Vrouw verdronken na sprong van brug Saramacca Doorsteek

4
Lichaam gevonden Suriname
Foto (c) Waterkant Archief foto lichaam geborgen

In Suriname is een vrouw vanmorgen vanaf de brug bij de Saramacca Doorsteek gesprongen. De vrouw is daarbij verdronken. Haar ontzielde lichaam is kort daarna geborgen.

De Surinaamse brandweer was ingeschakeld om assistentie te verlenen. Ook de politie was ter plaatse voor onderzoek. Het motief is nog onbekend.

Vernomen wordt dat het gaat om een vrouw op leeftijd.

4 REACTIES

  1. Wat gaat Robg zeggen: dat die mw uit wanhoop is gesprongen. Komt allemaal door Chan. Sinds hij aan de macht is gaat het bergafwaarts met Sur. Geen eten, niets. Hij moet aftreden.

    Debby,
    Je lijkt wel helderziende dat dit nog meer gaat voorkomen en als die mevr begraven wordt, gaat ze de aarde helemaal niet verlaten.


    Maak melding

  2. Iemand die in Suriname geboren is en ziet het niet zitten, moeye ie jompo foe zwing noh,als je geen zwem diploma heb no go zwing, is waarschuwing voor twee?Suriname zo een mooi land, en toch ziet mensen het niet zitten, omdat ja alles duur is ,regering santhoki brunswijk moeten offers brengen, wie gaat de 4 miljard dollar terug betalen, de surinamers zelf, omdat deze zelfde surinamers hebben op een dief gestemd en die heeft mooi gebruik gemaakt van zijn gegeven mandaat, en nu is alles duur, ja tuurlijk imf wil zijn geld terug, en dat betaald de surinamers, alleen wordt er niet hard geschreeuwd, en die zelfde ndp spartel om opnieuw te regeren, sranang ik hoop dat ndp wint zodat de diefstal verder gaat, ik hoop dat ndp de volgende verkiezingen wint, mik a poer law dji oenoe dong kaw sranang mang


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.