Eenjarig meisje misbruikt bij oppas

16
kinderverblijf

Een eenjarig meisje is seksueel misbruikt in Paramaribo, toen zij bij de oppas was gebracht. Haar maagdenvlies is niet meer intact.
 
Het vermoeden bestaat dat het kind misbruikt is door de partner van de oppaser. Zij is woensdag voor observatie in het ziekenhuis opgenomen.
 
De politie heeft de melding ontvangen van het seksueel misbruik en is begonnen met het onderzoek. Nagegaan wordt wat zich precies heeft afgespeeld.

De ouders brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis van waar de politie is ingeschakeld.
 
 

16 REACTIES

 1. Volgens schrijfster Astrid Roemer heeft Bouterse bijgedragen aan het dekolonisatie en bewustwordingsproces van de Surinamer. Wel, dit is één van de resultaten.


  Maak melding

 2. Politie , niet met excuses komen.
  Straf deze verkrachter en zorg ervoor dat hij de gevangenis nooit meer levend zal verlaten.Hij verdient de doodstraf maar gezien dat het niet mogelijk is . straf hem met een levenslang gevangenisstraf.


  Maak melding

 3. @Boesskowtoe en Ray heel erg voor dat kindje maar er staat , het vermoeden dus nog niets bewezen, het zou toch ook zo’n type als die paarse debiel Debby kunnen zijn .


  Maak melding

 4. Ziekelijk gedrag.
  Geen woorden voor. Waar zijn de waarden en normen in dit land gebleven. deze zwarte bruine gele witte keskieshie …. Schaam je diep. Je mag god op je blote knieën dank zeggen dat ik niet in de buurt was anders had ik die muizenpiemel van jou eraf gekaapt.


  Maak melding

 5. Voor mij part mag zijn zieke tollie in de frituur, en dan moet hij het zelf ook nog opvreten😣. Wat een ziekelijk gestoord figuur😯. Gooi hem in de gevangenis tussen alle gedetineerden, ze weten wel raad met hem. ☝En mw. de oppasser moet geen kinderen over de vloer, als ze weet dat er zo een pervers persoon in huis rondloopt, en ze de veiligheid van de kinderen hierdoor niet kan garanderen.👉 Zij is ook schuldig, ☝dit kind is aan haar zorgen, en in goed vertrouwen bij haar achtergelaten. Waar was zij🤔


  Maak melding

 6. Wanneer staan jullie vrouwen opstaan tegen het misbruiken van kinderen jullie die allemaal ook misbruik zijn dit is te triest voor woorden accepteren jullie doe iets hogere straffen castreren ben 55 jaar en als vijf jarige kind twee keer misbruik door niet gepenetreerd maar heeft een levenslange trauma voor mij achtergelaten en die mannen waren tussen de zestien en 17 jaar nu vaders van dochters mijn grootste angst in het leven was een dochter hebben want dit is het enige dat ik weet meisjes zullen nooit veilig zijn dit soort mannen zijn erg ziek een drang om een klein meisje en bang kwetsbaar kind te misbruiken zonder dat er iemand was om haar te beschermen waarom Why


  Maak melding

 7. Voor onze moslimsoldaten waren dit soort gebeurtenissen heel normaal. In verkrachtingen zijn wij moslims de beste.
  Velen van jullie weten niet dat wij moslims een huwelijk van een dag mogen afsluiten met een klein kind. Na haar een dag lang goed misbruikt te hebben, eindigt het huwelijk dan.
  Veel perverse bejaarde moslims uit het Midden Oosten sluiten zulke huwelijken in India en Pakistan. Ze kopen de kinderen en na misbruik krijgen de ouders ze weer terug met een geldbedrag.


  Maak melding

 8. X.Mohammad
  Perverse mannen heb je overal, geen een geloof uitgezonderd. Maar de moslims hebben er een gewoonte van gemaakt. Afschuwelijk, ik kan het niet anders noemen. Zo’n kleinkind, die zich niet kan beschermen. Er zijn ook vrouwen, die hun mannen aan kinderen helpen. De mensheid is diep gezakt en we roepen het zelf over ons heen. Nog meer getraumatiseerde mensen op de wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.