Agressieve automobilist slaat politieagent die boetes wil uitschrijven

15
verkeerscontrole van politie in Suriname
Archieffoto - Controle in Suriname

Een 28-jarige automobilist in Suriname, heeft een agent in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn gezicht geslagen. De politieman hield een snijwond aan zijn bovenlip en een zwelling in het gezicht over. Hij werd verwezen naar de Spoedeisende Hulp.

De politieagent was bezig met een mini roadblock aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van een parkeerplaats. Daarbij stopte hij een auto en vroeg de bestuurder naar zijn Surinaamse rijbewijs alsook zijn autobescheiden. Hem werd ook gevraagd naar zijn dispensatie om zich tijdens de lockdown over straat te kunnen begeven.

De autobestuurder stapte uit en gaf aan geen bescheiden van het voertuig en ook geen rijbewijs te hebben. De politieman wilde de man verbaliseren, maar die begon tekeer te gaan en sloeg de wetsdienaar in zijn gezicht.

Met behulp van de overige politieagenten ter plaatse, werd de agressieve automobilist overgebracht naar het bureau. 

15 REACTIES

 1. Dit gedrag is de SCHULD van DEZE regering. Frustraties lopen hoog op door alle kommernissen van elke dag. Struggel for LIVE…Hallo we zitten niet in het midden Oosten.
  Als de bestuurder zijn verontschuldiging aanbiedt zou ik hem met een ernstige waarschuwing laten gaan.


  Maak melding

 2. Achterlijke hond, net als de imbecielen die zijn wangedrag porberen af te schuiven op anderen.
  Deze zwakzinnigen zijn een potentieel gevaar voor de samenleving. Gelukkig heeft Waterkant hun ipadres en kan er een dossier over ze worden aangelegd.


  Maak melding

 3. Deze Agressive Bruce Lee zal kennis maken met Kung Fu Alla Surinaamse Politie Stijl hopelijk kan hij daarna Rechtop zitten en Lopen zijn lippen zullen de Dikte van een Tjaplatie van 2bij4 eruitzien en dat zonder Botox vulling
  Nooit en te nimmer meer zal hij in herhaling vallen en Indien hij het toch in zijn Garnaalkop haald om het weer te doen dan zal Botox vulling krijgen op zijn blote brillen met Gummiestok en Tamarinde Sweep


  Maak melding

 4. Franco, waarom denk je dat deze woesteling, die denkt dat regels niet voor hem gelden, zo beschaafd zal zijn en excuses zal aanbieden? En wat moet er in het geval hij geennexcuses aanbiedt, met hem gebeuren, mogen ze hem dan wel aanpakken zoals ze dat in het Midden Oosten doen ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.