Zoon (25) overtreedt beschermingsbevel en bedreigt moeder thuis met de dood

8
politieauto-zwaailicht-aan

De Surinaamse politie heeft deze week een 25-jarige man aangehouden, nadat zijn moeder aangifte tegen hem deed. Ze verklaarde aan de politie dat haar zoon het bestaande beschermingsbevel heeft overtreden en zich begaf naar haar woning. Daarbij vernielde hij de schuiframen van het huis en bedreigde haar met de dood, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De zoon Richard G. is op woensdag 18 augustus door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en op zijn woonadres aan de Prinsesestraat aangehouden. De aangeefster gaf aan dat de jongeman zich het vorig jaar ook schuldig had gemaakt aan dezelfde strafbare feiten en daarvoor in verzekering was gesteld.

Richard werd na zijn aanhouding ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij wederom door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Richard is koppig. Bedreiging met de dood is een ernstig delict dat niet licht moet worden opgevat. Langdurige behandeling in PCS lijkt gewenst. Als hijzijn eigen moeder kan bedreigen dan wat als hij mot krijgt met een vreemde op straat. Psychisch probleem waarschijnlijk door druggebruik.


  Maak melding

 2. QQQ

  Rob Zagerious Is Opgevoed Door Zijn Vader Moeder Oma En Opa.Hij Kreeg Maximale Liefde Volle Aandacht Heel Veel Warmte
  Vandaag De Dag Zit Rob Zagerios Al 9 jaar In De Gevangenis. HIJ Moet Nog 7 jaar Brommen.

  Rob Smit Is Met Al De Warmte Liefde En Aandacht Die Hij Van Zijn Moeder , Vader , Oma, En Opa Heb Gekregen Een Draai Deur Crimineel Geworden


  Maak melding

 3. En zijn moeder was 26 jaar geleden zo blij dat haar partner geen condom gebruikt had en ze negen maanden later een wolk van een baby kreeg, die zo schattig aan haar tepels zoog.


  Maak melding

 4. Henkes
  23 augustus 2021 At 05:32
  En zijn moeder was 26 jaar geleden zo blij dat haar partner geen condom gebruikt had en ze negen maanden later een wolk van een baby kreeg, die zo schattig aan haar tepels zoog.

  Pedofiele neigingen , je bent weer ontmaskerd vies mannetje. Met je incestueuze hoogtepunten. Scheer je heen.


  Maak melding

 5. Popo Jantje, dat je vaak niet weet wat je leest, wisten we al, met deze reactie van jou bewijs je dat weer eens. Eet maar een beetje meer Quaker Roos, dan gaat begrijpend lezen je misschien beter af in de toekomst.


  Maak melding

 6. Triest wat een familie zal je zoon zijn. Advies aan Moeder ga liever alleen wonen zonder kinderen om je heen veel mensen ook in nederland lachen mensen uit die alleen wonen maar hun zijn gewoon jaloers. Ik heb ook een maffe familie die geweld niet schuwt ik hou me ver van hun gelukkig zoals ik ben met mij zelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.