Op terrein aangehouden mannen: ‘We waren daar slechts om liefde met elkaar te bedrijven’

14
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

De Surinaamse politie heeft in de vroege ochtend van woensdag 25 augustus twee verdachte mannen, Milaino O. (31) en Anduelle M. (30), op het terrein van een postpakketbedrijf aan de Industrieweg Zuid in de kraag gevat. Beide aangehouden verdachten hielden de politie voor dat zij op het terrein waren om de liefde met elkaar te bedrijven meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De wetsdienaren kregen via het Command Center de melding dat vier manspersonen zich op het terrein bevonden. Bij aankomst van de politie probeerden twee hunner in de richting van het Saramaccakanaal weg te vluchten, maar werden door de wetsdienaren in de kraag gevat.

Hun twee kompanen hadden bij de aankomst van de politie het terrein reeds verlaten. Bij een ingesteld onderzoek trof de politie in een zijstraat nabij het postpakketbedrijf een rood gelakt voertuig aan. Bij confrontatie gaven Milaino en Anduelle te kennen niets af te weten van het voertuig.

Bij nader onder onderzoek op het terrein waar het tweetal werd aangehouden, vonden de politieambtenaren een contactsleutel van een voertuig op de grond. Bij die gelegenheid gaf Anduelle toe dat het voertuig aan hem toebehoort en dat hij slechts naar de plek was gereden om de liefde te bedrijven met zijn vriend Milaino.

Beide verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee voortvluchtige kompanen wordt gewerkt, meldt de politie.

14 REACTIES

 1. A boel de tjari a ning, om niet in de bak te gaan.

  Op andermans terreinen geldt: niet bestemd voor onbevoegden. Betreden op eigen risico!

  Opsluiten waardoor ze nooit meer op andermans terrein gaan boelen en het boelen door de looptijd/duur van de straf afleren in de gevangenis


  Maak melding

 2. Ze waren daar om de liefde met de post pakketen te bedrijven.
  Tja vier kerels die treintje wilden spelen? Ze zijn vindingrijk met hun antwoorden.
  Nu kunnen ze in het gevang ongestoord hun voornemen waarmaken, 24/7.


  Maak melding

 3. Deze boel brothers dachten de boel voor de gek te houden met hun (boel) shit verhaal . Nu mogen ze voor een boel jaren in de bak om te boelen en ge boeld te worden . Wat een stel Ruige Ridders .


  Maak melding

 4. Wat een bullshit verhaal over de liefde bedrijven met zn vriend. Ze waren volgens mij bezig hun plannen uit te voeren. Project ” Proletarisch Winkelen”. Want na ding Granma aba Postpakkettenbedrijf. Werken ..Hoooo maaaar. Stelletje Imbecielen.


  Maak melding

 5. Dus ze wilden hun leuter steken in gaten die daarvoor niet bestemd zijn? Dat ook nog op andermans terrein? Zonder toestemming? Zonder condoom? Een condoom zou hun verhaal aannemelijker hebben gemaakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.