Distributie noodhulppakketten in Tammenga

6
Distributie noodhulppakketten in Tammenga

De distributie van noodhulppakketten in het ressort Tammenga is in een snel tempo afgewerkt. Op dinsdag 20 juli, Eid-Ul Adha, waren de verschillende overheidsdiensten van Suriname, belast met het distribueren van de overheidspakketten, in het ressort aanwezig.

Werkers van Bureau Eenheid, manschappen van het Nationaal Leger, bestuursambtenaren Paramaribo Zuid-West en de ressortraadsleden van Tammenga waren heel vroeg op de been.

De mensen verzamelden zich in de ochtend op de parkeerplaats van de Anton de Kom Universiteit en trokken vandaaruit naar de verschillende wegen in Tammenga. Huis aan huis deelden ze de noodhulppakketten uit.

Bekijk hier meer foto’s van de werkzaamheden in het veld.

6 REACTIES

 1. Mooi voor de mensen. Ik vraag me af of ze ook vegetarische pakketten hebben of alleen vlees-vis-ei-pakketten.
  Hebben de mensen wel een keus?


  Maak melding

 2. triest voor su dat elk regering nu met pakket mensen zoet houdt!! zo een rijk land ! je kan geen eens 600,000 MENSEN VOEDEN !FOEI


  Maak melding

 3. “If you give a man a fish, you feed him for a day. If you teach a man to fish, you feed him for a lifetime.” Alle regeringen willen al deze mensen arm houden zodat ze afhankelijk zijn.
  Leer mensen planten en stimuleer het maar NEE .. pakket ey prati .. iedereen is blij .. hoe lang zal dit volk zich laten misleiden ? .. maja .. is ook een mentaliteitsprobleem , want als volk moet je ook zelfs doorhebben of oen lob gratis san so in a libi ?


  Maak melding

 4. voedselpakketten moeten nog steeds gegeven worden , dankzij de klote ndp regering die 10 jaar lang het arme volk bleef verzorgen met pakketten voor een stem met de verkiezingen , , nooit namen ze de moeite om dat arme volk aan werk te helpen en zo voor hun eigen konden zorgen , maar wij allen weten toch die ndp wilde de armen dom houden , want ze waren bang dat ze in opstand zouden komen en dan was het einde ndp


  Maak melding

 5. Het is wel de ndp die om het volk te paaien destijds begonnen is met voedselpakketten. Deze regering doet dat met de bedoeling de meest zwakkeren in de samenleving te ondersteunen. Het is ook nooit goed. Als ze niks doen, wordt ze verweten dat ze geen oog hebben voor het leed. Doen ze wel wat, is er toch kritiek van onnozelen.
  Typisch ndp gedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.