Tuinstoelen gewild bij dieven, weer verdachte met 4 stoelen aangehouden

9
Politie betrapt man op straat die 5 tuinstoelen op z'n rug draagt

Tuinstoelen zijn een gewild object van dieven in Suriname. Dat bleek afgelopen week toen opnieuw een man werd aangehouden, die vier tuinstoelen bij een woning aan de Mahonylaan buitmaakte. In dezelfde week betrapte de politie ook al een man op straat, die vijf tuinstoelen op z’n rug wegdroeg.

In dit geval werd de verdachte S. in de vroege ochtend van dinsdag 27 juli aan de Cornelis Jongbawstraat ter hoogte van een visverwerkingsfabriek, door dienstdoende militairen gesignaleerd en staande gehouden. De man had vier tuinstoelen in zijn bezit.

Aangezien hij de herkomst van de stoelen niet kon verklaren, werd de politie van het bureau Centrum ingeschakeld. Bij aankomst van de politie, wees het onderzoek uit dat S. de tuinstoelen op een balkon van de woning van de familie B. aan de Mahonylaan had weggenomen.

Ondanks de hoge schutting lukte het deze jongeman zich op het terrein van de bewoners die in diepe rust waren, te begeven. De tuinstoelen werden door de politieambtenaren in beslag genomen, waarna de verdachte ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte S. door de politie in verzekering gesteld. De rechtmatige eigenaar kon weer over zijn stoelen beschikken meldt de politie.

9 REACTIES

 1. QQQ..

  Hoe Ziet Een Dief Er Uit. Wat Is De Definitie Van Een Dief. Zijn De Parlementariers Geen Dieven
  Ze Gaan It Politiek In Met 1 Doel.. Stelen En Beroven Van Staats Middelen.


  Maak melding

 2. limbo , is een tuinstoel een staatsmiddel , en die dieven dan , waarom stelen ze die tuinstoelen , we denken dat ze die tuinstoelen jatten om te blijven rusten , eenmaal moe voor altijd moe , ja limbo paarse gedachten he


  Maak melding

 3. Die dief is veel te lui om te werken daarom stelen ze stoelen om te zodat ze niet hoeven te werken . Sommige dieven blijven daarom ook 5 jaar zitten op een stoel. Dus stoelen diefstal is zeer populair 😂😂😂🤣


  Maak melding

 4. Men neme wat hout, een zaag, een hamer en wat spijkers of schroeven en je hebt zo een tuinstoel gemaakt. Maar kijk uit,… je kan ervan gaan zweten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.