Man zwaargewond na schietpartij op feestje in Amsterdam Zuidoost

23
Man zwaargewond na schietpartij op feestje in Amsterdam Zuidoost
Screenshot uit filmpje direct na de schietpartij.

Op een feestje in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost, is een man zondag in de vroege ochtenduren zwaargewond geraakt na een schietpartij binnen in het pand. Het gaat om een 35-jarige man uit Amsterdam. Op beelden die rondgaan is te zien dat hij aan z’n hoofd is geraakt.

Een filmpje laat zien wat er voorafging aan het schietincident. Daarbij is te zien dat er tumult is binnen in het pand en er sprake zou zijn van een ruzie tussen twee partijen. Een vrouw en anderen proberen de twee uit elkaar te houden. Plotseling klinken er twee schoten en lijkt een man ineen te zakken.

De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag om 05.53 uur een melding dat in het bedrijfspand een man was neergeschoten. De hulpdiensten kwamen massaal naar het bedrijfspand toe om het gewonde slachtoffer medische eerste hulp te geven.

‘Het slachtoffer is vervolgens met spoed en in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis’, aldus de politie. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is dringend op zoek naar beeldmateriaal en getuigen.

UPDATE: Het gaat om ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad. Het is niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld. Volgens De Telegraaf wilde Hoefdraad een vechtpartij stoppen en werd hij daarbij neergeschoten.

23 REACTIES

  1. @Debby

    De mensen maken een land beschaafd en niet andersom.
    Geen enkel land wil dat criminaliteit, roof, moord, elkaar overhoop schieten en nog meer negativiteit op zijn grond plaatsvindt. Het zijn de mensen die spugen op het land waarin zij wonen.
    Jouw comment is ver beneden de maat


    Maak melding

  2. Omdat volgens een paar racisten hier, alleen Afrikanen dit gedrag vertonen, is het duidelijk dat het vermomde Afrikanen waren, die in Mallorca een landgenoot hebben doodgetrapt en dezelfde avond nog het vliegtuig terug naar Nederland hebben gepakt. Witte Bakras doen zulke dingen namelijk nooit


    Maak melding

  3. Nou, u kent Nederland niet.
    Blanken, witten, gebroken witten en nog andere kleuren, laten zien wat ze geleerd hebben.
    Nederland, is een goed om te wonen en werken.
    Onveiligheid, hebben we ook in, rijke landen.
    Wat niet wil zeggen dat er ook heel veel beschaafde mensen wonen.


    Maak melding

  4. Al die tering racisten hier. In India, Indonesië, Nederland enz vinden geen schietpartij plaats Stelletje idioten?

    Het is ex prof voetballer die is neergeschoten, door een idioot als jullie die met een pistool naar feestje gaat zegt al genoeg hoe dom en achterlijk hij is..Hij ging blijkbaar niet naar een feestje, maar naar een oorlog gebied. Hou jullie lekker jullie racistische smoelen maar lekker dicht. Stelletjes idioten.


    Maak melding

  5. @Glenn

    Het gaat om een schietpartij in Nederland.
    Wie beweert dat er niet wordt geschoten in India, Indonesië, Nederland.
    Het is een tendens om gewapend naar feesten te gaan. Zelfs scholieren hebben een wapen bij zich, terwijl ze in de schoolbanken zitten.

    Deze schietpartij waarbij er ook een kogel door het hoofd is geschoten en waarbij het slachtoffer met ernstige verwondingen is opgenomen, doet mij denken aan de schietpartij op Peter R de Vries, hij heeft het niet overleefd.


    Maak melding

  6. glenn ben jij niet de grootste racist hier op WTK , en overal in de wereld wordt deze praktijken gepleegd , door zwarten , door witten , door oranjen , door groenen , door gelen door bruinen , door roden , door paarsen , en wie zijn dan de racisten


    Maak melding

  7. Glenn
    1 augustus 2021 At 20:57
    Al die tering racisten hier. In India, Indonesië, Nederland enz vinden geen schietpartij plaats Stelletje idioten?

    Het is ex prof voetballer die is neergeschoten, door een idioot als jullie die met een pistool naar feestje gaat zegt al genoeg hoe dom en achterlijk hij is..Hij ging blijkbaar niet naar een feestje, maar naar een oorlog gebied. Hou jullie lekker jullie racistische smoelen maar lekker dicht. Stelletjes idioten.

    Hoe weet jij nou weer dat hij bij Ajax speelde? Heb jij samen met hem gespeeld of kwebbel je maar wat los? Kom eens met bewijzen. Toch raar hoeveel Afro voetballers betrokken zijn bij criminele activiteiten: Promes, Hoefdraad, Wooter, Sno ach de lijst is oneindig lang.


    Maak melding

  8. Wat en Popo Jantje @@ Smoel dicht jullie. Stelletjes nietsnutten. Hij heeft inderdaad in de jeugd bij Ajax gespeeld. Popo Jantje@@ Denk je dat deze soort gekken alleen op criminelen schieten? Wat ben je dom zeg! Deze soort gekken schieten iemand neer voor 1 euro.

    WAT@@@ Oprotten met je politieke gedonderd bij mij. Dat je van de VHP bent is volste recht, maar valt mij aub niet mee lastig. Ga aub jouw politieke praatjes bij iemand anders botvieren. Ik heb geen interesse in.


    Maak melding

  9. Glenn
    1 augustus 2021 At 22:33

    Wat ben jij verbaal ongelooflijk agressief zeg dan zal het fysiek ook niet anders gesteld zijn. Blaffen en intimideren zijn twee eigenschappen van jouw soort.
    Nee ik hou mijn kop niet voor je agressief ventje. Jouw aura krijgt van mij een paarse kleur. Agressieve man.


    Maak melding

  10. glenn je rrrrrrrrrr—-rilt he dat mensen jou op je nummer zetten , was jij daar ook op die begrafenis feestje daar in de bijlmer , zal wel , eventjes schieten en dan weer verder ergens anders waar een begrafenis feestje wordt gegeven , ja glenn rrrrrrrr zo kom je toch aan je trekken


    Maak melding

  11. glenn rrrrr , we hebben al die paarse ratten waar jij ook bij hoort , dat we , nogmaals dat we niets met de VHP , met ABOB ,met NPS en met PL te maken hebben , maar we pakken al die paarse ratten met hun partij de ndp en die afgoden van de ndp aan , want zij hebben ons land Suriname vernietigd en wij als gewone burgers moeten nu betalen voor alles wat jullie gestolen hebben , dus ga met robg weer duiken in het riool van de bijlmer en neem die strontzak bouva mee


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.