VIDEO: Man die van Bosjebrug wilde springen meegenomen naar bureau

19
Man die van Bosjebrug wilde springen meegenomen naar bureau

De Surinaamse politie heeft zondag een man afgevoerd naar het politiebureau, die vanaf de Wijdenboschbrug in de Suriname rivier wilde springen. Dat hebben de autoriteiten zojuist bevestigd tegenover onze redactie.

Op beelden die online geplaatst werden is te zien dat de man zondagmiddag midden op de Bosjebrug door twee motoragenten wordt vastgehouden, waarna hij werd geboeid.

Hij is daarna meegenomen naar het bureau. Dit filmpje verscheen online:

19 REACTIES

 1. In Nederland Sprint Er Elke Dag Iemad Voor De Train. Elke Dag Springt Er Iemand Van 14 Hoog . Elke Dag Hangt Iemand Zich Zelf Op. Elke Dag Pleegt Iemand Zelfmoord

  Weg Van De Minste Weerstand


  Maak melding

 2. De manier hoe de politie deze man behandeld is onacceptabel. Die kill wilde zichzelf afmaken en nu wordt hij behandeld als een crimineel… KPS bestaat alleen uit een stelletje ongetrainde individuenen.


  Maak melding

 3. Politie: je wil zelfmoord plegen noh? Wel, we gsan je in de boeien slaan, en ‘wo broko yu mars gi yu”, ben je helemaal belazerd om ons extra werk te bezorgen?


  Maak melding

 4. Ja als deze surinamers mie kondre mang niet had gestemd op een criminelen partij/ was het nooit zover gekomen.ellende ontstaat als je niet investeert in de toekomst en land,maar de dieven partij heeft Suriname kompleet leeggeroofd.aha oja moeten wij binnen een jaar santhoki de schuld geven van alle ellende.ai mie sab tak mie kondre mang na fergiti snel.no spang kande santhoki e set a kondre yere. Santhoki brunswijk geeft tenmiste openheid van zaken.boef ndp deed het achter de schermen.achter de schermen noh.loekoe ndp soso foefoermang ok


  Maak melding

 5. De tunnel is donker?
  Politie: je wil zelfmoord plegen noh?
  ben je helemaal belazerd om ons extra werk te bezorgen?

  Bovenstaande, geloof ik niet.

  Neen, deze man is waarschijnlijk een een trauma opgelopen in het verleden.
  Waarschijnlijk, heeft hij geen hulp gezocht of gekregen.

  Ik heb geen mededelingen met deze persoon, alleen aan de hulpverlening en zijn dierbaren.
  Dit is erg droevig, dat iemand deze weg kiest om het leven te beëindigen.

  De politie, heeft goed werk gedaan.
  Volgens de beelden, moest de politie enige dwang gebruiken om hem van de gevarenzone te halen.

  Hulpverleners, praat met deze man op een professionele wijze en help hem terug te keren in de maatschapij.


  Maak melding

 6. RobG
  Man vernielt tent bij vaccinatielocatie in Middelburg.

  RobG
  Deze man ziet het ook niet zitten in Nederland wellicht door jou aanwezigheid of
  Zeer triest dat steeds meer mensen niet meer kunnen dealen met de harde realiteit van het zware leven (in Nederland) door de coronacrisis.

  Zie hier hoe waardeloos jou opmerking is.
  Je bent dus naast pseudo econoom niet opgeleide IT’er nu psycholoog om te kunnen concluderen dat het alleen door het zware leven komt.
  Wat een idiote opmerking


  Maak melding

 7. Dat krijg je met de anarchie die 40 jaar “revo” met zich heeft gebracht.
  Alle sociale en economische instituten zijn de afgelopen decennia kapot geslagen door die revo bende waarbij ze het land alleen maar in chaos en ellende hebben achtergelaten.
  En nu er gerepareerd word willen ze de schuld bij deze regering neerleggen.


  Maak melding

 8. Niet lichtzinnig doen! Wilde de man überhaupt springen en daarmee een einde maken aan zijn leven? Ik denk het niet. Het lijkt me eerder een noodkreet. Mensen die echt een einde willen brengen aan hun leven , gaan niet theatraal doen. Het is een zakelijke business als puntje bij paaltje komt. Hooguit wordt er een briefje achtergelaten. Verder ,de politie is niet geschikt om met dit soort mensen om te gaan.


