VIDEO: Agressieve man die truckchauffeurs met de dood bedreigde aangehouden

22
VIDEO: Agressieve man die truckchauffeurs met de dood bedreigde aangehouden
De agressieve man in rood shirt en blauwe broek, wordt nog tegengehouden, maar daarna scheldt hij een chauffeur uit en trekt er een uit het voertuig. (filmpje onder)

Een agressieve man die vorige maand truckchauffeurs met de dood bedreigde en eentje heeft gemolesteerd, is deze week aangehouden. Het gaat om Rivano C. alias Boi. Hij maakte zich op 24 juli jongstleden schuldig aan bovengenoemde feiten.

Het geval deed zich aan de Weg naar West Suriname, waarbij inzittenden van een Staatsbus van Bigi Poika drie truckchauffeurs die houtblokken vervoerden dwongen om te stoppen en hen daarbij vies en vuil uitscholden.

De voornoemde Rivano bedreigde de chauffeurs met de dood en gaf aan dat hij op de trucks zou schieten als ze weer langs zouden rijden. Hij ging zelfs zover om een van de chauffeurs uit z’n truck te trekken waarna hij de man molesteerde (video onder).

Het slachtoffer hield er een gescheurd shirt aan over en was hevig ontdaan door het handelen van de agressieve man. Er werd aangifte gedaan tegen de geweldenaar en na ingewonnen informatie wist de Surinaamse politie hem aan te houden.

Opmerkelijk genoeg waren de Inheemsen van het dorp het niet eens met zijn aanhouding.

In een filmpje dat viraal ging en hieronder te zien is, is duidelijk wat er die dag gebeurde:

22 REACTIES

 1. Burgerlijke ongehoorzaamheid is belangrijk voor de democratische samenleving. Het protest van deze burgers vraagt om aandacht voor misstanden die zij dagelijks moeten ervaren van de grote vrachtwagens met opleggers. De wegen van Suriname zijn niet berekend op het draagvermogen van de vrachtwagens. Rijkdommen uit het bos, het woongebied van deze burgers worden weggedragen. De bewoners krijgen kapotte wegen voor terug. Bij regenweer zijn deze wegen onbegaanbaar en de overheid grijpt niet in. De mensen zijn boos omdat niemand naar hen luistert.


  Maak melding

 2. Zou het niet een criminele daad zijn om bewust de wegen verder kapot te rijden met de zware houttrucks? Vernietiging van gemeenschapsgoed valt volgens mij wel te bewijzen.


  Maak melding

 3. Mensen je hebt het recht om boos te worden. Dat wil niet zeggen dat je het recht in handen eigen handen neemt en voor rechter en politie gaat spelen.De laatste tijden moedigen de fanatieke en teleurgestelde ndpers de bevolking aan om recht in eigen handen te nemen en wet en recht aan hun laarzen te lappen zoals zij het deden en nog steeds zweren te doen.
  De meneer hier.ter sprake arresteren en straffen.Dat moet een ieder leren als je ontevreden bent een klacht in te dienen bij bevoegde instanties.De tijd om de surinamers als tere en breekbare babie’s te blijven behandelen is voorbij.Grow up, surinamers, grow up.


  Maak melding

 4. rommel indianen,z hebbe geen auto,dus warm zoveel tramalant.deze domme indianen kunne wel stoer spele,ma waner brunswyck komt poepe z in hun broekje.dus mense verder nits aan d hand.die garnaal mt blauwe bruk rode trui n die andere mt ragebol kapsel mute stoer kome spele n d stad,gelyk worde z geboelt.


  Maak melding

 5. @Ray, jij en de jouwen kunnen het niet mooier maken door de NDP continu de schuld. Het lijkt er steeds op dat het land in twee kampen is verdeeld. Aan de ene kant heb je de NDP en andere kant alles bij elkaar geraapt dat geen NDP is. Burgerlijke ongehoorzaamheid zien jullie m.i. ook als een complot van de NDP terwijl deze politieke partij de regering alle ruimte geeft om het land te besturen. Jij denkt nog steeds dat alles wat de regering doet goed is voor het land. Ook het bevoordelen van Friends en Family is volgens jullie kamp goed.

  Deze mensen in het achterland van Suriname mogen van mij protesteren omdat de wegen in hun leefgebied kapot worden gereden door misschien de schoonfamilie van de president. Dit zitten immers ook dik in de houtbusiness.


  Maak melding

 6. Een summiere diagnose leert mij dat deze brulaap meneer aan het tourette syndroom lijdt .Bij hem bestaat een zin uit meer scheldwoorden dan normale gangbare woorden. Schoolvoorbeeld van een persoon die aan het Tourette syndroom lijdt.
  En als het wegdek vele olos heeft, dan staat niets in de weg om zelf iets te ondernemen. Koop een truck scropoe en vul de olos daarmee ipv hardwerkende mensen te bedreigen. Dat was toch de belofte van deze president? Iedereen moet zijn handen uit de mouwen steken om dit land op te bouwen. Tijd van luie pop spelen us voorbij. En kom mij niet vertellen dat de inheemsen als oorspronkelijke bewoners vrijgesteld zijn van arbeid. Denk je het?
  Mi mars Papa !


  Maak melding

 7. Kijk maar rond, ook in je omgeving of er echt een hard werkende inheems werkt, nooit, want alle inheemsen zijn van ndp, die werken nooit, nu ze niet meer aan de macht zijn kunnen ze alleen uitschelden, zie voorbeeld van bouva, t zelfde liedje, hij kan ook geen extra geld meer stelen, dus gaan ze schreeuwen, joo aap.


