Chillende jongeren bij Fort Zeelandia overgebracht naar AK-stadion

11
lockdown-overtreder-meegenomen-politie
Archieffoto lockdown-overtreder wordt meegenomen door de poltie

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend wederom lockdown-overtreders overgebracht naar het André Kamperveen Stadion. Zo zijn jongeren die achter het Fort Zeelandia aan het chillen waren en mensen die zich in de omgeving van club Emergency ophielden, overgebracht.

Verder heeft de politie een feestje aan de Tout Lui Fautweg stopgezet en alle bezoekers naar huis gestuurd. Ook bij Wakapasi zijn tientallen personen verwijderd. Hoewel het al lockdown was, bevonden mensen zich nog op de plaats.

In totaal zijn 138 lockdown-overtreders afgelopen weekend beboet van wie 95 mannen en 43 vrouwen. De politie heeft 11 personen betrapt die zonder rijbewijs achter het stuur hadden plaatsgenomen. De voertuigen van deze personen zijn weggesleept. 

11 REACTIES

 1. En dit zijn dus de mensen die het hardst schreeuwen dat ze honger lijden. Volk van Suriname we lijden geen honger we zijn een dom en lui volk.
  Ps ik durf het bijna niet te zeggen daarom zeg ik het niet.
  Maar is het Soenil, Min , Witte Paard of Cheung die wordt weggevoerd?


  Maak melding

 2. Popo Jantje
  Het meest schokkend is dat “De politie heeft 11 personen betrapt die zonder rijbewijs achter het stuur hadden plaatsgenomen.”
  Dat je durft de lockdown regels te overtreden swa het zij zo.
  Maar dat je de durf toont, om zonder rijbewijs een auto te besturen wetende dat de kans dat je wordt betrapt / gepakt nagenoeg aan enige zekerheid grenst, dat dit vragen is om straf.
  En ik ken 1 spreekwoord die ik circa 70 jaar geleden , toen begreep ik het nog niet zo, heb meegekregen van mijn omgeving en deze luid “skin atie na blaka mang presirie” .
  En nu vele jaren later op een seniore leeftijd snap je dus waar dit vandaan komt.


  Maak melding

 3. De blakkamans zijn op deze openbare plekken, maar de VHPers feesten achter hoge muren. Pas nog gezien. Uit ned zijn ze. Familie van Chan. Groot feest. Ik hen geen politie gezien. Wagens zat op het feest, muziek huizen ver.
  Er is geen gezag, er is geen besturing er is geen moer in het land. In AK is het feestje zo bij elkaar.


  Maak melding

 4. Wie gaat nou chillen op een plek waar er bloed heeft gevloeid? Zowel in de koloniale periode als tijdens de decembermoorden zijn daar mensen vermoord. Onbegrijpelijk!

  Er is wel gezag debby, maar jullie weigeren dit te accepteren. Hoe langer je blijft schoppen, hoe langer het herstel duurt.


  Maak melding

 5. Debieus is werkloos. Heeft tijd om te gaan spioneren bij Hindostanen en niet bij opa D en zijn criminele organisatie, omdat ze bedreigd zal worden door de ondemocratische partij van ocer of zelfs wordt door hen onderhouden met een pakket.


  Maak melding

 6. Het schijnt nog altijd niet tot de hersenen van deze groep door te dringen dat hoe
  meer zij de lockdownregels overtreden, hoe meer besmettingen erbij komen en hoe langer het duurt voordat Cocid-19 verdwijnt.
  Ook dat er code zwart is in zknhzn. doet ze niks.
  Oe dong ede’s , code zwart is,.. alle IC-bedden zijn bezet,.. bedie no de moro, wo ka bofroe te oen kies Corona.


  Maak melding

 7. Gaat dit onderwerp over rassen? Hebben jullie weer niks te doen of te zeggen? Blijven jullie maar in jullie donkere kamers zitten aub. Stelletjes nietszeggende wezens. Het gelul over ras en politiek is bij alle onderwerpen blijkbaar jullie dagelijks ontbijtbuffet. Het lijkt of bepaalde rassen in Suriname geen fouten maken. Dan zijn ze blijkbaar geen Surinamers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.