Pandit aangehouden voor chanteren vrouw met pikante foto’s

39
pandit-ritueel-suriname

Pandit Radjkapoor S. is donderdag in Paramaribo verzekering gesteld. Hij chanteerde een vrouw met pikante foto’s die hij van haar zou hebben gemaakt toen zij een relatie hadden.
 
S. was pandit aan huis bij het slachtoffer in Suriname dat samen met haar man, kinderen en schoonouders woont. Het slachtoffer vermoedt dat de man magische krachten heeft gebruikt om haar in zijn bezit te krijgen omdat zij nooit interesse in hem had. Zij denkt dat het vanwege de krachten is verworden tot een relatie waarbij hij kans heeft gezien de foto’s van haar te maken.

Op een bepaald moment constateerde de vrouw dat zij verkeerd bezig was en maakte een eind aan de relatie. De pandit kon dit niet accepteren en begon haar te achtervolgen, belagen, sms’n, Whatsappen en bellen. Hij maakte inbreuk op haar persoonlijke levenssfeer waardoor zij aangifte tegen hem heeft gedaan. 

De verdachte chanteerde de vrouw met de foto’s om de relatie met hem voort te zetten.

39 REACTIES

 1. Het slachtoffer vermoedt dat de man magische krachten heeft gebruikt om haar in zijn bezit te krijgen omdat zij nooit interesse in hem had. Zij denkt dat het vanwege de krachten is verworden tot een relatie waarbij hij kans heeft gezien de foto’s van haar te maken.

  Aldus de loopse juffer… geloof in zwarte magie. Man loop naar je moer met je onzin. Ik geloof er geen ene cent van. Beiden zijn fout geweest. Pandiet Rajkapoor heeft misbruik gemaakt van zijn positie en mevrouw is een ontuchtig secreet. Ik zeg het recht in haar gezicht.


  Maak melding

 2. Bandit rajdkapoor is een reincarnatie van van rawan die Sita ontvoerde naar Sri Lanka. Dus deze man heeft zich door de harde tak in zijn broek zoveel schade aan zijn eigen reputatie en die van zijn slachtoffer gebracht en de betrokken families. Voor dit soort gevallen zou ik bandiet rajdkapoor aanraden een laatste wandeling op de bosjesbrug te nemen en de hele tijd om namoh shiva te herhalen.


  Maak melding

 3. Zo te lezen vlees is sterker dan hindoe pandit zijn goddelijke geest. Mijn moeder strenggelovige hindoestaanse zij zou dit eens moeten lezen ik ken ook veel hindoestanen man vrouw en kinderen enz maar van binnen zijn hun duivels netals veel zwarten en blanken niet allemaal maar veel hun stellen altijd demente vragen alsof ze gek zijn en zijn heel erg nieuwsgierig ook sommige moslims zijn zo in mijn familie alleen maar gif van binnen zogenaamd zijn hun lief als kat slijmen dat kunnen ze maar gif van binnen op hun kun je nooit rekenen. . Ook bij god shiva een grote slang om zijn nek en in de bijbel is de slang is duivel. Ik begrijp het niet en slangen eten ook vlees hoe vreemd is dit- dan zo’n grote cobra om shiva zijn nek en vishnu zit ook op een grote slang ik schud mijn hoofd wat is dit. Echt super vreemd en geen pandit die kan vertellen want hun leven onzichtbaar en en doen vreemde rare dingen maar zelfs seks is niet meer vreemd voor pandit in hindi Braben. Mijn moeder had kleine tempel in huis ik geloof nog steeds hindoe maar te bizar en tegenstrijdig met slangen enz ik geloof ook spritisme en boedha maar vleesetende slangen en hindoegoden echt raar geen hindoe stoort zich eraan ik ben aziatisch ik vind het zo vreemd.


  Maak melding

 4. Phalane, kleurenblind soms? Mensen (niet personen, maar populaties) worden donker van kleur als ze lang genoeg dichtbij de evenaar in de tropen wonen en ze worden lichter van kleur als ze lang genoeg verder van de evenaar, in de gematigde zone, wonen. En omdat India zich uitstrekt van de tropen tot de gematigde zone, zijn veel Indiers in het zuiden even zwart of zwarter dan sommige Afriikanen en in.het noorden zijn sommige Indiers even licht of lichter van kleur dan Europeanen of Chinezen. Daar kan geen enkele vorm van zwarte magie of racisme iets aan veranderen. Denk maar niet dat je beter bent dan.anderen vanwege het feit dat je voorouders toevallig woonden op een bepaalde geografische breedte hier op aarde en je daardoor een bepaald kleurtje wel of niet hebt.