  Maak melding

 8. RobG 12 augustus 2021 At 16:57
  Aan de ene kant heb je de NDP en andere kant alles bij elkaar geraapt dat geen NDP is.
  =============================================

  Het feit alleen dat je zo denigrerend over de rest van het volk praat, geeft al aan dat je geen knip voor de neus waard bent. Je bent een waardeloze vieze vuile paarse rioolrat. Jij en die hele NDP van je zijn een vloek voor het land.


  Maak melding

 9. Ingi disi na fetimang.

  Devil weet geen ka van Ingi.
  Zonder hulp van Ingi konden boslandcreolen niet overleven vroeger. Heel veel kennis van het bos hebben Ingi overgedragen aan de Busi nenge.

  Sakasaka don beest devil. Yu no sabi neks. Mpp boeler.


  Maak melding

 10. Hunvrey tap ie olo. Yu no sab a strei fu Ingi.
  Ik ben solidair met Ingi.
  Altijd moeten zij onderspit delven.
  Omeni mpp Europeean roei den uit na tra kondre.
  Zij leven nog in harmonie met de natuur.
  Te a natuur vernietig yu mars dan yu bari.


  Maak melding

 11. HongKongFree
  12 augustus 2021 At 21:43
  Ingi disi na fetimang.

  Devil weet geen ka van Ingi.
  Zonder hulp van Ingi konden boslandcreolen niet overleven vroeger. Heel veel kennis van het bos hebben Ingi overgedragen aan de Busi nenge.

  Sakasaka don beest devil. Yu no sabi neks. Mpp boeler.

  Maak melding

  HongKongFree
  12 augustus 2021 At 21:47
  Popo Jantje hori bek over Ingi. Als jij gaat in het bos om te plunderen a busi mus hori mars dape. Chutiya beest yu.

  Ha ha man man wat een woede zeg. Mag ik jouw aura een paarse kleur geven ?


  Maak melding

 12. Poep jaantje
  Is terechte woede. De Ingi’s mogen leven zoals ze willen. Is hun cultuur. Geen enkel mens of regering moet ze dicteren om anders te leven.
  Terwijl andere mensen als import wel hier komen en hun cultuur en geloof mogen behouden.

  Grond waar hun voorouders hebben gewoond en zijn begraven zijn afgepikt. Als het zo door blijft gaan dan ga je zien wat er gaat gebeuren met Suriname. Indianen worden niet snel boos, maar op een gegeven moment dan a keba!


  Maak melding

 13. Helaas is de geschiedenis van de Indianen een die gekenmerkt wordt door genocide. De eerste genocide in de geschiedenis werd op Indianen gepleegd en de daders waren de Spanjaarden. Maar dit mag natuurlijk niet gezegd worden maar zo is het wel.


  Maak melding

 14. Robg de gladharige die veilig overzees woont, wordt in dit filmpje uitgescholden. Het is de schuld van Robg Waarom heb je ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding

 15. die robg , o o o die robg , wat een paarse flierefluiter tig maal gepakt door de indianen en later is hij met zijn staart tussen zijn twee achterpootjes gevlucht dank zij bouta , die gaf hem amnestie maar wel vertrekken naar Nederland en daarom durft deze 4 potige ( 5 potig) niet meer naar Suriname te komen


  Maak melding

 16. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  VIDEO: Agressieve man die truckchauffeurs met de dood bedreigde aangehouden.

  Het slachtoffer hield er een gescheurd shirt aan over en was hevig ontdaan door het handelen van de agressieve man. Er werd aangifte gedaan tegen de geweldenaar en na ingewonnen informatie wist de Surinaamse politie hem aan te houden.

  Ik kan de aangehouden (verdachte) in deze geen ongelijk geven.
  Want men moet zich ook verplaatsen in de situatie van de bewoners in dat gebied.
  Maar de (chauffeur) bedreigen mag helemaal niet.

  Maar heeft men zich verder afgevraagd, wie de eigenaar is geweest van het bedrijf die illegale HOUTBLOKKEN vanuit dat gebied over de zeer slecht begaanbare weg laat vervoeren?
  Welke CHINESE ondernemer is in deze betrokken?
  Volgens mij heeft er nimmer door SBB een echte controle uitgevoerd over zulke illegale transporten van onze HOUTBLOKKEN in dat gebied van deze bewoners.

  Er wordt veel winst gemaakt met de Surinaamse HOUTBLOKKEN door de niet vermelde of genoemde ondernemers.
  Niet zolang geleden hadden ze enkele vrachtwagens aangehouden op de Surinaamse Haven om onze HOUTBLOKKEN te laten verschepen naar CHINA.
  Het heeft een tijdje geduurd voordat er een verdachte in deze zaak werd aangehouden.
  Maar daarna horen wij niets meer in de media over het vervolg proces.
  Maar ze investeren nimmer om de wegen in het binnenland aan te leggen.
  Dus dat moet de Surinaamse overheid maar doen.
  En dat kan helemaal niet.

  Ik hoop dat de Surinaamse journalisten in deze meer naar boven zullen brengen over het bedrijf of eigenaar. Want dat moet publiekelijk bekend worden gemaakt.

  Er moeten vragen worden gesteld aan de nieuwe minister van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) waaronder (SBB) valt over deze zaken.

  En tot slot verwijs ik naar Stand van Ons Boszaken – Deel 7:
  Wat willen onze beleidsmakers?
  Bron: (dwtonline.com)


  Maak melding

 17. ja debby jou baasje bouta heeft een paar jaar geleden deze houtconcessie gegeven aan bevriende criminele chinezen in ruil voor leningen , en zo werd het illegale houtkap , en ja als dat net in het gebied is waar indianen wonen , dan moeten ze niet de chauffeurs aanpakken , maar laten ze naar leonsberg gaan om dit aan te kaarten , maar dat durven deze gasten niet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.