Jeugdigen slaan winkelraam kapot en stelen spullen

17

Twee jeugdigen hebben vanochtend rond 04.00 uur tijdens de lockdown, ingebroken in een winkel aan de Hanna’s Lustweg in Suriname. Zij forceerden eerst het traliewerk en sloegen daarna de glazen voorgevel kapot met een straattegel.
 
Het alarm van de winkel ging toen af, maar de jongens drongen toch de zaak binnen. Zij namen alles wat zij binnen enkele minuten konden nemen, weg. Het gaat om een onbekende hoeveelheid sigaretten, het kasregister met geld, belkaarten en andere spullen.

De winkelierster hoorde het alarm afgaan en schakelde de Surinaamse politie in. Zij hield zich schuil in haar slaapruimte totdat de politie de plaats had aangedaan. Toen de wetsdienaren op de plaats delict kwamen, waren de jongens reeds vertrokken met de buit.

Op camerabeelden zijn de handelingen van de jeugdige criminelen vastgelegd. 

17 REACTIES

 1. Men moet veel harder straffen, en de schade op de ouders terughalen. Dit doet
  men in Nederland ook waar laatst die grote rellen was. Sommige ouders moeten
  tussen 10000 en 25000 euro schade betalen voor de wandaden van hun kinderen


  Maak melding

 2. Hoezo op een Belfort..@Banti geloof jij dat jullie beter zijn…kom met goed commentaar…het leven in Su is zwaar en deze daad bewijs…net als jij te moe om te werken…dus zeur niet…trend en noodzaak om te roven ….dankzij NDP…nog 5…we zij gebonden voir mjnstens 15 jaar aan deze elende…hoe en wat ga jij voir de samen leving doen om alleen met 1 vinger te wijze….one love…Ras


  Maak melding

 3. Dat het slecht gaat in het land weten we met z’n allen. Dit is geen rechtvaardiging om misdrijven te plegen.
  Wil men inbreken, ga bij de centrale bank of andere bankinstellingen.
  Het zal je winkel maar zijn. De beelden moet men tonen en zal blijken dat het dezelfde mensen betreft als dat Koos Banti benoemd.
  We verschuilen ons steeds maar achter; het gaat slecht in het land. Wij zitten te nuet doen. Morgen zijn wij het slachtoffer en willen wij dat men met ons moet meeleven.
  Wij hebben geen zelfrespect en voor het recht van een ander.


  Maak melding

 4. De Nasleep Van 40 Jaar Revolutie.

  Toen De NDP 10 Jaar Geleden Voor De Zoveelste Keer Aan De Macht Kwam Hebben Ze Perfect Uitgevoerd Waar Ze Goed In Zijn

  Ze Hebben Weer De Vernietigende Knop Ingedruk Zie Maar. Ons Land Is Op Alle Fronten Vernietigt, Alle Instituten Zijn Kapot Geslagen. Ons Land Ken Geen Midden Klassen Meer. Of Je Bent Rijk Of Arm.

  Bouterse Is Al Een Hoogbejaarde Man Voor Dat Hij Dood Gaat Wil Jij Nog Een Laatste Aktie Uitvoeren. Hij Wilt Zo Spoedig Als Mogelijk Weer Aan De Macht Komen Om Suriname Te Verwoesten. Dat Is Zijn Doel. Hij Heeft Suriname Al Vernietigt Dit Keer Hoop Hij Ons Land En Volk Te Verwoesten.


  Maak melding

 5. Vreselijk met al de armoede. Criminaliteit is nog nooit zo hoog geweest en ze ruw.
  Hier is er elke dag ellende.
  Geen dag heb je rust. Moord, zelfmoord, verwondingen, aanrijdingen, berovingen, diefstallen, oplichtingen, gaan we door???? En verhogingen


  Maak melding

 6. Men Gaat Stelen Om Dat Ze Van Uitgaan Dat Een Ider Steelt.

  Surinamers Gaan Het Politiek In Met 1 Doel. (Stelen). Een Van De Belangrijkste Adviseur Van Santokie Wilde Laats Bijna 1 Miljoen Us $ Stelen. Toen Dat Aan Het Licht Kwam Hebben Ze Dat Met De Mantel Der Liefde Bedekt.

  Anti Corruptie Wet Is Niet In Werking Waarom Niet. Omdat Die Beesten Maar 1 Doel Hebben.

  Stelen


  Maak melding

 7. De zogenaamde gangsters in dit land moeten als ze echt ballen hebben langs gaan bij fascist Bouterse en hem beroven en in Leonsberg alles kort en klein slaan. Surinamers hebben geen ballen of als ze die hebben dan zijn ze opgedroogd als rozijnen. Waarom moeten deze laffe gangsters winkels van hardwerkende mensen (vooral Aziaten) plunderen?


  Maak melding

 8. Opa D was zelf een grote crimineel vandaar de criminaliteit niet op ging vallen bij sommige anus snuffers.
  Hij en zijn hele kabinet. Boefie is een grote voorbeeld.


  Maak melding

 9. asoe , ze moeten jou glazen inslaan , stelletje bouta lovers , ken jij het gezegde : bloed aan de paal en de darmen op het plee matje , zoek dat maar eens op, en jij zult voor altijd niet meer kunnen zeiken

  waarom de schuld van president Santokhi , omdat jullie afgod bouta wederom het laat afweten om jullie een pakket te geven , ga werken in plaatst van stelen , stelletje nietsnutters


  Maak melding

 10. @Waterkant. Als er iets in Suriname gebeurt waarom altijd vermelden dat de Surinaamse politie arriveert. Verwacht u een keer de Nederlandse politie dan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.