Man dreigt zus en neefje te kappen na ruzie

4
politie-rbt-suriname

De politie heeft een man deze week aangehouden, nadat hij zijn zus en haar zoon dreigde te kappen met een houwer in Paramaribo.

Het boterde niet tussen de verdachte en zijn zus sinds zij haar intrek in hun ouderlijke woning heeft genomen. De man woonde al op de locatie. Toen de zus weer op de plaats kwam wonen, ontstonden er vaker ruzie.

Zo ontstond er deze week weer een ruzie waarbij de man dreigde zijn zus en haar zoon te kappen. Ook heeft hij gevochten met zijn neefje waarbij hij de jongeman heeft geslagen. De zoon hield lichte verwondingen over en werd verwezen voor medische behandeling.

De politie heeft de verdachte na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.  

4 REACTIES

  1. Roman jij hebt het over fatsoen?Debiel dat je bent met je zus Debby. Gisteren nog vind jij het goed dat een meisje van 13 wordt verkracht. Debby de slet begint gelijk over India, terwijl in Afrika verkrachting nog meer voorkomt. Met jullie twee zal Suriname vooruit komen. Debby jij bent te dom voor woorden.


    Maak melding

  2. Jongeman heeft wel een punt. Zus had een man met een betere karakter moeten trouwen (als hij niet is overleden althans). Nu komt ze zijn vrijheid beperken. Natuurlijk tekent hij protest aan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.