Neergeschoten man is ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad

9

De 35-jarige man die zondag in de vroege ochtend in Amsterdam Zuidoost werd neergeschoten is ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Telegraaf.

De schietpartij vond vanmorgen rond 6.00 uur plaats aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost. Het is niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld. Volgens de krant wilde Hoefdraad een vechtpartij stoppen en werd hij daarbij neergeschoten.

Hoefdraad debuteerde in het seizoen 2007/08 bij RKC Waalwijk en speelde daarna voor FC Omniworld en zijn opvolger Almere City alvorens naar SC Telstar te gaan. In 2013 keerde hij terug naar Almere.

Hij tekende in februari 2015 een contract voor één seizoen bij SC Cambuur, met een ingangsdatum van 1 juli 2015. In deze verbintenis werd een optie voor nog een seizoen opgenomen. In mei 2016 degradeerde hij met Cambuur uit de Eredivisie. In 2017 keerde Hoefdraad voor de tweede keer terug bij Almere City.

9 REACTIES

 1. Bemiddelen rol of niet, ma te ding ede warang, kaar skowtoe, bigi bigi sma e fetie, no bemoei ien tra mang tori?
  Tegenwoordig liebi sma na lek piekin negre ding fetie,


  Maak melding

 2. Weer een idioot echt gevaarlijk. Triest voor hem er lopen veel uitgepoepte typtjes rond mannen en vrouwen ik weet het niet alleen zwart ook blank en bruin ook politie is schijtmuis . Zelfs politie is bang voor hun en begint te miauwen als politie je moet helpen. Echt eng en erg. Dit is nl anno 2021 het is gevaarlijk. Veel sterkte voor deze exvoetballer.


  Maak melding

 3. Is dus een kopie van de bezoekers van de Mall in Suriname dus niet vreemd dat deng mang e feti tok.
  Vroeger na echte fetie nanga kofoe tide na soetoe en djoekoe


  Maak melding

 4. Net via het journaal van 18.00 uur vernomen dat het slachtoffer inderdaad is overleden. Triest voor zijn familie en vrienden.
  De dader mag levenslang achter de tralies verdwijnen.

  Gecondoleerd familie en vrienden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.