Rovers schieten op auto die van goudveld kwam

5
man schiet
Foto ter illustratie | credit: VisitLakeland hunter in morning sun via photopin (license)

Vijf rovers hebben vandaag op een auto geschoten in het district Brokpondo. Een van de inzittenden is vanwege de beschieting met een jachtgeweer geraakt aan het hoofd, linker onder- en bovenbeen en rechterzijde van de heup.

De slachtoffers kwamen van het goudveld te Bewojo en waren onderweg naar de Afobakaweg in Suriname. De rovers losten schoten op de auto waarna de bestuurder is gestopt. Het voertuig heeft hagel inslagen aan de linker voorvendel en linker voorband.

Daarbij bleek dat een van de inzittenden ook is geraakt. Hij is overgebracht naar de poli te Brokopondo van waar hij met de ambulance is vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De man verkeert niet in kritieke toestand.

Van de inzittenden van de auto is buitgemaakt: 12 gram ruw goud, 100 euro, SRD 400, drie telefoons, vier identiteitskaarten, twee rijbewijzen, een ring, een powerbank en kledingstukken.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

5 REACTIES

 1. kun je al weer zien de paarse gasten wachten de werkende mannen op en dan pats , weten jullie dat die paarse ratten geen voortanden hebben , kun je zien aan bouva hij praat met stront , en zo zien we ook robg tandeloos en stront verhalen


  Maak melding

 2. De huidige regering zou zeer ernstig in overweging moete nemen om deze Moordenaars zeer Zwaar te straffen en een Elk die betrokken raakt of deelneemt om de Inwoners van Suriname te Roven en Beroven of het nou om 1 Srd gaat of Miljoenen ze moeten voor Minimaal 20 Jaar in de Gevangenis doorbrengen dit zal hopend als Afschrikt middel moeten dienen ten Einde Surinaamse en Buitenlandse Personen te Beschermen en Suriname een aantrekkelijke land te maken voor vacantie gangers die ook bijdraagt aan werkgelegenheid en Inkomsten voor de staat.


  Maak melding

 3. klopt Iwan , deze regering heeft geen daadkracht , voor de verkiezingen van alles beloven , van we pakken die aan en ook die anderen die gestolen hebben van het volk , en wat zien we nu na een jaar , er is niets veranderd , dus regering u kunt ook opzouten , het volk moet nu alles betalen , u kunt als regering u redden om binnen een maand alle gestolen gelden van ons volk weer in de staatskas te krijgen en dat alle paarse stelers in het gevang zitten , maar we weten het al u doet niets , uw kaarsje brandt nog eventjes en als er een stront wind gaat waaien is het zo gebeurt met u


  Maak melding

 4. Ook ik ben een voorstander om deze gasten zwaarder te bestraffen.
  Het is alleen jammer de het wet anders spreekt. De rechter kan weliswaar de maximale straf opleggen.

  Het wet veranderen, is niet zomaar gebeurd. We leven in een democratische land.
  Vaak hebt u 2/3 meerderheid nodig.

  Het is aan de minister gelegen om in overweging te nemen en voorleggen aan de parlement.

  Ik ben heel erg zeker dat er zwaarder gestraft moet worden.


  Maak melding

 5. Al die mijnbouw brengt niets goeds in het land. Alleen maar vervuiling en vernietiging van de natuur.
  De kwik gehaltes in het binnenland zijn 10x hoger dan de norm.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.