Man ziet gestolen tas bij ander en schakelt politie in

5
verdachte-aangehouden-politie

Een man heeft zijn tas die gestolen was in Paramaribo, positief herkend toen een ander daarmee rondliep. Hij schakelde de politie in die de man (49) heeft aangehouden.

De benadeelde verklaarde dat hij de tas gebruikt om spullen naar het werk mee te nemen. Hij zette zijn tas deze week op zijn erf nadat hij van het werk kwam. Er waren ook enkele bierflessen en een auto-accu op het erf. Toen de man de volgende morgen naar het werk wilde gaan, kon hij zijn tas niet meer vinden. Hij zag de bierflessen en de accu ook niet meer en besefte dat die gestolen waren.

De man deed geen aangifte en ging naar het werk. Toen hij later op de dag van het werk naar huis ging, zag hij de verdachte rondlopen met de tas. Hij schakelde de politie in die de man heeft aangehouden.

In de tas zijn ook de gestolen bierflessen aangetroffen. De verdachte heeft bekend dat hij de diefstal heeft gepleegd. De gestolen accu is niet gevonden. De man is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

5 REACTIES

 1. WAT, wat is er volgens jou raar aan dit, voor Suriname, heel normaal verhaal? In Suriname worden er dagelijks de meest vreemde, haast waardeloze spullen gestolen; b.v. kleren van lijn, manjas uit de boom, tuinstoelen, tassen met of zonder inhoud , flessen’ waar statiegeld op staat en lege accus


  Maak melding

 2. Het is dat je huis vastzit, anders nemen ze het ook mee..
  Allemaal te danken aan 10 jaar wanbewind en onbehoorlijk bestuur. Dankzij deze regering is het niet uitgemond in anarchie.


  Maak melding

 3. henkes: je vergeet het lievelingsobject: gasbommen. Sommige lopen tientallen kilometers met die gestolen dingen rond zonder te beseffen dat ze eigenlijk zwaar illegaal werken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.