Rovers betreden houtmarkt Timberboss per boot en plegen overval

16
houtzagerij-suriname
Archieffoto houtmarkt

Zes gemaskerde rovers gingen in de nacht van zondag op maandag in een boot om een roofoverval te plegen bij houtmarkt Timberboss aan het Saramaccakanaal in Suriname. Zij waren gewapend met jachtgeweren waarmee zij de twee wachters onder schot hielden.

Beide wachters deden de nachtdienst toen een van hen op een bepaald moment het geblaf van honden hoorde. Hij nam een kijkje maar werd onder schot gehouden. De rovers brachten hem waar de andere wachter was en hielden beide mannen onder schot.

Een van de criminelen bleef bij de wachters achter. Zijn kompanen drongen de kantoorruimte van het houtbedrijf binnen en stalen een kettingzaag, stroomkabels, gereedschap en andere goederen. Van een van de wachters is zijn telefoon gestolen en SRD 35 en van zijn collega SRD 1000 en een telefoon.

Beide slachtoffers zijn geslagen door de rovers die daarna met de buit de plaats weer hebben verlaten in de boot. 

16 REACTIES

 1. @Rbrown
  Onze leiders gaan naar het buitenland met het doel hulp te vragen op allerlei gebieden.Ze vragen niet om cash maar om input in verschillende projekten.Met behulp van het buitenland en hun know- how kunnen veel projekten gerealiseerd worden.Surinamers presteren niks en als anderen hun best doen wat gedaan te krijgen, klagen ze door.Ze hebben kritiek op alles en iedereen.
  Het liefst zouden ze crimineel bouta terug hebben want die zou op bedel toer gaan ,ergens geld lenen en de verwende surinamers zoet houden.
  De huidige pina-pina situatie is gecreeerd door bouta omdat de leningen gemaakt door bouta terug betaald moeten worden.Daarom heeft IMF zijn eigen voorwaarden wil Suriname wat geld lenen.Al dat onplezierige waarmee de surinamers zitten daar heeft bouta de crimineel voor gezorgd en de surinamers zelf.Niet alleen regering Santokhi maar de regeringen die nog zullen volgen moeten het doen met de naweeen en puinhopen van de criminele ndp regering.En het trieste is dat deze zelfde crimineel ondanks een veroordeling op vrije voeten is..Hij is de gelukkigste crimineel in /van Suriname.En van de dokter verdiend hij rust, het land is aan het instorten en hij mag van de rechters en dokters slapen als een roos.
  En nu, de rovers en alle andere criminelen maken gebruik van de huidige situatie en slaan hun slag,want raad eens…juist de surinamers gaan klagen zoals men gewend is van ze en eisen dat anderen over hun moeten waken.Regering Santokhi de schuld geven van alles is het beste of enige waar ze goed in zijn.


  Maak melding

 2. Een 63-jarige bewaker van een car center aan de Martin Luther Kingweg is vanochtend overrompeld. Hij is bij de overval geslagen waarvan hij verwondingen heeft opgelopen aan onder meer zijn rug.

  Ik vraag me af indien de rovers en criminelen er zich behagelijk bij voelen / een orgasme krijgen om anderen te mishandelen.
  Waarom? Je komt en je doet wat je wilde doen. De wachters doen hun werk en moeten zij daarom worden mishandeld?
  Politie vraag ik dan “waarom moeten jullie deze beesten in leven laten?”


  Maak melding

 3. Ik zeg niks meer hoor maar bewondering voor de Afro Haitiaan wordt groter en afkeer van de Afro Surinamer alsmaar groter.
  Maar ik heb niks gezegd. Alleen mijn mening geventileerd.


