VIDEO: Automobilist negeert stopbord en veroorzaakt aanrijding met scooter

6
VIDEO: Automobilist negeert stopbord en veroorzaakt aanrijding met scooter

Dit is de bestuurder van een scooter, die maandag tegen een auto knalde en gewond raakte aan zijn been. Dit nadat de bestuurder van het voertuig een stopbord negeerde.

Het ongeval vond om 13.42 plaats op de hoek van de Rembrandt- en Topaasstraat in Suriname. In het filmpje hieronder is te zien dat de auto bij een kruising waar stopborden en een stopstrepen staan, gewoon doorrijdt.

De aankomende bestuurder van de scooter kan de auto niet ontwijken en knalt hard tegen de achterkant.

Het slachtoffer werd geslingerd van zijn scooter en heeft daarbij ernstig letsel opgelopen. Hij werd door een ambulance afgevoerd naar de SEH.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Een filmpje van het ongeval:

6 REACTIES

  1. Ma in Surinaam as kom jei laat op die avspraak, dang niemang doe moeilik. Dang warom die mense hebbe dang wel haast in die ferkeer? Beetje freemde saak. Is juis lekker as jei reie langsaam en geniete fan al die mooie dinge om je en rieleks. Dang mense gaan reese as blinde paarde. Dang doode andere mense. Omdat misgien se hebbe nooit geleer datie weishijt ga boove alles.


    Maak melding

  2. Ariman, volgens mij doet Zwakka dit opzettelijk en als dat inderdaad het geval is, is Zwakka brilliant. Edgar Cairo, die Neerlandicus was, deed ook iets dergelijks en vooral voor Surinamers was zijn eigen vorm van Surinaams Nederlands herkenbaar en grappig. Op dezelfde manier moet je hetgeen Zwakka doet bekijken; geniet en lach in het vervolg van zijn vindingrijkheid.


    Maak melding

  3. franco 13 weer zo’n paarse idioot , gewoon doorrijden he , echt paars gedrag ze denken nog steeds dat alles van hun is , hopelijk rijdt die kloot de volgende keer bij een eenzijdig ongeval zichzelf naar de kloten , waardeloze figuren


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.