Bestuurder remt af voor drempel en eindigt in goot

14
Bestuurder remt af voor drempel en eindigt in goot

Deze auto is dinsdagavond in een goot langs de weg terecht gekomen. De bestuurder en een bijrijder reden over de Monplasierweg, komende vanuit de Tout Liu Fautweg, gaande richting de Indira Gandhiweg in Suriname.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder voor een drempel wilde afremmen en daarbij de controle over het stuur verloor. Hij raakte van de weg, botste tegen de beschoeiing bij een inrit en eindigde met zijn voertuig in de goot. Niemand raakte gewond.

De politie van De Nieuwe Grond kwam ter plaatse voor onderzoek en schakelde een sleepdienst in om het voertuig uit de goot de halen. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd.

De politie van De Nieuwe Grond onderzoekt de zaak verder. Een foto van de andere kant:

14 REACTIES

 1. Ik ben blij met dit soort nieuws. Een keer ontdekken deze brokkenpiloten nog een goede swamp voor me waar ik kan gaan hengelen. Deze brokken piloot krijgt een onvoldoende omdat hij niet de juiste gotro heeft ontdekt. Ik zie uit naar de volgende brokkenpiloot. Zet m op jongens! Jullie kunnen het.


  Maak melding

 2. Deze bestuurder heeft veel te hard gereden.
  Als je rijdt met een normaal snelheid.dan wordt je echt niet gelanceerd.bij het afremmen van een drempel.


  Maak melding

 3. Daga interprise&co 21 juli 2021 At 10:39

  Hengelen doe je niet in dit soort tingie gotros. Vroeger kon je langs de weg richting stoepenveer (garnisoenspad) en larecoweg nog dikke kwie-kwie’s en krobia’s vangen. Die tijd is allang voorbij en bestaat alleen nog in jeugdherinneringen. Dat waren the good old days..
  Als je nu dit soort wilt vissen wilt vangen, kan het alleen op prive terreinen.


  Maak melding

 4. Surinaamse rijscholen opgelet, geef ook slip- gevaarcursus en niet te vergeten remcursus. De auto’s in Suriname moet afgesteld verkocht worden niet harder dan 60 km per uur. Voordat een Surinamer rij examen doet moet men in een gevaar stimulator gaan zitten hoe ze moeten handelen bij gevaar. In de amusement hallen zie van die auto’s met scherm dat je kan gaan racen. Nu moet alle rijscholen ook zo auto race stimulator hebben met allerlei gevaar op de weg. Hierdoor kan je reactie van de bestuurder en bijrijder zien en hoe ze moeten handelen. Als ze zonder schrik en onbezweet uitkomen dan ben je geslaagd met proef rijbewijs van 5 jaar. Surinamers mogen nooit in het buitenland gaan rijden dan zijn ze gevaar voor anderen.


  Maak melding

 5. BORDO “AANTAL MINISTERS MOETEN GERESHUFFELD WORDEN” – TBN PRIME ALERT 19 JULI 2021
  ———————————————————————————————-
  De eerste MINI-STER die moet verdwijnen van het toneel zonder salaris en privillege’s is de MINI-STER van OPENBARE WERKEN die het VOLK wil STRAFFEN voor hun stem gedrag.
  Wij moesten eerst verzuipen alvorens deze MINI-STER de trenzen liet ophalen. Er zijn verschillende doden gevallen bij ongelukken op een slecht wegdek met kraters. Nu pas gaan ze enkele gaten stoppen , daar het te heet is geworden onder de voeten van de MINI-STER.
  Helaas is het kwaad al geschied en dient de MINI-STER het ruime sop te kiezen.

  Dus heel veel succes zonder beveiliging en mooie auto…GO NA OSO.!!!

  THANK YOU BORDO.!


  Maak melding

 6. Alml gelul hier. Soms zie je een drempel pas als je heel dichtbij genaderd ben en bij sommige drempels zijn er geen waarschuwingsborden en weer bij andere verscholen achter een hangende boomtak.die drempels moeten mt verf gemarkeerd worden zodat men het vanaf n behoorlijke afstand kn zien.
  Die beleidsmaker die belast is mt dit soort zaken bij OW hft stront in zn kop.
  Het moet hem zelf overkomen dan zal hij het misschien inzien.


  Maak melding

 7. Franco11 dongkow; Laat Bordo eerst zijn mulo diploma gaan behalen, dan mag hij komen met praatjes.
  gemodereerd

 8. Taurus 21 juli 2021 At 17:46
  Alml gelul hier. Soms zie je een drempel pas als je heel dichtbij genaderd ben en bij sommige drempels zijn er geen waarschuwingsborden en weer bij andere verscholen achter een hangende boomtak.die drempels moeten mt verf gemarkeerd worden zodat men het vanaf n behoorlijke afstand kn zien.
  Die beleidsmaker die belast is mt dit soort zaken bij OW hft stront in zn kop.
  Het moet hem zelf overkomen dan zal hij het misschien inzien.
  ———————————————————————————————-
  Taurus dit is wat ik precies bedoel; Die LUMMELS bij OW en de MINI-STER als hun Leider deugen van geen kanten..ze hebben geen oog en oor voor de noden van de weggebruiker.
  Wo sit eng…maar het Land lijkt op een broko parnasie. De MINI-STER moet sedert gisteren vervangen worden en zijn beleidsadviseurs idem dito…..Hoelang moeten wij dit nog dragen?????


  Maak melding

 9. franco 13 en taurus, ga toch een eind fietsen , o ja paarse ratten kunnen niet fietsen , jullie zullen ook wel geen rijbewijs hebben en toch rijden in een dure auto he stelers van het volk, die bestuurder reed veel te hard en heb geen medelijden met die oekel, op rotten met dit soort wegpiraten en jullie ook jullie zullen ook wel wegpiraten zijn, opdonder en blijf thuis


  Maak melding

 10. taurus mij zal het niet overkomen we blijven tijdens de avondklok gewoon thuis , en verder als we de weg opgaan rijden we gewoon normaal en zie je de drempels best op tijd , maar jullie racemonsters doe maar wat je doen wil en als het misgaat is het gewoon eigen schuld dikke bult , jij stinkende poepsnuivende paarse rat


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.