Michael Miskin doet aangifte tegen Ronald Hooghart

21
Michael Miskin doet aangifte tegen Ronald Hooghart

Michael Miskin heeft donderdag aangifte van bedreiging gedaan tegen Ronald Hooghart, voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) in Suriname.

Oud-minister Miskin heeft van derden vernomen dat Hooghart de uitlating zou hebben gedaan dat hij Miskin en Glenn Swamipersad zal doodschieten.
 
De Surinaamse politie is na de aangifte begonnen met een onderzoek. De bedreiging is niet persoonlijk gedaan aan Hooghart, waardoor de politie eerst een gedegen onderzoek zal doen. Het zou zijn gedaan via derden, waarover Miskin te horen kwam.

Het onderzoek duurt voort.

21 REACTIES

 1. QQQ..

  Als Ronald Hooghart Voor De Surinaamse Vlag Gaat Staan Vat De Surinaamse Vlag
  Spontaan Vlam. Deze Gare Gore Mafkees Mag Absoluut Niet In De Buurt Komen Van Onze Nationale ( De Surinaamse Vlag)

  Ik Vindt Ronald Hooghart Een Smerige Riool Rat.


  Maak melding

 2. Ach Ja….het paarse piepkuiken Hooghart houdt de partijmentaliteit hoog in het vaandel.

  Gewoon onschuldige mensen doodschieten.
  Ook maar 20 jaar bajes geven.


  Maak melding

 3. In Nederland geld bij een veroordeling tot het voorbereiden van een moord een maximum straf die de helft betreft van de op moord gestelde maximum straf. Als de op een delict gestelde maximale straf levenslang is, wordt deze straf bij voorbereiding van het feit maximaal 15 jaar. Vermoed dat het in Suriname niet anders is. In deze cases hebben we het over
  voorbereiding tot meervoudig moord. Als Surinaamse rechters hun werk goed doen gaat Hooghart voor een lange tijd de bak in.


  Maak melding

 4. Hooghart is te emotioneel want hij mocht in zijn jeugd nooit buitenspelen. Deze agressor moet zo veel mogelijk opgesloten worden in zijn eigen huis want hij vormt voor de openbare orde een groot gevaar. Hoogie is het spoor volledig kwijt. Blaka man met zijn grote kwebbel.


  Maak melding

 5. ==Een NARCIST is alles in staat te doen en hooghart zal het zeker ook doen.
  Deze schoft hooghart scheld steeds de witte-man uit, maar die fraude die hij via gezondheidszorg heeft gepleegd met andere om naar Columbia te gaan zal op zijn en fam hun geweten rusten.
  Hij is zo geil aan macht en aandacht!!!!

  bouterse heeft ze goed opgevoed


  Maak melding

 6. @Debby 27 augustus 2021 At 18:16

  Je zit weer gewoon laster en smaad te plaatsen. Typisch paars gedrag.
  Door al je inhoudsloze reacties weten alle lezers al lang hoe jij in elkaar zit en dat je een leugenachtige paarse likker bent. Dus niemand hecht waarde aan je onzin.
  Sterker nog. Iedereen zal vermoeden dat precies het tegengestelde van wat jij plaats het geval is. De paarse trollen zijn niet de slimste. ROFL


  Maak melding

 7. Miskin heeft de bondsverkiezing gewonnen.
  Graag alle dubieuze zaken v hooghart onderzoeken: corruptie woningbouw en met familie op rekening van het SZF naar Columbia.


  Maak melding

 8. Klaas =weet je wie de lolie van bouta mis debby, Rob gay ,ivanof Limburg uit, deze agoes hoe Suriname voor zal staan vooruit of achteruit, dat maakt deze hagoe niet uit?als hun goeroe bouta steelt het land naar de kloten help, dan geilen zij daarop?
  Die geit debby weet 1 ding en dat is beh beh beh mehmeh stomme geit


  Maak melding

 9. pony beschermd deze brulaap hooghart , deze man heeft geen hart , maar een paarse sloripomp , pony het zal ons niet verbazen dat deze paarse rat ook betrokken is geweest bij de december moorden van 1982 , deze brulaap schreeuwt het zelfde als bouta toen ik schiet ze dood , hooghart ook in de rug zeker he lafbek
  hooghart is ook een grote paarse boef ,met zijn familie op vakantie naar columbia en betaald uit de staatskas , het geld van het volk , opsluiten deze man gelijk met bouta maandag 30 augustus want bouta gaat in de bak maandag 30 augustus


  Maak melding

 10. Pony
  28 augustus 2021 At 00:10
  Alleen maar popojantjes🤮🤮🤮🤮

  Ha ha ja een beste mop. Maar Hooghart is zwaar Christelijk. Daarom begrijp ik zijn dreigementen niet. Misschien is hij een Farizeeer.


  Maak melding

 11. In Suriname moet rust komen, het land is zwaar benadeeld door paarse boef bende dat zijn ndp?de achterban van de de paarse tralala zijn aan het spartelen om het land te nog meer naar de kloten te helpen, chaos dat siert dit boefbende paars, yang mie mars, de politie en ook alle overige die land aan het besturen zijn?er moet hard opgetreden zijn?
  Santhoki brunswijk zorg ervoor dat je deze ndpers duidelijk maakt waarom alles zo duur is?ze zijn geschoold, maar praten als een baka zee foe wang boeriki?
  Pot wang tiki ien ding koullo go ollo mik ding go roko ipv de hele tijd Santhoki brunswijk de schuld geven?
  Afgelopen is Afgelopen, na mie taking ok


  Maak melding

 12. Ik snap niet waarom de relatie tussen beide mannen gebrouilleerd is geraakt. De grootste vijand van het volk is de regering Santokhi – Brunswijk. Deze ruzie leidt tot verzwakking van de vakbeweging en dit komt positie van met name ambtenaren niet ten goede. Maar zo te zien heeft men met succes een splitsing bij de vakbeweging voor elkaar gekregen. Dit gegeven maakt het voor de regering makkelijker om 30.000 ambtenaren met ontslag te sturen. Het is een kwestie van tijd wanneer men deze IMF maatregel gaan doorzetten.


  Maak melding

 13. Aap miskin heeft van derden gehoord Baabkere Baabkere, Ik zou een schot hagel afschieten die richting dan raak je gelijk ook alle derden 3 vliegen in 1 klap.
  Waar halen jullie alle tijd vandaan om steeds maar anderen aan te klagen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.