Schutter kort na schietpartij aangehouden

12
Encarnation W. aangehouden

Encarnation W. (26) is maandag kort na een schietpartij, die aan de Tayerbladstraat heeft plaatsgevonden, aangehouden. Hij schoot op een man, omdat die zijn vrouw zou hebben beroofd in Suriname.

De verdachte had vernomen dat die man zijn vrouw had beroofd. Hij zocht informatie en kwam erachter waar hij woont. Hij ging met een auto naar het adres. Encarnation W. reed een paar keren op en neer. Toen hij de man zag staan, stopte hij en begon op hem te schieten. Het slachtoffer liep geen schotverwondingen op.

De politie heeft de auto waarin Encarnation W. zich verplaatste in beslag genomen. Het wapen is niet gevonden, omdat hij dat heeft gegooid in een goot langs de Ringweg. De politie van Kwatta en het Regio Bijstandsteam Paramaribo begonnen na de schietpartij meteen met het onderzoek en hielden de schutter aan.

De verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

12 REACTIES

 1. Encarnation : de menswording van Jezus in de schoot van de Maagd Maria.
  Zijn moeder hield in ieder geval van hem om hem met zo een gewichtige naam op te schepen. Jammer dat hij de betekenis van zijn naam geen respect aandoet.


  Maak melding

 2. Nou weet ik het niet. Als iemand mijn vrouw zou hebben beroofd zou ik een kanon gebruiken om op die smerige rover neer te schieten. Dus ik ben in verwarring.
  Ik denk dat we deze schutter een oorkonde moeten geven voor zijn optreden. Een vieze rover minder. Jammer dat hij niet gericht heeft kunnen schieten. Is de schutter scheel of zo.


  Maak melding

 3. Hij heeft wel gericht, maar niet raak geschoten. In dat opzicht verschilt hij niet veel van onze politie, die lossen eerst waarschuwingsschoten op vluchtende criminelen en als die niet stoppen, schieten ze gericht en raken de vluchtende crimineel zelden of nooit.


  Maak melding

 4. zombie debby , lijkt op een paarse indiaan , die trommelt als bouta naar de rechter moet , valt je dat niet op , zelfs met een balk voor zijn rattenkop kun je het toch zien


  Maak melding

 5. Tajerblad straat? There goes the neighborhood. Gisteren reden er ook al twee prowagens met loeiende sirenes en twee geboeide boeven in de bak, door een andere zijstraat van de Kwattaweg. Misschien tijd voor mij om te verhuizen naar Amsterdam Zuid-Oost?


  Maak melding

 6. Als ik deze jongeman was, had ik hetzelfde gedaan, alleen….ik had hem opgewacht in een donkere straat (zodat niemand mij kon identificeren) en had gericht geschoten. Opgeruimd staat dan netjes want dat was een rover minder.


  Maak melding

 7. Maar goed, dat hij de man niet heeft geraakt. Is de beschoten man inderdaad de rover. Heeft ze aangifte gedaan. Als hij de informatie heeft bekomen, kon de politie dat ook, neem ik aan.
  Voorlopig zit een moordlustige achter slot en grendel en na zijn detentie, deporteren naar land van herkomst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.