RBTP houdt verdachte aan in moordzaak David Simonstraat

8
RBTP houdt verdachte aan in moordzaak David Simonstraat

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft Chen Z. (43) binnen enkele uren na de moord op een man aan de David Simonstraat aangehouden in een bedrijfspand aan de Kleine Saramaccastraat. De verdachte ontkent dat hij het latere slachtoffer heeft vermoord.
 
Chen Z. verklaarde dat het slachtoffer hem een groot bedrag verschuldigd was, maar hij ontkent hem te hebben doodgeschoten. Volgens hem was hij wel geweest bij het slachtoffer, maar niet om hem te doden. Hij weet ook niet wie de man kan hebben vermoord. Het moordwapen is niet op hem gevonden.

Kort vóór en na de moord was de witte Toyota Prado (foto), waarin de verdachte zich verplaatste, gesignaleerd in de omgeving van het pand waarin het slachtoffer zich bevond. Het voertuig was vastgelegd op camerabeelden.

RBTP was met een zoekactie begonnen en trof Chen Z. in een pand aan de Kleine Saramaccastraat aan. Het pand moest omsingeld worden om daarna te worden betreden voor de aanhouding. De politie heeft de Prado in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.

8 REACTIES

 1. QQQ..

  Het leven Hier Op Planeet Aarde Zijn Er 2 Regels (wetten) Geschreven Regels En Ongeschreven Regels (wetten)

  Ongeschreven Regels Zijn Door De Jaren Heen Door Gangsters Overgenomen Zonder Dat Iemand Die Bedacht Of Heeft Opgeschreven Zijn (Gewoontes) Geworden.

  4 Masculine Men
  4 Who Wonder


  Maak melding

 2. Er hangen in paramaribo noord de meeste camera,s van Suriname. De ware toedracht zal men mogelijk niet helemaal te weten komen. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontrafeld.
  In de straat waar ik woon, hangen camera,s zat en ik heb er zelf 4. De camera,s geven een tijdsbeeld aan wat er allemaal komt en gaat en je beschermen, in geen geval.
  Het bekijken van de opnamen, kan veel informatie opleveren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.