Soft launch van Rudisa Bakery N.V. in Suriname

29
Soft launch van Rudisa Bakery N.V. in Suriname

Vandaag vond aan de Indira Gandhiweg in Suriname de soft launch plaats van Rudisa Bakery N.V. Rond 12.00u werd het naambord van het bedrijf onthuld (foto). De kosten voor het opzetten van het bedrijf, dat werkgelegenheid biedt aan 40 personen, bedragen ruim 11 miljoen USD.

Vanaf morgen, maandag 23 augustus 2021, zullen de producten van Rudisa Bakery N.V. verkrijgbaar zijn in diverse winkels in het hele land. Het assortiment bestaat uit onder andere busbroden, luxe Surinaamse puntjes en bollen waaronder burger bollen, krentenbollen en zoete bollen.

29 REACTIES

 1. Django
  22 augustus 2021 At 19:18
  Rudisa is van Dilip Sardjoe; en hij heeft geld gemaakt met xtc pillen naar Amerika

  Ja kan beter refereren aan de NDP, fascisten !


  Maak melding

 2. Henkes
  22 augustus 2021 At 19:46
  Dilip en de NDP fascisten zijn twee handen op één buik, van hetzelfde laken een pak, één pot nat, m.a.w. hetzelfde soort tuig.

  Now we are talking !


  Maak melding

 3. Ik vind het brood ook vies tegenvallen maar dit geldt voor alle bakkers … van Rusida Bakery, brood van Fernandes, van omo Snesie of van bakker Piroti … alleen gebakken lucht. Niet maagvullend.


  Maak melding

 4. Maar waarom moeten we met brood ontbijten? Ik gebruik in de ochtend Quaker Roos pap of wat fruit. Wat ook goed is een stuk of 3 hardgekookte ikzies. Brood is slecht.


  Maak melding

 5. De concurrende Fernandes softfabriek vloog niet zo lang geleden in brand. Ik beschuldig niemand, maar Bakkerij Fernandes doet er goed aan even te controleren of hun brandverzekering in orde is.


  Maak melding

 6. wat is broodnodig , dat de prijs van een brood toch daalt , maar hier in Suriname werkt dat niet , ze moeten alles importeren het broodmeel en andere producten die nodig zijn om een brood te maken en of er dan andere bakkers bij komen gaat hier in Suriname juist de prijs per brood omhoog , dus concurrentie zet ook geen broden aan de weg


  Maak melding

 7. Dilp Sardjoe is ook als broodbakker begonnen te werken bij de broodbakkerij van Madho aan de Grietjebi straat waar hij ook veel geld heeft gestolen . En het was nog familie ook . De vrouw van de bakker was zijn nicht waar hij ook geld van aftroggelde en nog heel wat totdat bakker erachter kwam en alle werkers heeft ontslagen . Dat is waarom er geen melkbrood meer werd gebakken . Er was geen personeel meer bakker vertrouwde niemand meer om deze Dilp Sardjoe . Gelukkig had bakker zijn schoonvader en twee jonge dochters die naast hun schooltijd en ook s’nachts in de bakkerij moesten werken . En zo is er nog veel meer wat ik over deze gast (varken) weet . Maar deze schaande zal ik hem besparen .


  Maak melding

 8. Harry, het klopt dat er een bakker Madho aan de Grietjebi straat was. Later verhuisde Madho naar de Anton Drachten weg langs de rivier.. Ik heb ze wel eens op.beide lokaties opgezocht.. Heel aardige, gastvrije mensen waren dat.


  Maak melding

 9. uxe Surinaamse puntjes en bollen waaronder burger bollen, krentenbollen en zoete bollen.

  Jaja Rudisa levert ook de bekende goed gevulde blaka boroe met of zonder haar of krenten. Hoe meer je ervan eet hoe meer je lostoe krijgt🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 10. Als ik naar de dranken van Sardjoe kijk weet ik nu al dat ik zn brood voorbij loop. Ik koop wel bij Choi. Ze kunnen kijkje nemen in Frans Guyana. Daar is het brood beter dan in Su. En meel van De Molen is ook waardeloos. Zij laten nu alleen meel halen en producten. En waardeloos.


  Maak melding

 11. @Harry

  De bakkerij stond op de hoek van de Grietjebie- en de ……straat.
  Heb je het over de jaren 60 van de vorige eeuw?
  Was de bakker van Pad van Wanica?


  Maak melding

 12. Henkes
  23 augustus 2021 At 06:16
  Harry, het klopt dat er een bakker Madho aan de Grietjebi straat was. Later verhuisde Madho naar de Anton Drachten weg langs de rivier.. Ik heb ze wel eens op.beide lokaties opgezocht.. Heel aardige, gastvrije mensen waren dat.

  Wat een geluk heeft die man gehad dat na jouw bezoek zijn voorraad nog als warme broodjes over de toonbank gingen.


  Maak melding

 13. @Henkes ja dat klopt hij had een stuk grond aan de Anton Drachten weg naast Tewarie . Daar ging die toen der tijd elke middag naar toe met zijn gezin om te planten. Was een hardwerkende surinamer .
  @Viyayarni het was op de hoek van de Grietjebie en de lepelbek straat . En zijn schoonvader was van Pad van Wanica naast de theater


  Maak melding

 14. @Harry

  Madho komt ook van Pad van Wanica. Hij woonde op steenworp afstand van zijn schoonouders vlak bij theater Sabitri.

  2 Broers van zijn vrouw hebben ook als bakker gewerkt bij hem. Een zus van Madho trouwde met 1 van die broers. Ken beide families.

  Ik kon maar niet op de naam van die dwarse straat komen, Mijn aaja woonde op de hoek van de Koprofowroe- en de Lepelbekstraat en ging bij die bakkerij puntbroodjes kopen voor hem.

  @Popo Jantje

  Ik heb bakker Niamat in Suriname niet gekend.
  Wel een bakker Niamat in Utrecht gelegen aan een plein bij de Amsterdamsestraatweg. Als ik in Utrecht was, ging ik altijd naar die bakker en kocht daar een lading lekkere broodjes en bollen.


  Maak melding

 15. @Viyayarni . Ai klopt je kent de familie . En als jouw Aaja op de hoek van de Koprofowroe en lebelbek straat heeft gewoont moet ik hem ook Kennen .op de zelfde hoek had je Mae een javaanse winkel waar je voor 5 cent lekkere Bami en Pithel Kon gaan kopen en een telefoon gesprek plegen . En Dilip Sardjoe woonde aan de Koprofowroe straat niet ver van je Aaja .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.