Man met hamer bij ribben geslagen tijdens ruzie

11
hamer

In Suriname heeft een man een ander zondag na een ruzie in Paramaribo met een hamer geslagen bij zijn ribben. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij met een ambulance vervoerd moest worden naar de Spoedeisende Hulp.

Er zou sprake zijn van een oude ruzie. De mannen wonen op hetzelfde erf en kregen zondag weer ruzie met elkaar. Het is onbekend waarover zij een woordenwisseling kregen. Een van hen pakte een hamer waarmee hij de ander heeft geslagen.

De politie ging naar de plaats voor onderzoek en schakelde de ambulance in. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

11 REACTIES

 1. regering volgens ons is de minister Ramdin zonder hamer met nutteloze zaken bezig , hij zit telkens het zelfde verhaal te vertellen al een jaar lang , dus zijn acties leveren niets op voor Suriname , deze man zit met dictator landen te slijmen en dan weet iedere Surinamer dat dit weer geld gaat kosten , deze minister van buitenlandse zaken en ook die minister van politie en justitie per direct oneervol ontslaan deze klojo’s kosten geld .


  Maak melding

 2. Deze regering zit om ht hete brij heen te draaien en het volk leeg te plunderen. Het wachten is op gelden uit de olie. Ze gaan graaien en stelen en niemand gaat iets kunnen doen want de bevolking lijkt bang voor vhp.
  Met elkaar vechten, ga vechten en strijden voor betere Sur.
  Mensen hebben geen eten in Su mr ze sturen 2 containers hulpgoederen weg.
  Ik geef niemand meer iets. Ga naar Chan


  Maak melding

 3. Debby
  2 augustus 2021 At 11:45

  Onder Bouterse was Suriname een militaire dictatuur en bestond de regering alleen uit Bouterse. De huidige regering bestaat uit VHP, ABOP, LP en NPS. Dus het land wordt niet alleen door Santokhi bestuurd.


  Maak melding

 4. Popo Jantje, de regering Bouterse bestond uit Baas BOUTA en 40 andere Rovers. De grootste Boef naast BOUTA was Boefdraad.. Niemand weet ‘pé Boefdraad nanga a moni dé’. Bouta was inderdaad een dictator, maar dat kon hij alleen zijn omdat zijn vele gatlikkers hem de gelegenheid boden de dictator te zijn.


  Maak melding

 5. Henkes
  2 augustus 2021 At 18:35

  Zit een kern van waarheid in echter bennik wat betreft de grootste boef van mening dat die eer aan Ramon Abrahams toekomt. Ik heb deze man nog gekend toen hij op versleten slippers en short broek rondliep. Zo arm was hij! Nu heeft hij zijn zakken goed gevuld en geldt hij als een van de rijkste mannen in Suriname.


  Maak melding

 6. Delano
  2 augustus 2021 At 21:02
  Popo Jantje, maar jij hebt zelf toch ook wat gekregen van hem voor bewezen diensten.
  Ja ik weet dus wie je bent

  Het is goed dat wij elkaar in de gaten houden…

  Ik daag je uit. Kom maar op.


  Maak melding

 7. Leek , wij bedoelen te zeggen als deze regering banden aanhaalt met dictators , dan steunen ze nu ook bouta , waarom is deze massamoordenaar dan nog niet in de jail


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.