donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriname Beken(d)t gaat Jaïr steunen: 50% van verkoop boek naar wielrenner

Suriname Beken(d)t gaat Jaïr steunen: 50% van verkoop boek naar wielrenner

-

Does Travel - naar Suriname

Jaïr Tjon en Fa wil graag ook weer op de komende spelen in Parijs schitteren, maar heeft daar sponsoren voor nodig. De bekende fotograaf Raul Neijhorst, ook maker van de boeken Suriname Beken(d)t, geeft aan dat hij de Surinaamse wielrenner graag op zijn manier financieel wil steunen en wel met de verkoop van zijn boeken.

Jaïr staat in deel 2 van het boek. “Daarom willen wij symbolisch van de verkopen van dat boek een deel aan Jaïr doen toekomen. Van elk verkocht exemplaar van Suriname Beken(d)t deel 2 gaat 50% naar de wielrenner”, aldus Neijhorst zojuist tegen Waterkant.Net.

In de boeken staan onthullende portretten en verhalen van 75 +75 Surinaamse sterren . Ook Jaïr heeft zijn verhaal en ‘geheim’ onthuld in Suriname Beken(d)t deel 2.

Met deze actie wil Neijhorst een steentje bijdragen om Jair een stap dichterbij deelname aan Parijs te brengen en eventueel een medaille. Deel 2 Bestellen kan via www.surinamebekendt.com met code: Jair

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES