Braziliaans marineschip ‘Bocaina’ bezoekt Suriname

12
Braziliaanse marineschip 'Bocaina' bezoekt Suriname

Het Braziliaanse marineschip Navio-Patrulha Bocaina (P62) heeft afgelopen dagen een bezoek gebracht aan Suriname. Dit bezoek was in verband met de marine-oefening ‘Caribex 2021’ tussen de legers van Suriname en Brazilië.

Caribex is een jaarlijkse operatie uitgevoerd door de Braziliaanse marine, die een taskforce stuurt om door de Caribische wateren te navigeren en havens van bevriende landen in de regio te bezoeken.

Het doel van de missie is het uitvoeren van de militaire oefeningen op zee om de opleiding en operationele paraatheid tussen de betrokken schepen te vergroten en bij te dragen tot nauwere vriendschapsbanden met de bezochte landen. Suriname heeft regionale en internationale partners op het gebied van defensie en veiligheid.

De Federale Republiek Brazilië is een van de partners met wie er een goede bilaterale samenwerking is. Het schip is na vier dagen in Suriname te zijn aangemeerd, in de ochtend van maandag 16 augustus vertrokken uit de haven van Suriname.

12 REACTIES

 1. Wat gaat de bemanning van dit marine schip in suriname doen vissen zeker !ziet er wel stoer uit van mij mogen ze Starliner van Nasa met de Amerikanen en Europeanen die aan zieke politiek doen naar de Maan schieten en laat de poiltieke gekken Amerikanen en Europeanen niet meer terug naar de Aarde komen. Doei fijne dag.


  Maak melding

 2. Hun kwamen voor een oefening vierdaags ik dacht laat maar. Bolsonaro is niet slecht zijn land doet het ook goed ook in sport suriname kan veel leren.Alleen deze Corona gedoe bolsonaro is beter dan de witte europeanen die altijd kritiek hebben ook op Bolsonaro de witte europeanen zijn ziek alles wat niet in hun zieke hoofd en hun straatje past is slecht. Ik maak het persoonlijk mee maar zonder braziliiaans en italiaanse limoenen was ik allang dood dus geen slecht woord voor deze landen en mensen. Ik heb afweer ziekte toch wordt ik geprikt totaal geen effect die prik maar geluk de limoenen waren er.


  Maak melding

 3. @ Sandra

  Naast afweer ziekte heb je nog een andere ziekte in je hoofd.
  Jouw posting slaat kant nog wal.
  Verdiep je eerst eens in de dictators van dit moment.
  Bouta, Bolsanaro, Moduro, Putin, Erdogan etc, etc.
  En kom dan met wat meer gefundeerd commentaar dan alleen maar met braaksel te spuien.
  Of ben jij ook een NDP-trol? In dat geval verbazen jouw postings mij niet.

  Ave Sranan.


  Maak melding

 4. Suriname kan frequenter internationale militaire eenheden ontvangen !
  Surinaamse militairen / marine / coast guard kunnen wellicht ook deelnemen aan internationale operaties op zee.

  Het is dus heel goed nieuws voor Suriname en ook een kans voor defensie om internationale samenwerkingen en oefeningen aan te gaan.

  Wanneer brengen de Nederlandse of Amerikaanse marine een bezoek ?

  Het zou toch mooi zijn om een heel eskader te mogen ontvangen.

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. @Redskin en @grietje bie ten eerste zielig dat jullie jezelf zo nemen het is ziekelijk wat jullie opschrijven. Altijd opkomen voor de witte man. Ik werk ook keihard lul ga je lul verkopen aan de witte man zielig ben je. Jullie postings @ ook grietje bie shit om te lezen. Brazilie doet alles zelfstandig niet afhankelijk van de witte man en is land naast suriname hun sturen zelfs limoenen naar europa terwijl jullie luilakken @ redskin en @ grietbie dat niet eens zoyden kunnen. Alles noemen jullie dicator etc ga werken limoenen exporteren dan zieke dingen schrijven grietje bie en redskin ziek dat jullie zijn erger dan dementie witte mensen zijn ziek en jaloers ook op putin en jullie zijn ook ziek en jaloers. Mij voorouders hebben zich kapot gewerkt voor de witte man en nu ga ik lekker leven. Nederige ratten @grietje bie en @redskin kijken en vreten en aanbidden de witte man daarom suriname nog steeds bedelstaat door bedelratten als jullie. Ga je eigen land aanbidden niet de smerige rat de witte man alles kom uit brazilie ook mango bolsonaro land etc en de witte man vreet het ook en van alles schreeuwen dictator etc etc en zieke ratten als @redskin en griettje bie geloven alles en vreten ook van bolsonaro land. Echte rioolratten zijn jullie en dan @redskin debby uitschelden.


  Maak melding

 6. @@redskin welke ratten soort ben jij .. Jij bent jaloers je woont in de riool van de witte man rioolrat. Alles is roven en corruptie voor boeven als jullie en de witte man kijk wat de witte man in afghanistan heeft gedaan vuile dementzieke rioolratten zijn jullie grietbie en redskin als putin dit had gedaan dan de kop ontploft als bom.


  Maak melding

 7. Brassion kwamen op bezoek voor marine oefening. Surinaamse marine had geen korjalen of brandstof dus gingen de zeemannen maar voor een oefening maar perola voor een beetje druk op de ballen the verminderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.