Gorré: “Nooit met SVB gesproken over te behalen doelstellingen”

15
Gorré:

De gewezen bondscoach van Suriname, Dean Gorré heeft zojuist tijdens een door hem belegde persconferentie, in Courtyard Marriott aangegeven dat er nooit met de Surinaamse Voetbalbond (SVB) gesproken is over te behalen doelstellingen.

“Die zijn ook niet op papier vastgelegd. Er was uiteraard wel een ambitie om de Gold Cup en het WK te halen maar er is nooit erop gehamerd door de SVB. Natuurlijk hoopte een ieder dat Suriname zo ver mogelijk zou komen, ook wij” aldus Dean.

De trainer gaf verder aan dat zijn vragen aan de SVB tot op vandaag niet beantwoord zijn. “Voor mij is het tot nu toe onbegrijpelijk waarom we bedankt zijn door de bond”, zegt Gorré.

Eerder vandaag brachten de NATIO spelers een verklaring naar buiten waarin ze aangeven dat ze niet op de hoogte waren van het ontslag van Gorré. “Wij willen heel duidelijk benadrukken dat er geen enkel overleg heeft plaatsgevonden of informatie is gedeeld met de spelersgroep. De gehele selectie staat pal achter trainer Gorré!” staat in hun verklaring.

De Vliegende Reporter ging live tijdens de persconferentie:

15 REACTIES

 1. Gorre is onrecht aangedaan, hij heeft het maximale uit het elftal gehaald. Van
  Canada kun je verliezen. Wel de Gold cup gehaald sinds lange tijd. Een elftal
  opbouwen kost tijd. Vooral verdeging en keeper hebben aandacht nodig, daar
  ligt de zwakte. 5-3-2 past misschien beter en dan op de counter.


  Maak melding

 2. Dean Gorré is gewend op een andere level, prof-voetbal in de EU/UK te werken dan het amateurisme niveau van de SVB in onderontwikkelingslanden/Suriname.

  Jammer dat zaken, het doel, niet duidelijk op papier zijn vastgelegd en het een pappen en nat houden is geweest. Hier hebben zowel de SVB als Dean Gorré de plank behoorlijk mis geslagen en zijn beiden hiervoor verantwoordelijk. Op hoop van zegen, we zien wel waar het schip strand.

  Gelet dat beiden fout zijn, kan niets anders gezegd worden dat Dean Gorré aan het kortste eind gaat trekken. De verliezer is het totale voetbal van Suriname.

  Zaken moeten daarom goed geëvalueerd worden en deze fouten mogen nooit meer plaats vinden. Eens maar nooit weer.

  De SVB doet er goed aan om een deskundig persoon over prof-voetbal bij, cq de KNVB in Nederland of FIFA in de arm te nemen om een goede prof instelling voor het prof-voetbal bij de SVB en aangesloten clubs op te zetten in Suriname. Dit moet gebeuren met de juiste voetbaldeskundigen, enz in het bestuur van de SVB.

  De huidige knopendraaiers bij de SVB hebben bewezen dat wat zich heeft afgespeeld tussen Coach Dean Gorré en zijn team, Natio en de SVB FC Knudde is. Opzouten.

  Alleen maar verliezers, de grootste is het voetbal in Suriname.


  Maak melding

 3. “Geen doelstellingen”. Wat een flauwekul. Waarvoor ben je aangetrokken? Waarom niet gevraagd wat van jou werd verwacht?
  “De SVB heeft er niet op gehamerd” Jeetje, wat een drogreden.


  Maak melding

 4. Nou,als er niet voor een doel gespeeld werd,dan was de gedachte achter het deelnemen aan de toernooien belangrijker voor de SVB dan het winnen.
  Als Dean teleurgesteld is door de uitschakeling,slaat dat nergens op.


  Maak melding

 5. Broeia
  “Geen doelstellingen”. Wat een flauwekul.

  Je hebt gelijk.
  Als trainer van een Nationaal team MOET je zo wie zo een beleidsplan hebben waarin doelstellingen zijn benoemd en waar naartoe gewerkt wordt en in het beleidsplan in een tijdslijn aangeven wanneer je op welk moment en met welke hulpmiddelen doelstellingen wilt realiseren. Dit noemt men aldus speerpunten in het beleidsplan.
  Iedere trainer / leidinggevende is aan zich verplicht een beleidsplan en doelstellingen aan te geven waaraan spelers / medewerkers zich dienen te confirmeren en houden.

  De leden van de SVB (de verenigingen) dienen ook dit te bewaken bij het benoemen en contractueel een trainer coach voor Suriname te benoemen.
  De verenigingen dienen nu gezamenlijk het bestuur naar huis te sturen indien mocht blijken dat het bestuur niet bekwaam en niet met dezelfde visie en doelstellingen werken die door de verenigingen worden geëist van het bondsbestuur die zij hebben benoemd.

