Man verwondt zus met shutter na ruzie over verblijf

21
shutter-glas

Een 53-jarige man heeft vrijdagavond in Suriname zijn 51-jarige zus na een ruzie met een shutter geslagen. Zij liep verwondingen aan haar linkerarm op. Ook klaagde zij van pijn aan haar hoofd en oog en moest medisch worden behandeld.

De vrouw vertelt dat haar broer haar onnodig heeft geslagen. Zij woont in haar ouderlijke woning waar haar broer ook woont. Volgens haar wilde de man dat zij uit het huis moest gaan. Omdat zij bleef wonen, heeft hij haar na een ruzie met een shutter geslagen.

De broer wurgde zijn zus ook waardoor zij in ademnood kwam te verkeren. Zij vertelt dat haar broer vaker onder invloed van alcohol verkeert.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.
 

21 REACTIES

 1. Boedeltori moeilijk daarom zie je ook veel verwaarloosde percelen en woningen erflaters moeten ook verder dan hun dood denken als ze iets achterlaten.
  Ik hoop dat zus en broer geholpen worden in dit dispuut


  Maak melding

 2. Al deze wantoestanden in het land zijn het product van het beleid van de regering Santokhi. Onder 10 jaar regering NDP kwamen dit soort wantoestanden volgens mij niet voor. Door armoede gedreven gaan familieden met elkaar op de vuist. Het leven is zwaar geworden voor de mensen. Kosten voor levensonderhoud zijn niet meer te dragen Families die in één huis wonen gaan elkaar verwijten maken met als gevolg vechtpartijen, mishandelingen,enz.


  Maak melding

 3. volgens jou??
  lachwekkende opmerking
  iemand zonder hersens die zijn mening geeft
  en alweer deze regering de schuld geven van de huidige gang van zaken
  deze regering is alles behalve schoon, maar 10 jaar bouta is gewoon te smerig geweest om aan te pakken.
  kan jij niet gewoon eens je bek houden en wat gaan doen in nederland?
  je hebt altijd de grootste bek over suriname, maar zit lekker met je uitkerinkje in nederland
  mensen zoals jij zijn en zullen altijd nutteloos zijn en blijven
  een grote bek en kunnen totaal niets…. daarom hebben ze die grote bek ook altijd om hun onkunde in alle andere zaken te maskeren
  en gewoon vol blijven houden in de domste onzin die je maar kan verzinnen.


  Maak melding

 4. robg , hou je vieze stinkende gore paarse rattenbek , altijd de schuld geven aan deze regering , en jij zit in Nederland he rattenhomo , jij zal wel een zus ratje hebben die je elke keer aftuigt en verkracht he smerige klojo , en altijd maar zielig doen , ga maar vast bidden want je afgod bouta gaat zo de bak in en dan is het einde van die dictator ook snel nabij , zelfs de duivel zal hem daar nog extra pijnigen , dus robg je gaat zo je afgod achterna


  Maak melding

 5. @@@ RobG….Hoe werden de vijftien slachtoffers van de Decembermoorden om het leven gebracht?
  In 1983 brengt het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM) een rapport naar buiten met daarin verklaringen van de medewerkers van het mortuarium waar de lijken van de Decembermoorden binnen zijn gebracht. In het rapport wordt vermeld dat de lichamen sporen van zware mishandeling vertonen, zoals botbreuken en meer verwondingen hebben die niet afkomstig zijn van geweerschoten. Ook zijn de slachtoffers van voren neergeschoten waaruit geconcludeerd kan worden dat zij niet op de vlucht waren, zoals Bouterse beweerde in zijn verklaring.


  Maak melding

 6. Statistieken kunnen hetgeen RobG zegt, staven. Er is wel degelijk een oorzaak voor de toename van geweldsdelicten. Zomaar roepen dat het niet zo is en dat het niet aan Chan ligt, maar aan 10 jaar paars is natuurlijk onzin. Rob je hebt een punt. Suriname heeft nog steeds een woningtekort, velen zitten met meerdere gezinnen op elkaars lip. De huidige economische crisis zorgt wel degelijk voor spanning. Dat is de keus die deze regering maakt. Mensen zullen pinaren.. en dat in het 17de rijkste land ter wereld


  Maak melding

 7. konsensi jij bent ook een paarse oelewapper , jij bent een van de vele holmaatjes van robg , dus jij houdt van stank , jij zal ook wel je zus telkens bedreigen en verkrachten , maar ja dat doen alle holmaatjes van robg , dus konsensi jij volgt na robg , mooi toch een tweede plek de duivel heeft het genoteerd


  Maak melding

 8. Er zin fantasie ryke mensen hier die steeds weer beter weten en een ander z’n mening niet respecteren ,je mag het dan ontgelden met gemene beledigingen.


  Maak melding

 9. Jawel op stom gelul van Robg en zijn holmaatjes, konsensi en Rbrown moet er ook een belasting geheven worden.ze vervuilen met hun onzin deze planeet.


  Maak melding

 10. RobG
  25 juli 2021 At 00:30
  Al deze wantoestanden in het land zijn het product van het beleid van de regering Santokhi. Onder 10 jaar regering NDP kwamen dit soort wantoestanden volgens mij niet voor. Door armoede gedreven gaan familieden met elkaar op de vuist. Het leven is zwaar geworden voor de mensen. Kosten voor levensonderhoud zijn niet meer te dragen Families die in één huis wonen gaan elkaar verwijten maken met als gevolg vechtpartijen, mishandelingen,enz.

