Afgelopen 24 uur 1 coronadode en 108 nieuwe besmettingen

4
covid-19 coronavirus test

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 1 coronadode en 108 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen na 390 keer testen. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Afgelopen etmaal zijn ook 103 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden momenteel 82 patiënten verpleegd. 31 personen liggen op de intensive care units.

De regering heeft de coronamaatregelen zaterdag aangepast. De nieuwe maatregelen gelden vanaf zaterdag 24 juli tot en met zaterdag 6 augustus. Verschillende maatregelen zijn versoepeld. Zo is de avondklok nu dagelijks van 21.00 uur tot 06.00 uur.

Het dashboard na de update zaterdagavond.

4 REACTIES

 1. Besmettingen zul je altijd houden. Zelf gevaccineerde mensen raken opnieuw besmet en belanden in het ziekenhuis en besmetten anderen. De vaccins bieden dus geen soelaas. Maar intussen krijg je wel diverse gevaarlijke stoffen in je lichaam ingespoten. Zoals grafeenoxide. Je wordt magnetisch (op je prikplek). Misschien willen ze de mensen een magnetische persoonlijkheid geven?


  Maak melding

 2. Dit is te danken aan de oso dresie die je nu voor je mensen in ht ziekenhuis mag brengen. Geef de granie aan wie ht toekomt. Niet aan Ramadhin. Die hft de moorden op zn naam.
  Did moest ervoor zorgen dat bepaalde % bewoners gevaccineerd moesten zijn voor geld. Ned had nog hoop astra zenica die ze gaan dumpen. Vraag ze. Heel vhp kan reserve nemen


  Maak melding

 3. Een ding is zeker na je vaccinatie prik. heb je betere verbinding met je cellulair.
  Want je bent een soort van zend en ontvangst mast.


  Maak melding

 4. Debieus, oso dresi? Meen je dat Ramadhin doden op zijn naam heeft? Of zit je gewoon een fatoe te nemen? Vraag: HOEVEEL DODEN HEEFT JOUW GOTROFATHER OPA D VANAF 1980 OP ZIJN GEWETEN? Ik hoop dat ze hem met astrazenicum……hebben ingespoten, zodat hij gauw zijn kleinzoon achterna gaat, jo paarse djamoe ede.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.