Dief ‘ruilt’ bromfiets in voor Lexus

7
Dief 'ruilt' bromfiets in voor Lexus

Een witte Lexus met kenteken PH 90-03 is vandaag rond 15.15 uur voor Kamta’s Car Center aan de Kwattaweg in Suriname gestolen. Een dief ‘ruilde’ zijn bromfiets in voor de personenauto, die met draaiende motor stilstond.

De man heeft vermoedelijk een moeder en haar dochter die in de Lexus zaten, achtervolgd. Hij was op de bromfiets. Toen hij merkte dat moeder en dochter waren uitgestapt en de wagen met draaiende motor was achtergelaten, liet hij zijn bromfiets achter.

Hij stapte in de Lexus en reed met volle vaart weg in de richting van de Van Idsingastraat. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

7 REACTIES

 1. Laat dit een les zijn , ik zie maar al te vaak dat mensen de motor van de auto laten draaien, is dit een mode of ? Zie nu met alle gevolgen van dien , dang olie dierie yere 🤔


  Maak melding

 2. Duidelijk een Surinamer die hogerop/vooruit wilde komen. Een Lexus is meer dan een whoemwhoem baisigri. Hij hoorde iets in zn hoofd zeggen GA JE DROOM ACHTERNA.


  Maak melding

 3. Elke dag hetzelfde verhaaltje. Laat je auto niet draaiende.
  Laat geen waardevolle spullen in je auto achter.
  Eigen schuld, aldus het orakel Debbie.

  Lievr Debbie ik weet niet hoe jij het voor elkaar krijgt maar als ik mijn auto draaiende zou laten zou ik behoorlijk draaierig en misselijk worden. Het is nml zo dat het motortje draait ….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.