  Maak melding

 9. Het is niet alleen hier in Suriname, dat mensen dagelijks een einde maken aan hun leven. Wat de oorzaak is, weten wij niet en moeten het niet meteen gooien op de economische omstandigheden hier.
  De mensen komen met zichzelf in de knoop door wat dan ook.
  Men sprong van de marine trap, men nam azijn en gloort in, men dronk zelfs petroleum.
  Men nam de kawtete, gramacone, jachtgeweer enz enz.
  Meneer SOA toont wederom zijn braakneigingen met een scheutje loesbere erbij.
  Waarom grijp jij lulhannes niet als reden,ben verslaafd door de coke van je kliek, oorlogstrauma door de moorden die militairen hebben gepleegd te moy wana enz enz.
  Tja, yu bongro bita beest. Het is bij jou, altijd de schuld na de nederlaag van de Nationale/Internationale Drugs Partij.
  Jij hebt geen grijntje lef in je donder. Kom naar Suriname en verschuil je niet achter je ongefundeerde mening.
  Ik heb hier nog nooit zo,n laf persoon gezien.
  Je mag je mening blijven geven. Kom naar Suriname en lever je bijdrage, stukje ongeluk dat jij bent.
  Ja ik heb het over de persoon wiens naam ik weiger te schrijven. Jij bent geen knip voor de neus waard, YU LEBA.


  Maak melding

 10. Steeds maar de schuld aan 40 jaar geschiedenis geven en in het bijzonder de 10 jaren onder DDB, is niet realistisch. Het zogenaamde herstel dat deze regering in werking heeft gezet, drijft velen tot wanhoop, sommigen hebben letterlijk niets op dit moment. Terwijl onze huidige President en zijn VP steeds dikker worden en zich als God door het land bewegen. De ellende die zij veroorzaken ziet men niet. Ik twijfel ook niet eraan dat de persoon hier op de brug. Zichzelf van kant wil maken om hetgeen zich nu meer dan anderhalf jaar geleden heeft afgespeeld. Het gaat om nu…


  Maak melding

 11. Konsensi 9 augustus 2021 At 13:54
  De klappen die de ndp het volk heeft toegebracht zijn nu voelbaar, daarom zien steeds meer radeloze mensen het niet meer zitten. Het is het volk die de last van 4 miljard buitenlandse schuld voelt, want dat is 159% boven BNP. En ga even googelen wat dat betekent hoor, want je bent nooit te oud om wat te leren.


  Maak melding

 12. Konsensi 9 augustus 2021 At 13:54
  Steeds maar de schuld aan 40 jaar geschiedenis geven en in het bijzonder de 10 jaren onder DDB, is niet realistisch. Het zogenaamde herstel dat deze regering in werking heeft gezet, drijft velen tot wanhoop, sommigen hebben letterlijk niets op dit moment. Terwijl onze huidige President en zijn VP steeds dikker worden en zich als God door het land bewegen. De ellende die zij veroorzaken ziet men niet. Ik twijfel ook niet eraan dat de persoon hier op de brug. Zichzelf van kant wil maken om hetgeen zich nu meer dan anderhalf jaar geleden heeft afgespeeld. Het gaat om nu…
  ================================================

  Als je een betere oplossing hebt om die chaos en ellende op een betere manier op te lossen en het het volk hierin te ontzien, zeg het maar, elke oplossing is welkom. Maar aan de zijkant staan en elke keer weer deze regering de schuld geven over zaken die 40 jaar lang systematisch kapot zijn gemaakt door die zogenaamde revo, gaat moesje niet naar Parijs brengen. God behoede het Surinaamse volk ervoor dat er nog ooit één van die smerige malloten het nog voor het zeggen zullen hebben in het land. Die lui zijn in en in slecht, ze hebben niet een klein beetje gestolen.


  Maak melding

 13. Ik praat niets goed van geen enkele regering. Het gaat mij om het feit dat deze regering makkelijk praten heeft. De kosten in het levensonderhoud zijn op dit moment abnormaal en killing. Er worden tal van andere suggesties gegeven door deskundigen, waarbij het Volk niet door deze hel hoeft. Maar desondanks vaart men hun eigen achterlijke uitgestippelde koers. Men heeft moeite met kritiek. We leven in een paradijs. Letterlijk een goudmijn en toch is de enige oplossing, het opvolgen van de destructieve, door IMF opgedragen maatregelen. Daar baal.ik van. Bedank IMF en voer een milder beleid, waarin de burger centraal staat en niet de staatskas.


