Dronken vrouw steekt en bijt Nederlandse vriend na ruzie over paspoort

10
NLpaspoort

Een Surinaamse vrouw heeft haar Nederlandse vriend zondagavond in Paramaribo met een mes verwond. Ook heeft zij hem gebeten. Beide personen dronken samen alcohol en kregen ruzie omtrent het paspoort van de man.
 
De politie in Suriname kreeg de melding van een slachtoffer met steekverwonding. Zij trof ter plaatse de Nederlander met een steekverwonding in het linker onderbeen aan. Hij verklaarde dat zijn vriendin hem heeft gestoken met een mes. Hij verkeerde zwaar onder invloed van alcohol en moest medisch worden behandeld.

Ook de vrouw die dronken was, heeft lichte verwondingen in het gezicht opgelopen en had blauwe plekken aan haar dijbeen, maar zij wenste geen medische behandeling.

De Nederlander logeerde bij de vrouw en vond dat zij met zijn paspoort ervandoor is gegaan. De woordenwisseling over het paspoort leidde tot een steekpartij. De vrouw pakte een mes waarmee zij hem heeft verwond en beet hem ook in het been.

De politie heeft de vrouw in verzekering gesteld. De man is na verhoor heengezonden. 

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. Soort zoekt soort al zijn ze duizenden kilometers van elkaar geboren, ze hebben elkaar toch gevonden en hopelijk zuipen ze nog lang en gelukkig samen.


  Maak melding

 2. Debby was jij het niet?je wil toch zo graag een paspoort en uitkering?blijf nog effe de gevolgen van ndp dragen. Kom niet naar Holland hier zijn veel Hindoestanen. Over 3 maanden ben ik weer in su dan breng ik aardappelen en uien voor jou.


  Maak melding

 3. Dames en heren van dit forum
  Debby heeft Robg gebeten. Nu heeft Robg hondsdolheid opgelopen en gaat hij nog dommer reageren. Snel een dagoe wagie inschakelen, want dit is een gevaarlijke situatie in Sur. Hij gaat proberen Chan en Bruswijk te bijten om zo de regering ten val te brengen.


  Maak melding

 4. Ze zijn samen teruggekeerd naar Suriname. Zij heeft haar NL paspoort ingeleverd, hij nog niet. Nog steeds niet. Hij kan haar dus op elk moment verlaten. Dat maakte haar depressief. Ze dronken. Werden dronken. Zij greep naar een mes. De bedoeling was de paspoort te bewerken met de mes. Maar het pakte anders uit. Gelukkig trof het mes niet zijn löl, maar zijn been.


  Maak melding

 5. Wat een zielig verhaal suriname en nederland tweelingbroers van elkaar en zijn geen haar beter. Vroeger was su ook van nl toen ook veel ellende nu in allebei zwaar shit. Het is Europese paspoort en nederland valt onder EU.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.