Autobestuurder rijdt voor de fun met rood zwaailicht tijdens lockdown

10
Politie Suriname

De politie in Suriname heeft deze week een autobestuurder tijdens de lockdown aan de Ringweg staande gehouden, voor het rijden met een rood zwaailicht. De man had het licht op zijn voertuig bevestigd en reed voor de fun ermee rond.

Aan de bestuurder is geen toestemming verleend om een rood zwaailicht te bevestigen aan zijn auto. De politie heeft het daarom in beslag genomen.

De Surinaamse politie houdt controles en surveillance tijdens de lockdown waarbij het haar opviel dat een auto aan de Ringweg met een rood zwaailicht reed. De bestuurder is toen meteen staande gehouden.
 

10 REACTIES

 1. De Politie had deze bestuurder voor de Fun een boete van Srd 750.00 moeten geven ik vindt het een Onzinnige verklaring dat hij het Rode Licht voor de Fun heeft aangesloten deze bestuurder is in Overtreding en de Politie is niet daadkrachtig opgetreden tegelijkertijd heeft de bestuurder eventuele andere weggebruikers laten doen geloven dat hij als Politie Functionaris in een Particuliere auto aan het rijden was en dat het hem toegestaan was deze soort handelingen worden in het Echt gebruikt om te Roven laars was een verdachte met een Afdruk van Politie op zijn kleding achteraf bleek dat deze persoon geen Politie Ambtenaar was ik vraag me af of dat ook voor de Fun was de Politie moet zulke handelingen zwaar beboeten omdat het op den duur ernstige gevolgen zal hebben Er zijn Rovers die bepaalde stappen ondernemen onder valse voorwendselen


  Maak melding

 2. Die autobestuurder is wel een domme , hij dacht als ik een rood zwaailicht op mijn autodak zet kan ik lekker rondrijden en niemand doet me wat , maar helaas pindakaas jij werd staande gehouden en jij zal wel een paarse zijn want die hebben geld om benzine te kopen of wordt het 50 srd per liter jullie paarsen blijven gewoon rijden , ook in lockdown.


  Maak melding

 3. ha ha die debby, door al dat rood voor je ogen, reageer je als een loopse paarse rat, jij zal het wel druk hebben
  zat je ook in die auto van deze bestuurder met rood zwaailicht om aandacht te krijgen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.