Vrouw sticht brand in huurwoning na ruzie met eigenaar

26
Brandweer op locatie in actie in Suriname

Een vrouw zou brand hebben gesticht in haar huurwoning in het district Wanica, nadat zij ruzie kreeg met de eigenaar van het pand. Zij zou ook vernielingen aan het huis hebben aangericht.

De eigenaar in Suriname had het pand verhuurd aan de vrouw die ongeveer twee maanden erin heeft gewoond. Hij kreeg een band met de vrouw en zei haar in eerste instantie geen huurgeld te betalen. Daarna veranderde alles. Hij zei haar uit het huis te gaan omdat hij andere bedoelingen met het pand had. Er zou toen ruzie zijn geweest tussen de man en de huurder.

De vrouw zou op een gegeven moment deur- en vensterglazen van het huis hebben vernield. Toen de eigenaar erachter kwam, schakelde hij de politie in. Op het politiebureau bood de vrouw hem SRD 2000 aan huurgeld aan, maar hij wilde dat de vrouw nieuwe glazen voor de voordeur en de vensters moest kopen. Zij weigerde dat.

De eigenaar verliet de plaats en ging terug naar de woning. Hij stond in de nabije omgeving met anderen te praten toen de huurder in een witte wagen op de plaats kwam. Zij ging naar de woning en stak met een aansteker een van de gordijnen van het huis in brand.

Omstanders ontdekten het vuur en begonnen te gillen. De eigenaar keek toen om en zag de vrouw met een aansteker wegrennen. Zij stapte in een zwart busje en reed weg. Enkele mannen hebben geholpen om het vuur te doven.

De politie en de brandweer gingen naar de plaats. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de vrouw.

26 REACTIES

 1. Kis a man moi. ‘A pis ten’ Koki en Pepi ‘ben skuru makandra’, mocht die vrouw van alles gratis gebruik maken, ‘ma a momenti en Pipi las krasi’, wilde hij haar als oud vuil eruit smijten. ‘A sani no e wroko so’.


  Maak melding

 2. RobGay…..

  het land is volledig ontspoord door het corrupte, criminele wanbeleid van de misdadige Bouta maffia.

  200 miljoen kasreserves gejat (geld van het volk).

  140 miljoen pensioengeld gestolen (geld van het volk).

  Goudvoorraad verkwanseld ( grondstof van het volk).

  3, 3 miljard aan binnen en buitenlandse schulden, veroorzaakt door het financiële wanbeleid van de voortvluchtige Hoefdraad.

  Koers van 2.8>20.0 binnen 10 jaar.

  Desi Bouterse, 20 jaar bajes voor massamoord.

  Dino Bouterse, 16 jaar bajes voor drugscriminaliteit.

  Walter Bouterse, opgeruimd door de drugsmaffia.

  Hoefdraad, 12 jaar bajes voor fraude en witwassen.

  v. Trikt, Kromosoeto, Hausil in het gevang.

  Adhin in de verdachtenbank voor verduisteren van dienstvoertuigen en vernieling van staatseigendommen.

  Enig idee, waarom het land en volk volkomen ontspoort, hersenloze, laaggeschoolde, geindoctrineerde paarse hufter.


  Maak melding

 3. =Wel, deze mevrouw was al die jaren gewend om alles gratis te krijgen:: ze hoefden niet te gaan werken en ze kregen toen ook alles.

  Als die gratis gedachten gelden nu niet meer mevrouw, dus zoek een ander om jou frustraties te uiten.


  Maak melding

 4. Lee mofo majoro en debieus hebben ook een band met mekaar, nl hun adoratie voor de grootste verkrachter en uitbuiter van Suriname vanaf 1980.
  Ai flyer, recht voor hun raap. KO .BAM


  Maak melding

 5. Debbie en RobG,

  Wat er gebeurt is waar velen 6 jaar geleden al voor hebben gewaarschuwd. Maar jullie wilden er nog 5 toch? Dit is het gevolg daarvan.
  Psychische, financiële en andere problemen bouw je vaak gedurende vele jaren op.
  Het feit dat jullie dit klaarblijkelijk niet weten, is mede debet aan de kritieke toestand van vandaag de dag.
  De Surinamer is nl zo slim als een luiaard.


  Maak melding

 6. Waar haalt ze het lef vandaan om zijn iegendom in brand te steken.
  Straks kap die man je dood dan zal je horen.
  Huur in NAtura betalen werkt niet


  Maak melding

 7. @Flyer, je blijft de rol als papegaai uitstekend vervullen. Met jouw papegaaien-verstand kan je ook geen hogere creativiteit bereiken dan alleen maar de braaksels uitkotsen van Jogie, Gajadien, Santokhi,enz.enz.enz. Blijf je one-liners en soundbites maar herhalen tot het oneindige.


  Maak melding

 8. Als je een ruimte of woning verhuurt dan moet je het wel zakelijk houden.
  Zodra je een “band” gaat hebben met de huurder dan valt die zakelijkheid weg. Je wordt niet meer gezien als verhuurder maar als gudupa of suikeroompje.

  Daarom dat verhuurders eisen stellen dat de huurders een minimaal bedrag aan salaris ontvangen om te kunnen betalen. Voldoe je daar niet aan dan suku wan tra presi.