  Maak melding

 5. @Sandra,

  Jij weet altijd alles beter te vertellen. Je kent ook altijd mensen die zo zijn. Weet je wat ik denk?
  Ik denk dat de mensen ook weten dat jij niet spoort.
  Je lult maar rakelings over alles en nog wat.
  Als jij geen verstand van iets hebt, moet je gewoon je bek dichthouden en niet gaan bekritiseren.
  Om jou iets uit te leggen en te vertellen heeft gewoon geen zin.
  Neem je pillen optijd en ga slapen.


  Maak melding

 6. Mensen met de donkerste huidskleur komen voor in Afrika. Afrikanen hebben zich verspreid van Aziatische landen tot Nieuw-Zeeland en Australië

  @Ariman
  Vandaar dat in India en Sri Lanka ook mensen wonen met dezelfde huidskleur als van Afrikanen met de donkerste huidskleur.

  @Henkes
  Jouw opmerking schuurt aan tegen racisme.


  Maak melding

 7. Als haar mam haar en de pandit had dood gekapt zouden we zeggen, waarom doet hij dat. Kras dan op met je geile pandit.
  En pandit komt als judas met de man praten terwijl je met zn vrouw slaapt en naaktfoto’s van dr hebt. Wat een bende.


  Maak melding

 8. Sandra
  27 augustus 2021 At 21:09

  Dag Sandra.
  Mag ik jou een vraag stellen? Fijn dank je wel. Uit wat voor een familie kom je nou eigenlijk? Ik kees niets anders dan een familie met een broos familiestructuur, weinig liefde en aandacht met nazaten in alle kleuren van de regenboog.


  Maak melding

 9. Deze pandit is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die naast de pot heeft gepist.
  Geestelijke leiders van geen enkel religie zijn te vertrouwen als het gaat om seksuele misbruik van vrouwen en kinderen.

  In deze relatie zijn zowel de pandit als de vrouw beiden schuldig.


  Maak melding

 10. Mie abi foeroe hindostani matie, dang now mo teigi sa ding leg mie uit?yoe abi
  Meid mang pandit
  Sopi daroe pandit
  Disco pandit, hij is vaak in nacht club
  Gowtoe pandit, beladen met goud
  Pandit die jouw vrouw en dochter willen tjoek tjoek doen,
  Pandit die te vinden is in casino?
  Heel veel geld eisende pandit?
  Om in god te geloven heb je geen pandit bandit nodig?
  Gado de nanga yoe, pandit priester pater
  Moslim geestelijke heb je niet nodig?
  Als je goed eerlijke en jouw medemens help, dang Gado e yepi yoe ok?
  Respect voor alle geloven, maar geestelijke maken misbruik van hun positie, en dat triest, there,s no humanity?
  Human is a devil him self??


  Maak melding

 11. Dit is pandit radjkapoor SRIKANT.woont aan de pandit paltan tewarieweg.zyn vader was een strond van een pandit en deze zoon ook.dit is niet de eerste keer dat deze strond zoiets heeft uitgehaald.sanatdharm moet zyn certificaat intrekken en hy mag nooit meer als pandit functioneren.koulo Lagi beest.dja doeb ke Mardja korhie radja ke Mai je boer!!


  Maak melding

 12. Deze pandit is ook maar een mens. Hij moet nog veel meer mediteren om de grillen van zijn geest te bedwingen. De geest is gewillig maar het vlees is zwak.De goede wil komt niet altijd tot uitvoering door de zwakheid van het vlees.


  Maak melding

 13. Vreselijk hier met de comments…Er komt een artikel en mensen zitten elkaars geloof, cultuur, afkomst en kleur te beledigen. Wat een wereld waarin we nu leven. Als het de een is , dan a boeng , waneer het de ander treft dan hebben we zoveel te verbloemen of te verdedigen of te beledigen.
  Oordeel niet en gij zult niet geoordeeld worden. Vergeef en gij zult vergeven worden.
  Niemand is goed, maar laten we proberen altijd het goede na te streven of te doen.


  Maak melding

 14. Als de pandit zichzelf binnen enkele dagen vrij kan krijgen, dan beschikt hij inderdaad over magische krachten. Zo niet, dan is hij een ordinaire bhaktjondhar.


  Maak melding

 15. Viyayarni, wil.je me uitleggen wat er racistisch is aan mijn opmerking?
  De mens als soort (homo sapiens) is in Afrika ontstaan, welke huidskleur de eerste mensen hadden is niet met 100% zekerheid bekend (waarschijnlijk donker van kleur). Toen de mens zich over de hele wereld verspreidde, onstonden de verschillen in huidskleur als één van de aanpassingen aan de nieuwe geografische omstandigheden. Alle diersoorten inclusief de mens (ja, mensen zijn zoogdieren) die zich over grote geografische regios verspreiden ontwikkelen lichamelijke verschillen zoals verschil in kleur, vacht/haar, omvang, lengte, vorm van ogen, neus enz.enz. .Als de verschillende groepen lang genoeg van elkaar gescheiden leven, kunnen we ze op den duur in een oogopslag van elkaar onderscheiden, men rekent ze dan onterecht tot verxchillende rassen terwijl dat eigenlijk fout is, er is namelijk.maar 1 ras, het menselijk ras.


