Stichtingsbestuur NIS maakt kennis met directieteam

2
Stichtingsbestuur NIS maakt kennis met directieteam
De directeuren van NIS en Sportzaken en leden van het stichtingsbestuur volgen de presentatie.

Het stichtingsbestuur van het Nationaal Indoor Stadion (NIS) in Suriname, heeft na haar installatie formeel kennis mogen maken met het directieteam van NIS waaronder de directeur Joel Martinus en directeur Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

Directeur Touw Ngie Tjouwgaf tijdens de kennismaking aan dat NIS een nieuwe business- en verdienmodel krijgt. Het is de bedoeling dat los van sportactiviteiten en evenementen er ook andere zakelijke diensten geleverd zullen worden aan het bedrijfsleven en de sportgemeenschap.

Zo zullen er diverse verhuurruimtes voor bedrijven en de Surinaamse overheid beschikbaar worden gesteld om hun diensten aan te bieden, maar ook enkele sportfaciliteiten zullen vallen onder het stichtingsbestuur van NIS laat de ROS-directeur optekenen.

Hij heeft vertrouwen heeft in het bestuur, dat volgens hem beschikt over creativiteit en kennis, daarnaast doet het directieteam van NIS onder leiding van Joel Martinus ook niet onder. Zij hebben hun sporen verdiend in de sport- en entertainmentwereld alsook in het ondernemen.

Het stichtingsbestuur moet het directieteam van NIS controleren en adviseren in hoe er inkomsten gehaald kunnen worden om de zaak draaiende te houden. Na de kennismaking hebben de geïnstalleerde leden een presentatie bijgewoond van de renovatiewerkzaamheden die aan het gebouw van NIS verricht moet worden.

Het stichtingsbestuur bestaat uit: Delcano Misiedjan (voorzitter), Steven Lape (ondervoorzitter), Brian Banda (penningmeester), Josta Dapaw (secretaris) en de leden Elisa Djahari, Radjen Ori en Lucien Waarde.

2 REACTIES

 1. Wat vinden de directeur Joel Martinus en directeur Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport van de kwestie “Natio / Gorre” ?

  Voetbal op hoog niveau gaat ook hun aan.
  Suriname is een land in ontwikkeling en niet alleen op economisch en wetenschappelijk gebied maar ook op het gebied van sport.

  Wat kunnen zij betekenen ?
  Er is blijkbaar een derde / oordeel / sturing / controle van hoger hand nodig.

  Sport op hoog en internationaal niveau is toch een visitekaartje van land en volk !
  Sport heeft ook veel betekent in politieke banden tussen landen.

  Zoals eerder gezegd:
  Investeren in sport = investeren in een gezond volk ! Suriname heeft talent !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 2. Allemaal mooie woorden
  Het zou een hele verbetering zijn voor NIS
  Beloftes en nog eens beloftes maar ik lees niets over wie het Financieel gaat bekostigen en welke bedrijven cq aannemers erbij zouden betrokken worden.
  Martinus heeft het al eens eerder aangegeven je mag dan wel Directeur van de Nis zijn en mooie plannen hebben maar als je niet over de juiste middelen beschikt dan blijft het bij Verhalen vertellen en Beloftes herhalen.
  Ik lees Nergens wie het Financieel gaat belkosten en om welke bedrag het gaat.
  Ik hoop Echt dat Nis een Echt uitstraling krijgt i het verdient.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.