DA Drogisterij schenkt 500 PPE-jassen aan Wanica Ziekenhuis

9
DA Drogisterij schenkt 500 PPE-jassen aan Wanica Ziekenhuis

DA Drogisterij heeft op 19 augustus 500 PPE-jassen geschonken aan de COVID-19 unit van het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Het bedrijf wil hiermee een steentje bijdragen aan de strijd tegen het coronavirus in Suriname.

Drs. Roshni Ramtahalsing, hoofdarts op de COVID-19 unit, nam deze geste in ontvangst. “PPE is voor ons als zorgverleners essentieel voor het kunnen uitoefenen van veilige COVID-19 zorg. Het is dus altijd welkom”, zei Ramtahalsing.

9 REACTIES

 1. Het land hangt aan elkaar van giften, bedel acties, voedselbox en weet niet
  wat nog meer. We komen nooit een stap vooruit. We drinken een glas, we doen
  een plas, en alles blijft zoals het was.


  Maak melding

 2. Mooi en komt via dir van wanica bij broer Poese terecht.
  Men gaat naar Guyana en ziekenhuizen hebben niets, Ramdhin mkt schuld van $1 miljoen en moet uit onze zak, dan gaat Chan nr Ned komt ook uit ins zak en dan willen ze effe $1 miljoen of meer voor Dubai. Zijn we gek in Su??


  Maak melding

 3. debby plaats eens een reactie als je nuchter bent , dit slaat nergens op , we zeiden al eerder dat je terug moet naar school om iets te leren , maar bij jou zal dat niet helpen , en nog wat sukkel er zijn gelukkig mensen die iets doen voor ons land , want die weten dat jou baasje jou geile man ons land naar de kloten heeft gebracht en ze geen geld hebben om iets te kopen , het komt wel goed als jou baasje ( jou afgod) en zijn boevenpartij van deze aardbodem verdwenen zijn


  Maak melding

 4. Zolang de staatskas in de problemen zit is dit de way to go. Bedankt alle donateurs. Ook de donaties van de vacines door de VS. Nu kunnen de leerlingen van 12 tot 18 jaar ingeent worden.


  Maak melding

 5. tungak jij zegt het perfect , ons land is zeker de laatste 5 jaren met het bewind bouterse na de verdommenis gebracht , en nu zijn we afhankelijk van donateurs , maar het komt goed


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.