  Maak melding

 14. @Bigi Sma, zelfdoding heeft vele oorzaken.
  Een poging tot zelfdoding of zelfdoding komt niet zomaar uit de lucht vallen. Er gaat veel aan vooraf. Het is vaak een druppel die de emmer laat overlopen. Maar m.b.t. de situatie op dit moment in Suriname kijk ik naar twee meet periodes. Ik kijk naar de situatie ten tijde van de regering Bouterse en de huidige situatie onder de regering Santokhi – Brunswijk. Een vergelijking is snel gemaakt. Onder het regiem Santokhi -Brunswijk worden alle records gebroken. Ik denk dat dankzij het regiem Santokhi – Brunswijk, Suriname nummer één op de wereldranglijst staat van zelfmoordgevallen. Het is een chaos in het land. Niet iedereen kan tegen de chaos die Santokhi heeft gecreëerd. Het grote monster is het beleid van Santokhi en niet covid-19. Alles draait om geld. Het leven van mensen interesseert hem niet. Mensen hebben honger, mensen hebben medicijnen nodig, mensen moeten huur betalen. Degenen die geen geld hebben kunnen het schudden. Bigi Sma, ik kan er niets aan doen dat jij niet met deugdelijke argumenten boven het maaiveld kan functioneren. Sarie torie.


  Maak melding

 15. RobG
  Jij als (pseudo) econoom moey toch wel bekend zijn met de term na-ijleffect.
  Hopelijk voor jou dat je wel weet wat dit inhoudelijk met zich meebrengt.
  Een uitleg in Jip en janneke taal m.b.t. na-ijleffect.
  Je merkt pas nadat iets zich heeft voorgedaan wat voor een effect het met zich meebrengt.
  Voorbeeld:
  RobG heeft een goedgevulde bankrekening en heeft daarnaast geld geleend.
  op zeker moment verliest RobG zijn baan en dus moet hij gedurende (maximaal) periode leven van de WW en daarna de bijstand.
  RobG krijgt achterstand in het betalen van huishuur en aflossing van zijn auto omdatr zijn spaarcenten op zijn en nog steeds zonder baan zit.
  Na 3 jaar is RobG teneinde raad omdat er beslag wordt gelegd op zijn spullen en auto en wordt uit huis gezet wegens vele duizenden euro’s achterstand.
  Na beslaglegging en uit huiszetting is RobG teneinde raad en moet kiezen tussen het oplichterspad opgaan of de inbrekersgilde versterken of (wegens geen uitzicht) afstand nemen van alles.

  Ai RobG
  Vergelijk dit met de periode van de NDP, geld op de bank en flink uitgeven.
  Hierna de periode van de VHP geen geld en achterstand in betaling van rente en aflossing.

  Zo zie je maar RobG dat het na-ijleffect van de regering Bouterse / NDP nu pas schrijnende zaken naar voren brengt omdat er niet aan later is gedacht.
  – Het is niet de schuld van de huidige coalitie
  – Het is niet de schuld van de werkende klasse
  dat er niet normaal menserend leven kan worden geleden.
  En dat is wat het na-ijleffect van de NDP coalitie teweeg heeft gebracht.

  RobG
  Na-ijleffect is geen vreemde term in de economie en hopelijk snap jij de Jip en Janneke uitleg.
  Voor de volledigheid een koe is een dier maar een dier hoeft geen koe te zijn


  Maak melding

 16. Konsensi 9 augustus 2021 At 16:54
  Ik praat niets goed van geen enkele regering. Het gaat mij om het feit dat deze regering makkelijk praten heeft. De kosten in het levensonderhoud zijn op dit moment abnormaal en killing. Er worden tal van andere suggesties gegeven door deskundigen, waarbij het Volk niet door deze hel hoeft. Maar desondanks vaart men hun eigen achterlijke uitgestippelde koers. Men heeft moeite met kritiek. We leven in een paradijs. Letterlijk een goudmijn en toch is de enige oplossing, het opvolgen van de destructieve, door IMF opgedragen maatregelen. Daar baal.ik van. Bedank IMF en voer een milder beleid, waarin de burger centraal staat en niet de staatskas.
  ====================================

  Tranga ede yere, je komt nog steeds niet met een oplossing, maar zit nu weer te schermen met “tal van andere suggesties gegeven door deskundigen”. Wel ik heb die ook niet duidelijk gehoord, ze doen eigenlijk niets anders dan wat jij doet, incidenteel op een item reageren en het hele beleid van deze regering afkeuren. Kom met een gedetailleerd plan van aanpak voor deze tot chaos en ellende kapot gemaakte economie van Suriname die tegelijk het volk ontziet. Jou suggestie riekt naar verder lenen om de economie draaiende te houden, zoals je holmaten het eerder deden. Want verder zie ik niet dat Suriname op korte termijn en op eigen kracht in staat is voldoende export (lees productie) te genereren.
  Kortom, kom met een gedegen plan van aanpak voor Suriname in plaats van die populistische uitspraken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.