Politie voorkomt dat 17-jarige jongen van Bosjebrug springt

9
Wijdenboschbrug-bosjebrug-suriname

Een 17-jarige verkeersovertreder heeft donderdag geprobeerd van de Wijdenboschbrug in Suriname te springen. De politie wist door kordaat optreden erger te voorkomen.
 
De sterke arm was bezig met een roadblock bij de voet van de Bosjebrug in het district Commewijne. Zij stopte de bromfietser, die geen bescheiden kon overleggen. De politie nam daarom zijn bromfiets in beslag, waarna de jongeman te voet wegging.

De tiener was op den duur op de top van de brug en probeerde daar naar beneden te springen in de Surinamerivier. De politie reageerde snel en wist te voorkomen dat hij is gesprongen. 

Nagegaan wordt waarom de jongeman van de brug wilde springen.

9 REACTIES

 1. Nog even en we staan in de ry op onze beurt te wachten om ook een sprong te wagen.
  Of je het wil of niet de situatie wordt voorde kleine man ondragelyk. zy die het nog kunnen dragen zullen de laatste zyn, maar in een land zich meer bekommerd om belangen andere landen is dan onvermydelyk, ik ben geen doom denker maar wie zo omgaat met zyn bevolking
  heefd veel teverklaren


  Maak melding

 2. Sommige mensen doen my denken aan riet die met de windt mee waait, ze gaan alle richtingen op, heefd zich vaker voorgedaan in de Surinaamse politiek en nu op special verzoek
  doet het zich weer voor. jullie hebben allemaal tegen gestemd


  Maak melding

 3. Rbr, begin meteen de andere paarse djamoe edes olv opa D in processie vanaf ocer te lopen naar de bosje brug en springen jullie gezamenlijk. Dan hebben jullie iets goeds gedaan voor mama sranang. Waka boeng.


  Maak melding

 4. @Rbrown deze jongen is gepakt tijdens de lockdown bij een controle, wil je zeggen dat hij al plannen had om te springen omdat hij pinaaart. Deze jongen is betrapt en zou het ook niet kunnen zijn dat de brommer door deze jongen gestolen was ,dus niks pinarie maar spijt of is deze 17 jarige nu al de voeder van 10 kinderen en dacht mo djompo .


  Maak melding

 5. Ik stel voor dat de regering telefoons plaats op de brug en het telefoonnummer van de hulpdiensten erbij vermeldt. Wie weet, pakt iemand de hoorn ipv te springen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.