Honderden mensen bij eerbetoon aan overleden Noah en Isay Gesser

5
Honderden mensen bij eerbetoon aan overleden Noah en Isay

Honderden mensen hebben vanmorgen bij een eerbetoon in IJsselstein afscheid genomen van Noah en Isay Gesser. De twee broers van 16 respectievelijk 18, kwamen op vrijdagavond 30 juli om het leven bij een auto-ongeluk, toen hun auto vermoedelijk in een slip terechtkwam en op een tegemoetkomend taxibusje knalde.

Na dit eerbetoon reed de stoet verder naar onder meer Sportcomplex De Toekomst, de thuisbasis van onder meer Jong Ajax en alle jeugdteams van de club. Dit omdat Noah gold als een toptalent van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. In het Parool wordt hij omschreven als een sterke, slimme én technische spits op weg naar het grote doel.

Het afscheid van de broertjes Gesser wordt ook op Surinaamse wijze genomen. Zo worden hun kisten gedragen door de dragers van Wi Kan Doe. Daarbij horen traditioneel ook muziek en danspasjes schrijft het Algemeen Dagblad.

5 REACTIES

 1. Niet te bevatten.
  Wat een leegte, wat een verlies.
  Twee stemmen die zwijgen.
  Twee stoelen blijven leeg.
  Familie heel veel sterkte toegewenst.
  Gone to soon.


  Maak melding

 2. Heel veel sterkte ouders, familie, vrienden, kennissen en nabestaanden. Alleen God kan jullie troosten, steunen, sterken en dragen met het verlies van Noah en Isay. Alleen God kan uw vragen beantwoorden. Moge hun ziel in de liefdevolle vertroosting en vredige rust van Het Licht zijn en blijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.