Man verstuurt 3 postpakketten met drugs verwerkt in levensmiddelen

9
cocaïne

De 37-jarige postpakketverzender Perkash K. is op woensdag 21 juli door politieambtenaren van de afdeling Narcotica Brigade aan de Mangolaan in de kraag gevat. Deze verdachte heeft in de maanden juni en juli van het lopend jaar in totaal drie postpakketten met drugs ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo meldt het Korps Politie Suriname.

Tijdens controle door de douanerecherche werd er in het eerste postpakket van woensdag 23 juni 200 milliliter vloeibare cocaïne aangetroffen. In de twee overige postpakketten die op zaterdag 26 juni en zaterdag 3 juli ter verzending waren aangeboden, zijn respectievelijk 335 gram om 2.134 gram cocaïne in vaste vorm aangetroffen.

Het verderfelijk spul was verwerkt in levensmiddelen. Zowel de postpakketten en de drug werden door de douanerecherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. De postverzender had alle drie keren een vals adres opgegeven.

Na bekomen en uitgewerkte informatie werd de postverzender door medewerkers van de Narcotica Brigade opgespoord en aangehouden. Perkash heeft toegegeven het strafbaar feit te hebben gepleegd. Naar zijn zeggen heeft hij in opdracht van een buitenlander de postpakketten ter verzending aangeboden en kreeg per keer SRD 200 hiervoor.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte Perkash door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.

9 REACTIES

 1. Dit is een grote leugen.
  Srd 200 per keer? Man omgerekend is dit ampertjes 10 euro. Voor zo’n luttel bedrag zou ik geen risico willen lopen, anders verkeer je echt in hoge hongersnood of de grootste drugsverslaafde zijn en daar komt nog bij bij dat deze fooi bij lange na niet genoeg om een paleis aan de Kwattaweg te bouwen.


  Maak melding

 2. Perkash of per cash je gelooft jou eigen leugen niet en toch hou je vol je zult toch de uitspraak van jou straf moeten geloven als je voor 2 tot 5 Jr tussen de gevangenis muren zal moeten doorbrengen Rechters Liegen Nooit onthoud dat goed


  Maak melding

 3. Lekker goedkoop en snel de bal in. In boma gaan ze hem goed verwennen. Daar zal hij niets te kort komen. Succes, een ezel wist zelfs beter.


  Maak melding

 4. Ze denken niet na en weten waarschijnlijk niet dat alles ook door de X-ray gaat zowel in Suriname als Nederland. Alle verdachte paketten worden standaard geopend en getest.
  Voor die 200 srd kon Perkash eff een paar tuintjes schoonmaken. Tuinmannen schijnen nu meer te verdienen dan ambtenaren…


  Maak melding

 5. Zelfs mijn busje medicinale kruiden tegen reuma heeft, gelet op de reacties die daarop volgden, voor de nodige paniek gezorgd bij de douane. Alles wordt dus gecontroleerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.