vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEchtpaar bewerkt man met eind hout tijdens familieruzie

Echtpaar bewerkt man met eind hout tijdens familieruzie

-

Does Travel - naar Suriname

Roshiek R. en zijn echtgenote Bibi P. gehuwd R. zijn op dinsdag 10 augustus door de wetsdienaren van de Recherche van regio Oost ter zake openlijke geweldpleging aangehouden, nadat zij zich hadden aangemeld op het politiebureau. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Dit echtpaar wordt ervan verdacht zich op maandag 28 juni te plantage Johanna Margaretha in het district Commewijne schuldig te hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging. Daarbij werd het slachtoffer Roy K. met een eind hout bewerkt, waardoor hij een barstwond opliep aan zijn voorhoofd, rug, armen en benen.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer voor medische behandeling afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie een dag in de ziekeninrichting opgenomen. Hierna meldde Roy zich op dinsdag 29 juni op het politiebureau aan. Hij werd voorgeleid en na verhoor heengezonden

Uit het politioneel onderzoek is komen vast te staan dat het om een slepend geschil, dat al zeventien jaar gaande is tussen familieleden onderling gaat. De familieruzie liep op 28 juni uit de hand, waarbij partijen elkaar te lijf gingen met een eind hout. Roy liep daarbij letsels op.

Ook de dochter van het echtpaar werd op 10 augustus aangehouden. Na te zijn voorgeleid mocht zij echter naar huis. Haar ouders, Roshiek en Bibi zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES