Oplichter beweert dat Arush is overleden en haalt geld op voor uitvaart

16
Oplichter beweert dat Arush is overleden en haalt geld op voor uitvaart
Arush na operatie nummer 4.

De familie van de 5-jarige Arush, die momenteel in Nederland vertoeft voor medische behandeling, is erachter gekomen dat een oplichter in Suriname beweert dat Arush is overleden. Deze persoon haalt geld op met dit verhaal en zegt dat dit gebruikt zal worden voor de uitvaart van het kind.

De familie waarschuwt een ieder om geen geld aan deze persoon te geven. Arush is niet overleden. Hij heeft deze week een 4e operatie achter de rug, die goed gegaan is. Op dit moment is hij aan het herstellen.

Vorige week werd bekend dat Arush na drie goede weken helaas wat tegenslag heeft gekregen. Het ging niet helemaal zoals men had gehoopt. Arush heeft daarom niet 1 maar inmiddels 4 operaties ondergaan in Nederland.

Meer operaties betekent dat er meer geld nodig is. Indien u nog een bijdrage wil leveren kan dat via: 

SRD rekening:
DSB 707988
T.n.v. Sheombarsing
T.b.v. Donatie Arush 

NL rekening:
NL31RABO 0383420806
T.n.v. B. Spalburg
T.b.v. Donatie Arush 

RB (usd) rekening:
0599 563 425
T.n.v. B. Spalburg
T.b.v. Donatie Arush 

16 REACTIES

 1. deze oplichter moet ook een hersenoperatie ondergaan , maar dan de hersenen spoelen met zoutzuur , wat een walgelijk persoon , een jong kind als dood verklaren en mensen hier over wilt halen om geld te geven voor de uitvaart , mensen als jullie door deze oplichter benaderd worden , eerst onder zijn kloten trappen en dan naar de politie slepen


  Maak melding

 2. Vreselijk om dat te doen. Die mensen hebben al zo moeilijk met die jongen zn ziekte en nu kom je geld zoeken en hem dood wensen. Lage klootzak.
  Big up kleine man. Je komt erdoor.


  Maak melding

 3. Dit kleine tedere en kwetsbare manneke heeft onze gebeden, morele-, en financiële steun nodig om te overleven en dan komt een gewetenloze figuur misbruik maken van deze situatie. Deze persoon is geestelijk niet in orde. Ook al hebben de mensen in Suriname het sociaal-economisch zwaar te verduren, zoiets laag bij de grond doe je niet. Sterkte aan de familie.


  Maak melding

 4. Redshin@@ lekker je mond houden , want toen iemand je zei dat hij een bakra was, was je mond direct gesnoerd. Toen had je het niet meer over soorten. Dat zegt al genoeg .. Bang voor de bakra’s ofwel slijmbal en nu doe je stoer tegen Debby..pfff

  En nu mijn reactie:
  Wat een lafaard. Ik hoop dat hij dood gaat inplaatst van het jongetje. De mensheid is ziek.


  Maak melding

 5. IVANOF LIMBURG
  25 augustus 2021 At 12:36
  Popo Jantje Weet Wel Wie De Dader Is .
  Over Lijken Heen Gaan Is Iets Normaal Binnen Zijn Cultuur

  Wat is mijn eigen cultuur dan kirt aswat ?
  Als jij mijn afkomst niet weet dan moet je niet iets gaan verzinnen. Trouwens, ik heb meer respect voor Hindoestanen en Haitianen dan voor zwartjes in Suriname!


  Maak melding

 6. QQQ..POPO Jantje

  Je Lijkt Een Fantastisch Mens Een Prima kerel. Wat Doe Je Dit Weekend. Gaan We Wat Drinken
  Kunnen We Een Goed Gesprek Voeren, Lekker Kletsen. Misschien Heeft Je Gezicht Ook Een Medisch In Greep Of Verbouwing Nodig. Laat het Gauw Weten

  Ik Hoor Het Wel


  Maak melding

 7. Ach ach jouw soort zwartjes moet het alleen van harde woorden hebben voor de rest heeft jouw soort nooit voorop gelopen om voor zijn vrijheid te vechten. Toen het op vechten aankwam vluchtte jouw soort het oerwoud in. De andere helft ging als verrader verder door het leven.
  Als jij zo een zwarte met ballen bent laat dan je cell nummer achter.


  Maak melding

 8. Popo Jantje, je beweert dat IVANOFF niet kan weten wat jouw cultuur (ras, etnische afkomst?) is, maar jij denkt vaak wel te weten tot welke groep anderen hier op WKN behoren. Ben jij de enige hier op Waterkant die helderziend is?


  Maak melding

 9. Popo Jantje begint weer generaliserend op een bepaalde bevolkingsgroep aftegeven maar rept met geen woord over de oplichter, omdat die waarschijnlijk geen Pawiro, Ping, Parwafudi of PINAS heet, maar een naam heeft meer in de trant van Mahinder of Babulal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.