VIDEO: Drie verkoolde lichamen in afgebrand voertuig aangetroffen

19
Verkoolde lichamen in afgebrand voertuig aangetroffen
Diverse eenheden van de politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

Diverse eenheden van het Korps Politie Suriname doen samen met de brandweer onderzoek, bij deze auto die vanmorgen volledig afgebrand is aangetroffen tussen Leiding 7a en Leiding 8. In de auto, een Ford Ranger, zijn drie verkoolde lichamen aangetroffen.

Buurtbewoners van de Noordpolderdam vertellen aan onze verslaggever ter plaatse dat zij de autobrand daar, iets na 06.00u hebben ontdekt. De brandweer werd meteen ingeschakeld.

Volgens de politie gaat het om een misdrijf. Twee lichamen werden in de bak aangetroffen en één op de achterste zitting.

De diverse eenheden van de politie waaronder Kapitale Delicten doen uitgebreid onderzoek. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat ook de Korpschef ter plaatse aanwezig is.

De omgeving is groots afgezet. De brandende auto vanmorgen:

19 REACTIES

 1. Zo grootschalig dan zit er stront aan de knikker en is het iets uit hogere kringen denk ik en vooral omdat het lockdown hoort te zijn. We zullen het horen want veel mag nog niet gehoord en geweten worden.
  gemodereerd

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Drie verkoolde lichamen in afgebrand voertuig aangetroffen omstreeks 06:00 uur in de ochtend.
  Dus tijdens tijdens het tijdstip van de Lockdown zouden de 3 personen zijn omgebracht.

  Volgens de politie gaat het om een misdrijf.
  Twee lichamen werden in de bak aangetroffen en één op de achterste zitting.

  Ik wacht nog even op aanvullende informatie vanuit het KPS met de namen van de slachtoffers.


  Maak melding

 3. Zal weer een doofpot verhaal worden. Transparantie is in het land waar Chan nu de scepter zwaait ver te zoeken.
  We horen nu niks meer over de zaak Adhin, over het zogenaamde zelfmoord van Walther, Boefdraad, over de wapens die weggedragen en verplaatst zijn, over de inbraak op het politiebureau.
  Wanneer horen we nou iets???
  Hebben ze weer van die figuren op het onderzoek gezet wiens rol is om alles te gaan verdoezelen. Ze zullen alles doen als maar de naakte waarheid niet boven water komt. Wat een land.


  Maak melding

 4. De misdaad voelt zich op z’n gemak onder deze regering. Ze gaan helemaal los, want hun matties zijn aan het bewind! Nog nooit heeft er zoveel, zo vaak zulk zware criminaliteit plaats gehad in Su. Het ene na het andere afrekengeval, de ene na de andere mega-drugsvangst want nog nooit heeft de VHP zoveel macht gehad en met de ABOP erbij is het een complete criminele organisatie die Suriname bestuurd! Somo met zijn zovele stichtingen lijkt nu wel een kruimeldiefje vergeleken met het gajes die nu zo tekeer gaan!!


  Maak melding

 5. Lucien 18 juli 2021 At 21:28
  De misdaad voelt zich op z’n gemak onder deze regering. Ze gaan helemaal los, want hun matties zijn aan het bewind! Nog nooit heeft er zoveel, zo vaak zulk zware criminaliteit plaats gehad in Su. Het ene na het andere afrekengeval, de ene na de andere mega-drugsvangst want nog nooit heeft de VHP zoveel macht gehad en met de ABOP erbij is het een complete criminele organisatie die Suriname bestuurd! Somo met zijn zovele stichtingen lijkt nu wel een kruimeldiefje vergeleken met het gajes die nu zo tekeer gaan!!
  ===================================

  Makkelijk lullen zo. Je kan het ook anders bekijken. Het is juist omdat VHP aan de macht is en de NDP niets meer te zeggen heeft komen de drugsvangsten makkelijker en sneller aan het licht. Je zou juist denken dat men meer is gaan onderzoeken, waardoor er meer en meer drugsvangsten zijn. Hierdoor zijn ook de afrekeningen en daarmee de criminaliteit toegenomen, immers iemand moet natuurlijk voor de schade van de drugsmaffia opdraaien. De Surinaamse revolutie heeft meer schade toegebracht dan wij kunnen overzien. De chaos en ellende die onze ” revo” heeft veroorzaakt is compleet en ongekend.
  We kunnen van mening verschillen natuurlijk.


  Maak melding

 6. @Sabaku: Hoe vaak moet ik het nog roepen voordat je het begrijpt? Haal je hoofd uit de reet van Chan en wordt weer deel van de echte wereld!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.