Man opgepakt voor verspreiden naaktfoto’s ex-buitenvrouw

7
Laptop-facebook

De Surinaamse politie heeft een man opgepakt voor het verspreiden van naaktfoto’s van zijn 34-jarige ex-vriendin, met wie hij een buitenechtelijke relatie had. Volgens het Korps Politie Suriname ligt het motief tot het plegen van zijn daad in het feit dat de vrouw een eind had gebracht aan hun liefdesrelatie.

Op een gegeven moment werd deze ex-vriendin door derden op de hoogte gesteld dat er naaktfoto’s van haar te zien waren op social media. Zij verifieerde dit zelfs op social media en werd daarmee geconfronteerd. Naar aanleiding hiervan deed de vrouw K.A. aangifte op het politiebureau Richelieu.

Rechercheurs van de Recherche van regio Oost hebben op woensdag 18 augustus de verdachte Clyde T. op zijn woonadres te Moengo in het district Marowijne opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd en is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie.

7 REACTIES

 1. je laat naaktfoto’s van je eigen maken en vind het vreemd dat ze opeens op internet circuleren?
  dat soort foto’s verschijnen altijd op internet…..goedschiks of kwaadschiks.
  je moet wel erg dom zijn om iets anders te denken dat die foto veilig zijn ergens


  Maak melding

 2. In elk mens huisvest een soort duivel?
  In elk mens huur ook agressie?
  Maar zonder bij na te denken ja liefje my darling/ neem zoveel foto’s van elkaar?
  Maar soms komt aan alles een einde?
  De ene wil het graag door zetten/ de ander wil einde relatie,dan begint het met chantage en schelden pesten elkaar zwart maken en ook de naaktfoto van elkaar verspreiden?dat zijn domme mensen?
  Dus dames en heren,loekoe boeng libi soema na so dieb dieberie ok?
  Geen blindelings crazi ok??


  Maak melding

 3. Binnenvrouw-buitenvrouw dadelijk linksvrouw – rechtsvrouw achtervrouw voorvrouw idioot gewoon. Ik las in andere krant een familie alleenstaand met veel kinderen geen toiletpot geen wc geen schoeisel die persoon zei ik leef ouderwets in moderne tijd zo zielig vond ik het verhaal waarom buitenvrouw in su ga eerst mensen sociaal helpen dan je lul achterna lopen en geil doen. In een geile bui doen mensen bijna alles zo ook deze man en vrouw liefde over dan ……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.