Bromfietser geeft Braziliaanse (19) lift en probeert haar op straat te verkrachten

12
Man leent bromfiets van vriend en komt daarna niet meer terug
Bromfiets in Suriname (voorbeeldfoto)

Een man die een lift had gegeven aan een 19-jarige Braziliaanse vrouw in Paramaribo, heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens de lockdown, gepoogd haar te verkrachten. Het lukte hem niet want op dat moment kwam een voertuig van de buurtwacht aangereden.
 
De jonge vrouw kwam van Hotel Perola en liep naar huis. Zij werd ter hoogte van de Ringweg en Johannes Vermeerstraat benaderd door een man op de bromfiets die haar een lift aanbood. Zij stemde toe waarna de man met haar is gereden naar haar woning aan de Tombestraat.

Omdat er niemand thuis was, vroeg zij de man om haar te brengen naar de Jacques Gompertsstraat. De bromfietser reed haar echter naar de Wolframstraat waar hij ter hoogte van Kamperveenstraat bij een onverlicht gedeelte stopte. Hij probeerde toen de jonge vrouw te verkrachten.

Hij trok haar trui weg en duwde haar waardoor zij kwam te vallen. Zij hield schrammen aan haar linkerelleboog over. Op dat moment kwam een voertuig van de buurtwacht aangereden waardoor de man verstoord is in het verder plegen van zijn handelingen.

Het slachtoffer rende naar het voertuig voor hulp. De dader reed toen met volle vaart weg. De buurtwacht heeft de jonge vrouw naar het politiebureau gebracht. 

12 REACTIES

 1. Perola is bekende werkplek van deze meisjes.
  Maar wat komt er in die klote mensen hun kop?? Stel dat dat meisje een SOA of HIV had en je verkracht haar. Wat dan???


  Maak melding

 2. Is dit het land waar ik ben geboren?
  Wat gebeurd er allemaal in Suriname.
  De duivel viert feest in Suriname.
  Er zijn bijna geen normen en waarden meer in Suriname.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 3. @Debbie en Djamoe…we verlagen ons normen…dank NDP…en aanhang….vraag ..? Waar is het beloofde gebleven…15 jaar gegarandeerde shit wacht af… IMF heeft zijn eisen …no way back DDB..en Hoefdraad…Thx voor deze last en verlaging in onze trots…One Love…bless SU


  Maak melding

 4. Is wel vreemd dat een jongedame zo diep in de nacht een man op een brom vertrouwd. Stel dat een ander duister figuur met een auto haar mee zou nemen ergens. Den meid e teki furu risico fu mek moni. En ook nog Delta variant op de loer…


  Maak melding

 5. ☝Tijdens lockdown, wat had je dan nog op straat te zoeken😏. Het punt is dat Suri’s niet thuis kunnen blijven. ☝Je hebt avonds op straat en al helemaal tijdens lockdown niets te zoeken.
  Regels zijn moeilijk op te volgen.🥱
  Dat verkrachtingsverhaal is niet vreemd, dat gebeurd in alle werelddelen🙄, vooral als degene zich onbespied waant, en er is een vrouw in de buurt, dan gaat het zaakje in de kruis flink opspelen.😏 Dierlijk gedrag🐵


  Maak melding

 6. debby , is uit de roulatie zij heeft alleen maar enge ziektes bij zich , het rode knipperlampje is gedoofd , zelfs haar paarse ratten willen niet meer komen he debby
  die braziliaanse is ook niet goed snik , pas op jij wordt het slachtoffer omdat ze debby zat zijn


  Maak melding

 7. De hele maatschappij – overal ter wereld – is verziekt door Hollywood/Bollywood en de porno industrie.
  In de Bollywood films worden wij moslims altijd afgebeeeld als exemplarische mensen en de Hindoes worden altijd afgebeeld als slechte mensen.
  Dat komt omdat de Pakistaanse maffia een enorme grip heeft op Bollywood en zowat alle moslim acteurs in Bollywood hebben banden met de Pakistaanse moslim maffia. Doelstelling is om de islam te promoten en de Hindoes te vernederen en te bekeren.
  Helaas zijn wij moslims daar erg goed in geworden. Verder zijn wij op alle andere gebieden echt waardeloos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.