  Maak melding

 4. @Ray
  We gaan ze weer van grondstoffen voorzien, de mensen gaan arm blyven en ontwikkeling zal weg blyven,alleen voor een klein groepje zal voorspoedt komen maar met name binenlandse bewoners schieten er niks mee op,wat heb je aan een geldt automaat als je geen geldt heb.
  als er verandering moet komen zal er van binen uit moet veranderingen moeten komen met name onze mentaliteit, onze produtie en het onderscheidt in Rassen en culturen .
  dit zyn de producten die wy moeten veranderen, daar moet de politiek zich overbuigen
  een degelyk minimum loon waar men zich mee kan onderhouden ,en nog steeds niet zo is,
  stoppen met vakbondleiders omtekopen, en serieus over de toekomst van de mensen nadenken en dan zien we wat we met hetland gaan doen,niet wat nu gebeurt alle grondtstoffen in de uitverkoop en arme mensen onderdrukken,die tydt is voorby, geloof me


  Maak melding

 5. En houden jullie op alles wat slecht is aan bouta toe teschryven wnt jullie weten dat het voor bouta nooit beter was,er was altydt armoede en verdeeldheidt in Suriname.
  nu nog is het schering en inslag in ons land, zeg gewoon dat wy met zn allen in de spiegel moeten kyken, van kale kippen kun je niet plukken. beloon de mensen behoorlyk,zodat ze een bestaan kunnen opbouwen, stop met uitbuiten, zoniet moet dat by revolutie worden uitgevochten, dit is geen bedreiging maar een waarschuwing ,geen hongerloon meer want er zyn ook geen staats subsidie,s meer, vakbondt waar zyn jullie,ik hoor jullie niet


  Maak melding

 6. debby jij bent een paarse hoer met een smet op je k.. en je k..t , en het zijn weer jou crioolse paarse neukvriendjes die dit flikken he vetzak , hoeveel krijg jij voor een beurt , nou we denken niets , geen 1 srd , want dat bent jij nog niet waard , allemaal een stelletje lafbekken om werkende mensen te mishandelen , jullie doen dat zeker in opdracht van die massamoordenaar he stront debby


  Maak melding

 7. @Olivia
  De waarheidt is hardt te aanvaarden, maar jouw bedreiging stelt my niks voor verder wil ik me niet verlagen tot jouw niveau.Je weet waar me huis is.


  Maak melding

 8. Mensen die 2000 srd in de maandt verdienen, de minimum lonen,behoren drastisch omhoog tegaan met TWK, want water en electrisch worden niet meer gesubsidieert dus moet er een aanpassing komen voor de minder draagkrachtigen


  Maak melding

 9. Als ze gepakt worden, yo yere na ding blaka mang of juka, mie ne lee,
  Mark my word, lesi beesten, schande aan jullie ouders die dit soort duivel op de wereld heeft gezet,???me roko so tranga ding beest disi e foefoeroe na koullo lesi foefoermang?


  Maak melding

 10. Olivia
  Dat je zo te keer gaat tegen iemand!
  Behalve dat je bar slecht schrijft zijn jouw scheldkanonnades een teken van zwakte.
  En dat je iemands moeder er bij haalt! Vecht een geschil uit met de persoon zelf en laat familieleden er buiten. Je zegt ook tegen rbrown zegt om je achterste te likken.
  Kan je je zelf niet onderhouden. Als je lenig bent, zou je dat zelf kunnen doen. Ben je trouwens blij dat jouw moeder je gebaard heeft! Heb je een goed leven en zonder stres. Veel geluk en probeer een andere keer fatsoenlijk te schrijven.


  Maak melding

 11. Yor jij gaat het opnemen voor die browny , nou die kan ook niet schrijven .

  die paarse rat browny vindt het geweldig dat de boeven stelen en ze bewakers molesteren ja dat heeft hij zeker opgenomen van zijn sekte waar hij zich thuis voelt , hij had geen ouders hij is uitgeworpen door een paarse zombie , die debby ook , dus ze kennen geen ouders , grootouders of familie , het zegt hen niets , alles is hun afgod


  Maak melding

 12. Wat
  Ik heb het niet opgenomen voor browny. Ik vond het niet netjes. Ouders en andere familieleden moeten ze erbuiten laten. Niet uitschelden. Als de vrouwen, die op dit forum reageren, hun lichaamsdelen niet zelf kunnen onderhouden, koop een hoge drukspuit en vraag hulp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.