoeg voor ons vlaggeschip de Perica. Cruiseschepen en andere grote kanjers hebben een diepgang van 20 meter nodig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.