  Dit alles lijkt mij een soort uitkomst van amateurs die denken zoals A Sa Go en of 1 + 1 = 3


  Maak melding

 6. Voetbalminnend Suriname

  Dean Gore Heeft Bij Feyenoord En Ajax Gevoetbaltd
  Dean Gore Was Een In Mijn Ogen Een Matige Tot Goeie Voetballer Maar Zeker Geen Topvoetballer. Als Trainer Aanschouw Ik Dean Gore Als Een Matige Trainer

  Dean Gore Is Nog Jong Hij Is Ambitieus En Ook Nog Getalenteerd, Als Hij Ooit Een Toptrainer Zal Worden Lijkt Mij Sterk. Als Suriname Hogere Doelen Wil Gaan Bereiken Zijn Er Grotere Namen, Oa Stanley Menso


  Maak melding

 7. @BigiSma: Ik kan me vinden in je reactie en denkwijze.
  Meneer Gorre zat heerlijk rustig met zijn fam in Engeland en werd als bondscoach gehaald om volgens mij als hoofddoelstelling HET SURINAAMSE VOETBAL UIT HET SLOB TE HALEN ETC. hem werd een riant salaris aangeboden en hij ging accoord om voor dat bedrag 3 mnd zijn fam te verlaten zonder doel anders dan netals het bestuur aanzitten om uit de njangpatoe te eten alsof het een Chineese Hotpot was.
  Gorre is toch niet van Clevia? Hij is profvoetballer geweest en kent genoeg mensen die het trainersvak uitoefenen maar hij nam de job aan zonder doelstellingen? Nu hoop ik dat bij de persconferentie van de SVB ook het contract tussen de SVB en dhr Gorre wordt geprojecteerd zodat wij allemaal de gemaakte afspraken kunnen zien en begrijpen.
  Intussen worden bestuursleden persoonlijk beschimpt in het openbaar en de pers. Iedereen is fout in deze tori behalve dhr Gorre die in Nederland nog geen ploeg uit de keukendevisie zou kunnen leiden maar wel Natio uit Suriname.
  Hij vertrekt straks weer naar de UK om van zijn ontslagvergoeding uit het berooide Suriname te genieten met medeneming van de potjes die hij buiten het bestuur om beheerde.
  Natio speelde onder de naam van de SVB in de voetbalbond van de Firma Gorre.
  Vandaag was gewoon een poppenkast.
  Ik vraag mij af of Gorre zijn gesponsorde ticket huiswaarts al in zijn bezit is en zijn PCR test klopt.


  Maak melding

 8. Wat ik niet snap is dat als je werkgever niet tevreden over je is, hij je blijkbaar volgens bepaalde Surinamers niet mag ontslaan. Men gaat er meteen heel hard in zoals “jullie zullen bloed aan je vingers hebben” etc, etc…een hoop, ik zeg een hoop macho slap gelul.
  Tigiri sap pe e kras ing go.
  En dat er ééntje hier meteen anderen voor racist uitmaakt, terwijl hij zelf de grootste racist is geeft al te denken over de persoon.


  Maak melding

 9. Die man laat zich kennen met zijn uitspraken. Hij maakt misbruik vd de suri emotie.
  Toen de SVB hem inhuurde was het hosanna praise the lord. Wat goed vd SVB, sterk spul, wat een expertise, nooit eerder vertoond, blah, blah, blah.
  Vandaag zijn ze ondeskundig en weet ik veel wat nog meer.

  Emotie maakt meer kapot dan je lief is. Niemand is onmisbaar.


  Maak melding

 10. Dean Gorré is echt niet de laatste trainer die is ontslagen door zijn werkgever.
  Het is Surinamers eigen om door te blijven zagen, alsof zij de enigen zijn die altijd gelijk hebben. Het dient maar één doel en dat is het bestuur van de SVB in een kwaad daglicht te stellen.


  Maak melding

 11. Suriname heeft lang niet zo goed gepresteerd. Respect voor the job done. Helaas konden de Heren bij de Svb het niet waarderen. Vraag me af met welke gelden ze nu het nieuwe stadion en de profcompetetie gaan opzetten. Dean Gorre heeft deuren geopend voor Natio. Ik snap niet dat jullie dat niet inzien.


  Maak melding

 12. Er zou een onderzoek moeten komen naar het reilen en zeilen van de SVB. Inkomsten, uitgaven en de gehele administratie moet onder de loep genomen worden. Want het zaakje stinkt !

  Wellicht dat de VeePee of min v R.O.S. ondersteuning kan bieden. Het is in nationaal belang.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.