  Maak melding

 9. RobG 27 juli 2021 At 16:09
  Het gaat volledig mis in het land. Het aantal mensen met psychische problemen wordt met de dag erger.
  ==============================================

  Je bent geschoold toch, dus hoor je het te weten. Dit is trauma verwerking na 40 jaar dictatuur, onderdrukking en totale anarchie in het land. Ik hoef je niet vertellen door wie dit allemaal veroorzaakt is.


  Maak melding

 10. @Krobia / @sabaku, loop naar de pomp met je theorie. Je doet me denken aan de papegaai Lorre. Wat jij en de jouwen aan het doen zijn is het toppunt van stommiteit. Denken dat je betere resultaten bereikt door telkens dezelfde beschuldigingen, en verdachtmakingen te herhalen. Durf jouw aangeleerde automatisten af te leren. Waarom zijn er in de periode mei 2020 tot juli 2021 drie keer zoveel moorden, zelfmoorden overvallen,enz.dan de perioden ervoor?


  Maak melding

 11. RobG 27 juli 2021 At 22:40
  @Krobia / @sabaku, loop naar de pomp met je theorie. Je doet me denken aan de papegaai Lorre. Wat jij en de jouwen aan het doen zijn is het toppunt van stommiteit. Denken dat je betere resultaten bereikt door telkens dezelfde beschuldigingen, en verdachtmakingen te herhalen. Durf jouw aangeleerde automatisten af te leren. Waarom zijn er in de periode mei 2020 tot juli 2021 drie keer zoveel moorden, zelfmoorden overvallen,enz.dan de perioden ervoor?
  =============================================

  Hebben ze je in het gesticht een nieuw stopwoordje geleerd. Iedereen waarmee je het niet eens bent is nu gelijk aan de papegaai Lorre? Gezien het feit dat je al niets voorstelde, wat maakt het dan van jou?
  En waarom zouden anderen moeten zwichten voor het terreur dat je hier zaait. We doen precies hetzelfde wat jij anderen probeert aan te doen. Met één verschil en dat is dat wij keer op keer weer het gelijk aan onze zijde hebben. Je zit gewoon ongenuanceerde troep hier te spuien. Je bent gewoon een BS ventje gezien je zwakke reactie weer.


  Maak melding

 12. @ RobGay….de waarheid doet zeer he, feiten liegen niet. Je bent een karikatuur van jezelf geworden met je hersenloze geleuter over, niet bestaande vliegtuigjes en je paarse teringkop in het zand steken als het om de misdadige, criminele misdaden gaat, gepleegd door jouw meervoudig veroordeelde baasje voor de meest walgelijke misdrijven. Als er ooit slimmerik geroepen word moet jij vooral niet omkijken en je had ook al geen geluk toen de hersenen en fatsoensnormen en waarden werden uitgedeeld. Geesteszieke, zwakzinnige paarse stronthond.


  Maak melding

 13. @flyer, doe gewoon, doe dus normaal. Telkens ga je met bagger smijten of krachteloos reageren. Het ligt aan jouw gebrek aan competenties waarom je niet normaal kan reageren.


  Maak melding

 14. robg spreekt van uit het gesticht , ja hij is geestelijk ziek , een zwakzinnige , een labiele idioot , robje g flyer en Sabaku en Latour Posse en Krobia en koos Banti geven jou een goede rechtse voor je kop en van ons nog een linkse erbij , je ligt nu vlak en je wordt vast gebonden aan het bed , ja zo doen ze dat met zwakzinnige die alleen maar rotzooi schreeuwen je bek word dicht geplakt met ductape en die debby kan je niet helpen zij is een zombie


  Maak melding

 15. doe gewoon, doe dus normaal.

  waarom verwacht je dat van een ander en doe je het zelf nooit?
  het is met jou altijd dezelfde domme retoriek die je spuit


  Maak melding

 16. Die vette peperkop vrouw politie moet haar oppakken dit gebeurt ook in nederland alleen niemand wil het weten als het in su gebeurt dan alle oren wijd open etc . Ik kan tal van zulke vette pepepkop vrouwen ze zitten in nederland op mijn surinaamse kracht te terenmet hun vette kont en zoeken mij uit om lekker te vreten en uitslapen op mijn kop bloedzuigers zuigen mijn bloed uit allemaal vanuit pakistan tot turkije en antillen en witte mense zelf. Bloedzuigers allemaal vette peperkoppen.


  Maak melding

 17. @robg jou haters hebben zich samen gespannen heel triest zijn ze een heleboel het zijn ziekelingen mij interesseren ze niet meer ik lees hun onzin niet ik scroll door staat alleen maar zieke rotzooi. Groet van sandra


  Maak melding

 18. Goed zo mevrouwtje👏, je hebt jezelf voor gratis wonen verkocht, en toen meneer er genoeg van had moest je eruit, want hij had zeer waarschijnlijk weer een ander vrouwtje op het oog, die hij op die manier kon gaan misbruiken.
  ☝Jullie hebben dus beiden misbruik van elkaar gemaakt. Dus waarom nu de boel gaan vernielen?🤔


  Maak melding

 19. Volgens mij was het de Chinees van de anekdote: Te pipie tranga atie safoe; te pipie safoe, hati tranga.

  Ik heb je gehad, dus nu opgesodemieterd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.