  Maak melding

 16. @Sandra,

  Ben je een moslim, een Hindoe of een christen?
  Zeg tegen je Nani dat deze slangen rondom de hals van God Shiv geen vlees eten. Ze eten prasaad en drinken melk (panch amriet) die de bhakts aan Shiv en aan de Shiv Ling offeren. Daarom ontwikkelen ze ook geen gif. Ze doen juist het tegenovergestelde: ze neutraliseren gif.
  En die grote slang waar God Vishnu op rust, deze slang heet Anant Naag (de oneindige kosmische slang). Het is de kosmische slang, de kundalini shakti van het Universum.
  Misschien heb je ooit een melkwegstelsel gezien op een foto. Het is een cirkeltje van Licht (Oceaan van Licht) dat is opgerold, net als een slang. Het bevat alle energie van dat melkwegstelsel. Heer Vishnu is de Master van deze als slang opgerolde energie. Derhalve dient deze energie zijn Master door Hem ’te dragen’, d.w.z. rust te gunnen en over hem te waken en Hem energiek te maken.


  Maak melding

 17. Wat een drama.

  Een besmet persoon of verrotte ziel is geen Hindoeïsme.
  Jullie hebben het over kleur van de mensen.
  Zet kleur om in gedragingen.

  Sandra heeft helemaal gelijk.

  Deze Pandit heeft overmacht misbruikt.
  In de Wetboek van Strafrecht en strafvordering staat dit beschreven als een incestvorm.
  Leerling & Meester onder andere.

  De aangifte van de vrouw moet bijgesteld worden.
  Plus afpersing.
  Waarschijnlijk ook met regelmaat
  “onrechtmatige vrijheidsberoving middels afpersing” (gijzeling).
  Hier blijven broek uit..!
  VERKRACHTING ook.
  Buiten iemands wil vleselijk contact
  opeisen en uitvoeren.
  Leerling Meester uit angst gehoorzaamheid.
  Overmacht zoals met kinderverkrachting.
  Allemaal beschreven in het wetboek.

  In Nederland hebben we dit ook.
  Pandits die maximaal geld ophalen.
  200€ per uur of dienst.
  Ze dragen grote horloges om de tijd bij te houden.

  Pandits die vrouw en kinderen thuis hebben.
  Overal waar ze komen lopen te geilen.
  Vlees eten en zuipen.
  Zich verrijken,in dure koopwoningen wonen.
  Vette auto’s rijden.
  Graniet & marmeren (high level) inrichting.

  Deze mensen zijn geen Pandits maar “materialische cultuurneukers”.
  Ook Hindoestanen met stichtingen in Den Haag Nederland moeten tot deze grote groep van
  “geloof en cultuurneukers gerekend worden.

  Hindoeïsme heeft al deze handelingen ten strengste verboden in combinatie met !
  In dit geval het Pandit zijn.

  Dit zijn de regels van Pandit zijn;
  Verplicht Immaterialisch..
  Leven met minimale bezittingen.
  Celibaat..
  Barmhartig..
  Niet in de ogen kijken van het ander geslacht of hunkeren naar wellust & begeertes (sex).
  Controle over “Moha Maya” ofwel aardse verleiding misleiding bezittingen.

  In Nederland geen auto rijden.
  Reden: auto rijden is MAXIMAAL doodrijden vliegen.

  Zo kan je doorgaan….


  Maak melding

 18. Sandra als je het hindoeïsme niet snapt en hun geschriften?dan niet alles uit je duim zuigen ok?en mensen we hebben dieven hebzuchtig komt bij alle volkeren voor op dit aardbol?en hou op geen veroordeling of racisme met elkaar, wan dee yo dede en als je naar Bhagwaan god Allah gaat, wat zal God blij zijn met racisten, de wereld waarin wij nu leven is zwaar vervuild van binnen de mens, hebzucht en meer meer maak de mens een slechte karakter krijgt, terwijl in elk mens heerst een iets moois?wat maakt het uit als iemand donker is of licht is van binnen je bent wat je bent, no hate against the human?


  Maak melding

 19. @JK en @Roman goed lezen hoor wat zijn jullie toch zielig en goed lezen. @Jk klopt zeker niet over de goden he en de slangen. Jullie zijn gefustreerd zitten in nederland als ratten in de val ik weet ik heb netals jullie zieke gefustreerde buren hindoestanen heel erg en nieuwsgierig. Hollanders snoeren jullie de mond jullie zitten nu onderelkaar te kibbelen en nog ern paar ga jij je tabletten innemen dan wordt je geest beter. Tabletten maken mij geest gezond jij moet gaan snuiven rat @Jk altijd barst je als een vuurwerk bom en nog een paar op mijn postings.


