Jongeman aangehouden voor verkrachten vriendin in appartement

8
bed

Een jongeman (23) heeft zijn vriendin (20) in haar appartement in Paramaribo verkracht. De politie heeft hem aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
 
Het koppel in Suriname heeft een relatie van twee jaar waarbij zij ook gemeenschap met elkaar hadden. Dinsdagavond belde de aangeefster haar vriend om drank voor haar te brengen in haar appartement. Hij bracht de drank voor haar en verkrachtte haar ook.

De jongeman geeft toe seks met zijn vriendin tegen haar wil te hebben gehad. De jonge vrouw heeft aangifte gedaan waarna de verdachte werd opgespoord en aangehouden.
 
Volgens de verdachte was hij onder invloed van alcohol toen hij de daad heeft gepleegd.
 

8 REACTIES

 1. WTF voor het eerst geeft iemand zijn criminele daad toe, boefdraad bouterse adhin, meye abrahamzzzzz, jogi parmissar, somo, brontoburger enz, deze lafaards zouden een voorbeeld kunnen nemen aan deze geilaart wat het opbiechten betreft. Niet aan zijn daad.
  Uitstekende actie van zijn vriendin


  Maak melding

 2. @wat
  hij heeft wel gelijk betreffende de huidige regering
  alles wat de laatste 11 jaar in de regering heeft gezeten behoort preventief geruimd te worden


  Maak melding

 3. Ze hadden ook gemeenschap naai dus?vanwaar die verkracht, snap ik ik het soms niet, en de vervloekte partij ndp opruimen, nooit meer aan de macht, 4 miljard, foefoermang ndp
  Kortom pe a moni de bouta boef,?
  Santhoki brunswijk geen koullo meer sluit het hele boeve bende op, als ik zou stelen wordt ik ook gestraft,waarom zijn deze boeve bende nog vrij??????


  Maak melding

 4. Hij kon zijn geest niet in de fles houden. Het moest eruit. Nu ziet die geest in haar poenhtje. Of het tot een zwangerschap leidt? Misschien. Dan krijg je een alcoholic baby.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.