  Je vergeet te vermelden dat de zelfmoord van Walter Bouterse ook de schuld is van Santokhi en deze regering. Welnu dan hoop ik dat Santokhi op dezelfde voet doorgaat totdat de fascist Bouterse ook de hand aan zichzelf slaat: idem ook Adhin, Abdoel en Hoefdraad.


  Maak melding

 11. Robg en konsensi: julie hebben alle twee gelijk.
  als je tien jaar lang steun paket krijg en het word plotseling gestop zal jij niet leuk vinden want je moet nu er voor gaan werken.en daar begint de elende je bent te lui om te gaan werken net een baby die gevoed moet worden dink a torie.


  Maak melding

 12. Ja mensen, RobG, heeft het met zijn verworven kennis laten weten, waarom zulke misstanden voorkomen.

  Zijn onderzoek zal verder gaan om de vraag ” hoe blijft u wonen in het ouderlijkhuis, zonder ruzie” te beantwoorden?
  Ik denk dat hij tot de conclusie, komt met alleen verwijten.

  Voor oplossingen te bedenken, moeten we geduld hebben tot hij klaar in met deze cursus.

  Geduld, tot dan mensen:
  Als onze ouders overlijden is dat heel triest, en het brengt soms ook wat
  vervelende problemen met zich mee.
  Dit is te lezen in bovenstaande berichtgeving.

  Dit heeft mij nogmaals laten leren, dat alcohol, beetje hebzucht en een beetje pech, dit allemaal kan versnellen.

  Dit komt al sinds dat het bij wet is geregeld dat nabestaanden, recht hebben op de nalatenschap.
  Men schaart zich, vastbijtend aan de wet.( zeker in dit geval ).

  Onderling regelen , hooow maar.
  Er zijn veel families die zonder poespas alles geregeld krijgen.

  En dat geeft iedereen rust.
  Let op: RobG, is alleen bezig om iedereen op stang te jagen.
  Dat heeft hij in zijn kinderjaren geleerd.
  Hoe het leven, buiten zijn zeepbel eruitziet, heeft hij geen kennis.

  Misschien, komt het later als hij oud wordt.


  Maak melding

 13. @ robgay

  Onder bouta was suriname inderdaad een paradijs (voor dwazen). Hij beloofde 18000 huizen in 10 jaren realiseerde hij niet eens 10%, en die gingen alleen naar de leden van de partij die connecties en geld hadden.

  Je hoefde ook niet eens te werken, want als je honger had ging je in een rij staan voor een pakket. Als je mooie dingens en geld wilde hebben ging je het gewoon halen uit de huizen van je buren want de politie zou je niets doen. Had je haast dan sommeerde je mensen op straat met een wapen om het aan jou te geven. De NDP amateurs ze mochten gratis dingens halen in de nachtdienst want als ze met mie-sie-ka-keba en meye gingen bidden werd alles vergeven door de afgoden van de ndp na een donatie in voorkeur met valuta.

  Voor deze broeder en zus in hun vijftiger jaren en altijd gratis geleefd in ouderlijk huis nog even wachten dan komen jullie in een bejaarden huis en dan hoeven jullie ook niet meer te vechten als katten en honden.


  Maak melding

 14. Jullie reageren als gebeten honden hier op Robg. Zien jullie niet dat degene die zogenaamd reageert met de naam Rodg altijd hetzelfde schrijven. Robg heeft al aangegeven dat iemand zijn naam gebruikt.

  Rodg reageren meer inhoudelijk dan Robg 2.


  Maak melding

 15. ha ha ha die glenn is uit de winterslaap gekropen maar heeft niet gezien dat robg dit uithaalt om zich zelf de grond in te boren ja glenn denk rrrrr , , en jij beschermd die mongool robg die zelf geen zus en geen moeder heeft ,hij is een zombie die uitgescheten is door jou baasje bouta , en rodg zal jij wel zijn ha ha ha , robg is al dement door al dat stront eten van bouta
  dus bewerk jou holmaatje maar met die shutter
  wie is rodg en wie is robg , rodg is robg , of robg is rodg , is glenn glenn of glennrrrrr of is glennrrrrr robg of rodg , zoek het maar uit , een ding is zeker dat ze allemaal paarse ratten zijn en opdonderen met die gasten


  Maak melding

 16. debby , glennrrrrr heeft een oogje op jou , maar vraag eerst aan je verwekker robg(rodg) of je met die rrr ril mag duiken in het riool want glennrrrr houdt ook niet van zijn zussen ( als hij die heeft ) ( arme zussen) , , dus een gewaarschuwde zombie …………. , , want robg-rodg slikt je weer in


  Maak melding

 17. kom kom Rob. wat heeft Regering Santokie te maken met het boedelprobleem dat haar ontstaansgrond na de afschaffing van de slavenij heeft. Santokie is bijna 100 jaar later geboren.
  Overdrijven en onwaarheden verkondigen is ook een kunst, die ik in ieder geval niet beheers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.