  Maak melding

 20. @Popo jantje je bent ook nieuwsgierig net als vele in mijn omgeving wat je lees over ..en ..familie etc. Bij mij is het vele malen erger heel veel jaloezie en strijd en afgunst ook deels door mijn moeder had een grote familie dus ook grote problemen en alke kleuren van de rainbow . Mijn hindoestaanse familie denkt dat ik God ben en alles kan toveren en gouden eieren legt en hun een mooie gouden eilandeb geld goud en grote huizen kan geven zodat ze flink kunnen luieren etc . Vaak aangiftes tegen mij gedaan ook etc etc meer van dit soort ellende ik ben blij dat ik nog leef ik probeer uit hun buurt te blijven maar brutaal als ze zijn alles wat van mij is denk mij familie dat het van hun is hun praten de koppen van de hollanders vol met roddels. Zo’n enge familie heb ik. Dit is echt hindoestaan typische ik ken geen betere en mijn hindoestaanse precies hetzelfde praten uit nieuwsgierigheid ik word er depressief van veel sociale contacten zoeken hun puur voor hun eigen gewin. @Popo hantje je bent ook nieuwsgierig hoor voor 1 keertje is niet erg.


  Maak melding

 21. Ik heb meegemaakt dat een pandit vr een kindje dat overleden is niets wilde doen. De moeder had geen geld voor hem.
  Vanaf toen wist ik hoe ver. Ook een moslim in nickerie die niets wilden doen vr overleden gehandicapt kindje. Grootouders waren van die moskee al hun leven, maar moeder niet.
  Een kind is onschuldig.


  Maak melding

 22. ” …
  Viyayarni27 augustus 2021 At 22:10

  Deze pandit is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die naast de pot heeft gepist.
  Geestelijke leiders van geen enkel religie zijn te vertrouwen als het gaat om seksuele misbruik van vrouwen en kinderen.

  In deze relatie zijn zowel de pandit als de vrouw beiden schuldig.
  … ”

  Mee eens.
  Overal, in elk land en cultuur zijn er kwakzalvers. Aan de andere kant is lust bedwingen voor mensen met weinig discipline een zware opgave.
  De vrouw in kwestie geeft min of meer aan dat nadat de houdbaarheidsdatum van de magie was verstreken zij weer tot bezinning was gekomen.

  Ik had nooit geweten dat magie een t.h.t of een t.g.t. termijn heeft.

  Gelukkig is er nog een betrouwbare en onafhankelijke rechterlijke macht die niet beinvloedbaar is voor / door duistere magie.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 23. Seksueel misbruik komt onder de geestelijken van alle godsdiensten voor. Maar het meest bij de christenen en de moslims. Daar is ook een logische verklaring voor. Christengeestelijken (katholieke priesters) mogen niet trouwen en laten hun natuurlijke seksuele behoeften daarom op een andere manier – vaak via seksueel misbruik – tot uiting komen.
  Moslimgeestelijken (imams, mullahs) zijn besneden en krijgen daardoor niet zo snel seksuele bevrediging. Ze loeren daarom op elke kans op seks om zich bevredigd te voelen.
  Hindoegeestelijken heb je in 2 soorten: pandits (purohits) en sannyaasis. Pandits zijn vaak getrouwd en mogen seks hebben met hun vrouw. Sannyaasis leven celibatair. Maar ze beoefenen vaak Yoga en leren van hun Guru de Yogatechnieken om de zintuigen – dus ook de geslachtsorganen – te beteugelen.
  Daarom komt seksueel misbruik het meest voor bij christen- en moslimgeestelijken en minder bij Hindoegeestelijken.


  Maak melding

 24. @JK je bent echt een zieke Kalyug geest in je geest zomaar onzin over mij schrijven je kent mij niet eens dus hou je smoel idioot. @Jai chand niet alle moslims zijn en christenen zijn slecht veel hindoes ook slecht zelfs duivels maar ik ken een heleboel moslims christenen die jaloers zijn op hindoes en aziaten als ik aan moslim hulp vraagt dan worden andere moslims jaloers zo ziek zijn hun, heel anders maar vooral surinaams moslims turken marokanem en pakistanen haatdragend en jaloers kijk wat in Qtar doha gebeurt aziaten en hindoes uitgebuit door rijke kenterige zuinig islam sjeiks. Jammer vind ik dit gebeuren zoveel olie en geld daar toch kunnen die arbeiders niets opbouwen en overlijden daar super triest veel moslims gif van binnen maar ook christenen en hindoes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.