Jongen krijgt elektrische schokken na stappen op illegaal getrokken kabels

10
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

Een jongen (11) is dinsdagavond op Sunny Point gewond geraakt na het krijgen van elektrische schokken. Hij was met enkele jongens op weg naar huis na het voetballen. Bij het overspringen van een sloot, waar er diverse elektriciteitskabels illegaal zijn getrokken om stroom af te tappen, kwam het slachtoffer op enkele kabels terecht.

Daar het ook had geregend kreeg hij enkele flinke elektrische schokken. Hij werd per eigen gelegenheid gebracht naar de Spoedeisende Hulp. Onderweg naar het ziekenhuis werd een politiewagen gevraagd voor assistentie, die het slachtoffer verder begeleidde naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer is op de kinderafdeling van de ICU opgenomen. De NV Energiebedrijven Suriname is ingeschakeld.

10 REACTIES

 1. Henkes , je hoort er nooit iets van hoe het verder afloopt , en zeker niet bij zo’n klein vergrijp , ze moeten openlijk die stroomdieven aan de 220 volt vast zetten en na drie schokken hebben ze geen stroom meer nodig , het lampje gaat stuk.


  Maak melding

 2. Netjes gezegd: het is de schuld van deze illegale klootzakkige stroomdieven, die er deels voor zorgen dat de legale stroomverbruikers meer boor stroom moeten betalen. En welke bevolkingsgroep woont op Sunny point? Zonder racistisch te zijn wonen die mensen daar, die alles gratis willen hebben.


  Maak melding

 3. Deze @resdkin en @wat duivels van het eerste uur mijn ogen dien zeer als ik al hun reacties op WKN lees ook.bij veel andere artikelen ze zijn gestoord obsessief met bepaalde personen. Zo zielig duivels zijn hun altijd.


  Maak melding

 4. Ik weet niet precies welke bevolkingsgroep te Sunny Point woont, maar ik denk dat ze daarvoor vredig leefden in hun dorpen aan de Suriname rivier en de Marowijne rivier, voordat ze daaruit verdreven werden bij het vollopen van het stuwmeer en de binnenlandse oorlog van Bouta tegen Brunsie. Als men mensen verdrijft uit hun oorspronkelijke woonplaats en vervolgens dumpt in een ghetto zonder gedegen opvang, voorzieningen en toekomstperspectieven, maakt het niet uit tot welke bevolkingsgroep ze behoren, het gaat uit de hand lopen en op een vreselijke manier misgaan.. Zelfs in een rijk land als Nederland had en heeft men problemen met Molukkers en asielzoekers, zo bekeken valt de over last die de rest van de samenleving ondervindt van de bewoners van Sunny Point en Baka NIS nog mee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.